• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten mi 😍 ben geçen filketeden yelek gördüm çok güzeldi en kısa zamanda deneyecem güzel olursa atarım sana
Evet örgü yapmayı severim annemden geçti sanırım;) olsun dene bakalım nasıl olcak atarsın bizede

Anlıyorum kuzum insan ister istemez yanaşmıyor ama nasipte ne varsa o oluyor işte bende korka korka testler yaptım
Öyle ne demişler ne varsa asında o gelir kaşığına . Rabbim de bize ne nasip etmişse odur bakalım canım 💜👶

Ohh afiyetler olsun canım valla iraden övülmelik maşallah 😍 prensesim uyuyacak mı erken ya kalksın muhabbet edelim 😁
Sağol canım kaç haftadır iradem yoktu ya son kilolar ya zorlanıyorum artık ama bu hafta vermem lazım takımım için geçen hafta artı geldim çünkü,,,, kız niye kalksın cadı yatsın da rahat sohbet edelim

Sağol canım kaç haftadır iradem yoktu ya son kilolar ya zorlanıyorum artık ama bu hafta vermem lazım takımım için geçen hafta artı geldim çünkü,,,, kız niye kalksın cadı yatsın da rahat sohbet edelim
Takım bu hafta kötüymüş zaten ama son kilolar yapışıyor vücuda bide bıkkınlık geliyor benim arkadaşım 30 kilo verdi son 5 kiloyu veremedi 😁 yatsın canım şaka yaptım uyusun büyüsün 😍

Takım bu hafta kötüymüş zaten ama son kilolar yapışıyor vücuda bide bıkkınlık geliyor benim arkadaşım 30 kilo verdi son 5 kiloyu veremedi 😁 yatsın canım şaka yaptım uyusun büyüsün 😍
Aynen canım ya 14.5 verdim son 4,5 ama gözümde de büyüyor veremem gibi geliyor ama bakalım pes etmek yok ,,,,,

Back
X