• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neyseki benim o kadar düşkünlüğüm yok 😋 eşim senin gibiydi abartılı içti sonra midesinde sorun oldu ama sor su yerine içiyor evde bulundurmamaya çalışsan dışarıda içersin en azından
Bende aynı öyleyim canım gece uykudan uyanır içerim evet almamayı düşünüyorum ne kadar az içersem o kadar iyi yani

ooo canım okurken ben yoruldum çok yoğun günler
Seni bekler valla allah kolaylık versin canım :)
ablanada çokça mutluluklarr :KK36:
Sorma bugün gittim kuaföre işte bi de alışveriş yaptım güzel bir elbise aldım kınada giymek için, akşam 8buçukta geldim eve, eşim hasta makarna yaptım ilaç verdim dinleniyor şimdi
Bende öyle uzandım bi dinleniyim dedim
Çok bel ağrılarım var yürümek iyi gelmiyor

Teşekkür ederim canım 😗😘

Hoş geldin Kuzucum nasılsın 😍
kuzum nasılsın
Oo sohbet varmış geldiim 🥳
emeğine ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş.
İyiyim kuzum çok şükür ağır şikayetlerim yok ama muayene günleri gelmek bilmiyor 😁
bilirim oanlari strest olur her ani ayri bor güzel sorunsuz geçer ins Mucks
Canım nasılsın❤❤❤❤
T Tatlianne20 canimmmm ne yapıyorsun ❤
Şükür canlarim ev osleri gucler boraz yogundum geldim temizlik yapcam ama su yağmurlar bitsin bi bakalım.
Kızçeler iyi aksamlar malum annemlerden evime döndüm netim yok şuan eşimin netten girdim cıkcam seviyorum sizi unutmayın beni :KK74::KK68::KK200::KK48::KK15:
Unutmam kuzum etoket ediyom zatin senı hep♥

emeğine ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş.
bilirim oanlari strest olur her ani ayri bor güzel sorunsuz geçer ins Mucks

Şükür canlarim ev osleri gucler boraz yogundum geldim temizlik yapcam ama su yağmurlar bitsin bi bakalım.

Unutmam kuzum etoket ediyom zatin senı hep♥
Kolay gelsin kuzum çokta yorma kendini evet yağmurlar azıcık geçsin temizliğe devam deriz😘🤣😍

Back
X