- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.686
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #44.781
Tabiki etiketlerim yarim size ördügüm yelekleri atarım bakınEtiketle beni ben çok severim el emeği işleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki etiketlerim yarim size ördügüm yelekleri atarım bakınEtiketle beni ben çok severim el emeği işleri![]()
Aslında bugün de çıkardı canım iğneden 36 saat sonrayı baz alırsak 14.günü geçmişsinValla ilk ignemde de öyle olunca yerleşme dedik öyle olmadı bu sefer öyle olir inşallah bakalım yarim bi test yapayım ne çıkcak sonra belki kan verrm
Gerçekten miTabiki etiketlerim yarim size ördügüm yelekleri atarım bakın![]()
Ya ne bilim gecen öyle olunca dedim bekleyim yine leke filan gelir diye ondanAslında bugün de çıkardı canım iğneden 36 saat sonrayı baz alırsak 14.günü geçmişsin
Evet örgü yapmayı severim annemden geçti sanırımGerçekten miben geçen filketeden yelek gördüm çok güzeldi en kısa zamanda deneyecem güzel olursa atarım sana
Anlıyorum kuzum insan ister istemez yanaşmıyor ama nasipte ne varsa o oluyor işte bende korka korka testler yaptımYa ne bilim gecen öyle olunca dedim bekleyim yine leke filan gelir diye ondan
Canım nasılsın@balbocuuu-Adel- @melankolimm @Pembeemzik @Rumeysa___ @Reyyan__ @ME118 @kahvesevmemben @hizuran @Hannaz @minik kalp0753 U Ufukta_bebek
Diktorya Secret @mahperi hatun @2014prenseslerim2015 @ehlNapiyonuz @Tulparr @Brunello Cicinelli @EternaaLLove @RosSsS @BeautifulAnne1906 @AnneAslan @Boncukhanim @Madammor @Kutsalll Enerjiii
Kmsl Hnd @KutsalI @BlueCape @Finr @Culhagibi @Ada duru @Cennetul Mualla @Zipzip- @Zeytintanem huhu ben geldim kızlar♥
Öyle ne demişler ne varsa asında o gelir kaşığına . Rabbim de bize ne nasip etmişse odur bakalım canımAnlıyorum kuzum insan ister istemez yanaşmıyor ama nasipte ne varsa o oluyor işte bende korka korka testler yaptım
Ayyyyyyy öv beni övvvvvvvBen iyiyim sen nasılsın fit anne![]()
Aynen kuzum inşallah gönlünden geçtiği gibi olurÖyle ne demişler ne varsa asında o gelir kaşığına . Rabbim de bize ne nasip etmişse odur bakalım canım![]()

Ohh afiyetler olsun canım valla iraden övülmelik maşallahAyyyyyyy öv beni övvvvvvvkız iyiyim çok şükür minnoşumu uyutuyorum kaynanam geldi çay içiyoruz neler yapıyorsun bakalım sende fiittttttt anne olursun tatlım seneye
![]()
Boy 1.58 kilo 76 olmuştu şuan 73 oldum bal böcüğüm hani bi 65 olsam idare eder yetmez de idare ederim iştekac kilosunki imzam kulagima de hele![]()
Sağol canım kaç haftadır iradem yoktu ya son kilolar ya zorlanıyorum artık ama bu hafta vermem lazım takımım için geçen hafta artı geldim çünkü,,,, kız niye kalksın cadı yatsın da rahat sohbet edelimOhh afiyetler olsun canım valla iraden övülmelik maşallahprensesim uyuyacak mı erken ya kalksın muhabbet edelim
![]()
Ben bıraktım hayatımdan çıkardım ekmek yemeyince ciddi kilo veriyorum böyle bi kaç ay dayanabilirsem iyi kilo veririm benYaaa bende ekmeği kesemiyom kuzum aşırı yemege basladim göbeğim kötü duruyor ya.
Fıstıkımmmmm seninn kilo vermeye ihtiyacın yokkkkBen bıraktım hayatımdan çıkardım ekmek yemeyince ciddi kilo veriyorum böyle bi kaç ay dayanabilirsem iyi kilo veririm ben![]()
Takım bu hafta kötüymüş zaten ama son kilolar yapışıyor vücuda bide bıkkınlık geliyor benim arkadaşım 30 kilo verdi son 5 kiloyu veremediSağol canım kaç haftadır iradem yoktu ya son kilolar ya zorlanıyorum artık ama bu hafta vermem lazım takımım için geçen hafta artı geldim çünkü,,,, kız niye kalksın cadı yatsın da rahat sohbet edelim
Aynen canım ya 14.5 verdim son 4,5 ama gözümde de büyüyor veremem gibi geliyor ama bakalım pes etmek yok ,,,,,Takım bu hafta kötüymüş zaten ama son kilolar yapışıyor vücuda bide bıkkınlık geliyor benim arkadaşım 30 kilo verdi son 5 kiloyu veremediyatsın canım şaka yaptım uyusun büyüsün
![]()