Haydi Yine Yeniden...

Keyifler nasıl bugün? Benim heryerim hamlamış durumda özellikle bacaklarım.yürürken bile kaslarım ağrıyor :) Birkaç güne alışır artık

Maşallah ben iyiyim canım aslında spora da alışkınım. Dün reglimin ilk günü olmasına rağmen yürüyüş falan biraz zorladı ama şimdi gayet iyiyim. Sen de alışırsın bir haftaya. Dün yazmayı unuttum biraz ağırlıkla kol da çalıştım. :):)

Ben bir aylık squat tamamladıktan sonra her gün rutine bağlayıp bir de günaşırı zumba yapmayı planlıyorum bakalım.. Zumba ile heryerim çalışıyor. Squatla üst bacak sıkılaşıp incelirse süper olacak. Çünkü en çok şikayetim üst bacak benim. Kol çalıştırmaya da devam edicem. Birazcık kaslı zaten bakalım düzenli çalışınca nasıl olacak kollar

Bu spora baslama isini iyi yaptik canim.en azindan sekillenecek vucudumuz.kilo kaybetmesekde sıkı fit bir gorunume sahip olacagiz.
Ben videolardan leslie yapardim eskiden ama simdi cocukla zor oluyor.egzersizleri de benle birlikte yapiyor sipa agriyacak bi taraflari.bu aksam giderken ona duduk alicam bi tane sen spor hocasi ol bana duduk cal oyle baslayayim dedim tamam dedi sevindi simdilik benim zumba leslie jillian yapma sansim yok maalesef

Ben zumbayla başladım biliyosun canım ondan alışkınım. Ay yerim o sıpayı yaaa benimki de benle squat yapıyor gül gül bayılıp yerlere yatıyor sonra da
Bu arada dün 40 sn. plank beni zorladı bir de karın ağrısı var ufffff fena oldum.

Tabi canım hem de ciddi bir sıkılaşma olacak.. Ben zaten kiloyu çok dert etmem inceleyim yeter üst kol ve üst bacak ilcelsin de belim otomatik incelir zaten spor ve sağlıklı beslenmeyle. Ama bacak incelmesi zor.

Tabi canım hem de ciddi bir sıkılaşma olacak.. Ben zaten kiloyu çok dert etmem inceleyim yeter üst kol ve üst bacak ilcelsin de belim otomatik incelir zaten spor ve sağlıklı beslenmeyle. Ama bacak incelmesi zor.
Aynen öyle canım.benimde iç bacak kısmı sinirimi bozuyor.kollarımda karnımda hiç sarkma yok çok şükür -45 kiloya rağmen.

merhaba kızlar kaç gündür ne menü yazıyorum nede buraya doğru düzgün gelebiliyorum çünkü moralim bozuktu ve diyetede dikkat etmiyodum ama yeniden başlıyorum tartıdada biraz kilo vermiş olduğumu görünce moralim yerine geldi bazen o kadar az yememe rağmen tartıda fazla çıkıyorum bu ara hiç dikkat etmediğim haşde kilo vermişim vücudumda şaşırdı ne yapacağını neyse su içmeye devam herşeyden az az yemeye devam veeeee spora başlayacam ama yürüyüş olarak

görümcelere gelince kendi hallerine bıraktım ev işlerinde yardım istiyorum yapıyolar bugünde öğlene yemek yaparmısınız dedim bi gittim baktım yemek hazır güzellikle istediğimi yaptırıp evimin huzurunu bozmamaya karar verdim zaten sürekli değil geçici bir süreliğine bendeler iyi geçinelimki zaman çabuk geçsin stres stres nereye kadar değilmi

benden haberler böyle sizler nasılsınız angeline canım oğlusun nasıl tevafuk sen nasıl oldun tomurcuğum merlinim ekimim butterfly143, sizler nasılsınız

Çok şükür canım iyiyim,şimdi mesajını okudum daha iyi oldum.herşeyin yolunda olmasına kilo vermiş olmana ve yürüyüşe başlayacak olmana çok sevindim.pozitiflik sana yakışıyor Herşey çok güzel olacak inşallah,görümcelerin annelerinden etkileniyordu belki de o uzaklaşınca uysallaşmışlar baksana

yok canım anneleri bunlardan etkilenir normalde ben olsam evimde kalır kafamı dinlerim ama bunlarda o zeka yok ne yapayım hayatta herkesin bir sınavı var benimkide böyle demekki inşallah en kısa zamanda hamile kalırımda bu sıkıntıları çektiğime değer

Ne güzel kararlar almissin canım Tebrikler
Ben iyilestim ama ağzımda burnimda hep uçuklar çıktı. Şimdi onlar iyileşme aşamasında. Sakın pes etme canım önceliğimiz sağlıklı bir görüntü gerisi de düzelecek inşallah

İnşallah canım.Sabrın sonu selamettir derler.Kazanan sen olacaksın inşallah

Hamd olsun canım iyiyiz sen de iyisin ya çok mutlu oldum yaa.. Buna da şükür canım sen hep iyi olmaya bak hep iyi ol. Eşin bunu zamanla görecek zaten. Kötülük edene de hiçbişi yapma bırak ztn Rabbim karşılığını verir. Kilo vermene de çoookk sevindim süpersin aynen devam..

Hoş geldin tatlım kilo vermiş olman çok mutlu etti beni hah şöyle hır gürle ömür mu geçer amann bırak takılsinlar öyle Rabbim bir bebis verirse inş sende rahat edeceksin ....valla bende oğlumla uğraşıyorum halen gündüz gözüyle hiç bir odaya yanlız gidemiyor bugün o korktuğu çocuğuna gördüm çok kötü olmuş korktuğu kadar var yani böyle işte korkumuz u yenmeye çalışıyoruz

Canım ya bu kaynaştırma öğrencisi ne oluyor o kısmını anlayamadım ben tam.

Canım ya bu kaynaştırma öğrencisi ne oluyor o kısmını anlayamadım ben tam.
Kaynaştırma öğrencileri özel durumu olan çocuklar otistik yada engelli bazen böyle kazaya uğramış çocuklar onların diğer çocuklarla iletişim kurup kaynaşması için devlet böyle bir uygulama yapıyor her sınıfta var kaynaştırma öğrencisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…