- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.748
- 598
- 28
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.761
iyi özele yazin ozaman merakl ettirtmee benii
Güzel dizi evet a izlemedim de etkileyici evet.Neler olmadı ki gözlerimde yaş kalmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi özele yazin ozaman merakl ettirtmee benii
Güzel dizi evet a izlemedim de etkileyici evet.Neler olmadı ki gözlerimde yaş kalmadı![]()
kuzum nasılsınbalbocuuu
-Adel- @melankolimm @Pembeemzik
Kara_gozlum @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek @imzaben @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Kutsalll Enerjiii @Kmsl Hnd @KutsalI @BlueCape @Finr @Culhagibi @Ada duru @Cennetul Mualla @Zipzip- @Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
Bam yediğimiz konu mu ?
Oo sohbet varmış geldiimpawlover sohbete gel canım.
İyiyim kuzum çok şükür ağır şikayetlerim yok ama muayene günleri gelmek bilmiyorSelana kanali actim bisi yok kanalda izliyoda degil8m dinliyorum :)) sen nasilsin bebis nasil.
İyiyim kuzum sen nasılsın
Ellerine sağlık canım ne kadar güzel renkler öyle
Bende idare eder biraz stres var napıyon hamislik nasılİyiyim kuzum sen nasılsın![]()
Sağol canım evet renkleri hoşuma gitti bide pembeli yapacam bu bitinceEllerine sağlık canım ne kadar güzel renkler öyle
Hayırdır inşallah kuzum en son tedavi olacaktın sankiBende idare eder biraz stres var napıyon hamislik nasıl❣
Şöyle şeker pembesi ve beyaz çok uyumlu olurSağol canım evet renkleri hoşuma gitti bide pembeli yapacam bu bitince![]()
Boşver yapsın esin nolacak ki. Bende tedavi oldum ignemin 17inci günü bugün yarim test yapayım dedim öğlen baktım bi leke geldi daha bise yok ona canm sıkıldı. Yarın gelmezse yapayım diyomHayırdır inşallah kuzum en son tedavi olacaktın sankiiyi gidiyor ama hiçbir şeye el atamıyorum korkuyoruz mesela evi taşıyorum tüm işlerle eşim tek başına ilgileniyor
cok guzel gorunyo cnm ne oluyo bu
Bu pembede güzel ona da basladimi atarım resimŞöyle şeker pembesi ve beyaz çok uyumlu olur![]()
Kasnakta lif canımcok guzel gorunyo cnm ne oluyo bu![]()
Hayırlısı kuzum ya inşallah yerleşme kanamasıdırBoşver yapsın esin nolacak ki. Bende tedavi oldum ignemin 17inci günü bugün yarim test yapayım dedim öğlen baktım bi leke geldi daha bise yok ona canm sıkıldı. Yarın gelmezse yapayım diyom
Etiketle beni ben çok severim el emeği işleriBu pembede güzel ona da basladimi atarım resim![]()
Valla ilk ignemde de öyle olunca yerleşme dedik öyle olmadı bu sefer öyle olir inşallah bakalım yarim bi test yapayım ne çıkcak sonra belki kan verrmHayırlısı kuzum ya inşallah yerleşme kanamasıdır