- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.841
Valla bu durumu tam olarak bende anlamış değilim engelli çocukta kaynaştırma öğrencisi zeka problemi olanda yani bu konunun statüsü ne bilmiyorumŞimdi googledan araştırıp baktım canım ama yüzünün yanmış olmasıyla kaynaştırma durumunu pek bağdaştıramadımangelina35
Aynen tatlım hem elleri yok hem komple yanık ama öyle böyle değil yedi sekiz yaşlarında bir tane daha vardı yanında oda herşeyden korkuyor adımını atamıyor annesi hadi hadi diyerek götürdü ...Canım çocuk engelli demek istemiyorum ama hem engelli hem de yüzü yanık sanırım ben öyle anladım.
Bu durum bence o öğrenci için de zor.Daha farklı özel bir ortamda eğitim almalı ne bileyim işte üzüldüm durumuna çok ama senin oğlun gibi birçok çocuk etkileniyordur bence.o kızcağız da bakışlardan davranışlardan nasıl olumsuz etkileniyordur kimbilir.bu durumda kaynaştırma değil daha çok ayrıştırma oluyor bana göreAynen tatlım hem elleri yok hem komple yanık ama öyle böyle değil yedi sekiz yaşlarında bir tane daha vardı yanında oda herşeyden korkuyor adımını atamıyor annesi hadi hadi diyerek götürdü ...
Canim şimdi aslında olmasi gereken özel alt sınıflar. Geçen yıl ben özel alt sınıfta çalışıyordum. Normal bir okul bünyesinde engeli ve özrü bulunan öğrencilere özel sınıf demek. Onlara özel iki öğretmen veriliyor ve mevcut maksimum 8 oluyor. Ama her okul buna uygun sınıf bulamadığı için veya böyle bir müracaatta bulunmaları gerekiyor, bulunmadiklari için bu öğrenciler eğitim hakları nedeni ile kaynastirma öğrenci oluyor. Amacı sınıf içerisinde bu öğrencileri sınıfa adapte etmek. Benim şahsi görüşüm o çocuklar için çok faydalı olmuyor. Okulubuz aslında özel alt sınıf için başvuruda bulunabilir veya o öğrencinin annesi evde eğitim için baş Vurabilir o zaman eve öğretmen gelir.Valla bu durumu tam olarak bende anlamış değilim engelli çocukta kaynaştırma öğrencisi zeka problemi olanda yani bu konunun statüsü ne bilmiyorum
Canım okulumuz bünyesinde özel alt sınıf var problem aynı katta olmaları yani wc giderken çocuklar görüyor eğitim onlarında hakkı sadece bu durumun normal olduğunu ogluma anlatamamak beni yoruyor iki veli daha var benimle aynı durumda olan konuştuğum kim varsa evde bu kızın konusu geçmiş onada yazık hiç bir faydası olmadığı gibi çocuklar arasında tuhaf konuşmalara neden oluyo kıza zombi kız diyorlarmış surda gördüm burda gördüm diyip korkutuyorlarmis birbirlerini gerçi kızda bunları görünce boo diyip korkutuyomus ne yapacağımı şaşırdım valla aklı çıkıyor evimize gelecek falan sanıyor o derece yaniCanim şimdi aslında olmasi gereken özel alt sınıflar. Geçen yıl ben özel alt sınıfta çalışıyordum. Normal bir okul bünyesinde engeli ve özrü bulunan öğrencilere özel sınıf demek. Onlara özel iki öğretmen veriliyor ve mevcut maksimum 8 oluyor. Ama her okul buna uygun sınıf bulamadığı için veya böyle bir müracaatta bulunmaları gerekiyor, bulunmadiklari için bu öğrenciler eğitim hakları nedeni ile kaynastirma öğrenci oluyor. Amacı sınıf içerisinde bu öğrencileri sınıfa adapte etmek. Benim şahsi görüşüm o çocuklar için çok faydalı olmuyor. Okulubuz aslında özel alt sınıf için başvuruda bulunabilir veya o öğrencinin annesi evde eğitim için baş Vurabilir o zaman eve öğretmen gelir.
Valla dediğin çuk oturmuş kaynaştırma değil ayrışma olmuşBu durum bence o öğrenci için de zor.Daha farklı özel bir ortamda eğitim almalı ne bileyim işte üzüldüm durumuna çok ama senin oğlun gibi birçok çocuk etkileniyordur bence.o kızcağız da bakışlardan davranışlardan nasıl olumsuz etkileniyordur kimbilir.bu durumda kaynaştırma değil daha çok ayrıştırma oluyor bana göre
Yok canım öyle düşündüğünü düşünmedim zaten sadece prosedür hakkında konuştum. Şimdi yanlış anladım o zaman ben bu öğrenci sizin sınıfta değil mi özel alt siniftami. Inşallah yaptıkların etkili olur canım.Canım okulumuz bünyesinde özel alt sınıf var problem aynı katta olmaları yani wc giderken çocuklar görüyor eğitim onlarında hakkı sadece bu durumun normal olduğunu ogluma anlatamamak beni yoruyor iki veli daha var benimle aynı durumda olan konuştuğum kim varsa evde bu kızın konusu geçmiş onada yazık hiç bir faydası olmadığı gibi çocuklar arasında tuhaf konuşmalara neden oluyo kıza zombi kız diyorlarmış surda gördüm burda gördüm diyip korkutuyorlarmis birbirlerini gerçi kızda bunları görünce boo diyip korkutuyomus ne yapacağımı şaşırdım valla aklı çıkıyor evimize gelecek falan sanıyor o derece yani
Aynen tatlım hem elleri yok hem komple yanık ama öyle böyle değil yedi sekiz yaşlarında bir tane daha vardı yanında oda herşeyden korkuyor adımını atamıyor annesi hadi hadi diyerek götürdü ...
Ne güzel kararlar almissin canım Tebrikler
Ben iyilestim ama ağzımda burnimda hep uçuklar çıktı. Şimdi onlar iyileşme aşamasında. Sakın pes etme canım önceliğimiz sağlıklı bir görüntü gerisi de düzelecek inşallah
İnşallah canım.Sabrın sonu selamettir derler.Kazanan sen olacaksın inşallah
Hamd olsun canım iyiyiz sen de iyisin ya çok mutlu oldum yaa.. Buna da şükür canım sen hep iyi olmaya bak hep iyi ol. Eşin bunu zamanla görecek zaten. Kötülük edene de hiçbişi yapma bırak ztn Rabbim karşılığını verir. Kilo vermene de çoookk sevindim süpersin aynen devam..
Hoş geldin tatlım kilo vermiş olman çok mutlu etti beni hah şöyle hır gürle ömür mu geçer amann bırak takılsinlar öyle Rabbim bir bebis verirse inş sende rahat edeceksin ....valla bende oğlumla uğraşıyorum halen gündüz gözüyle hiç bir odaya yanlız gidemiyor bugün o korktuğu çocuğuna gördüm çok kötü olmuş korktuğu kadar var yani böyle işte korkumuz u yenmeye çalışıyoruz
Evet canım bizim sınıfta değil özel alt sınıfta bizim sınıfın çarprazinda sınıf...İnşallah etkili olur ...keşke bu tür çocuklar için özel okullar olsa devlet bünyesinde o çocuğuda çok zor ...Yok canım öyle düşündüğünü düşünmedim zaten sadece prosedür hakkında konuştum. Şimdi yanlış anladım o zaman ben bu öğrenci sizin sınıfta değil mi özel alt siniftami. Inşallah yaptıkların etkili olur canım.
Kaynar su dökülmüş canım çok ufak mıs yüzü öyle ameliyatla falan düzelecek gibi değil çünkü vücudumda aynı durumda yavrucaginOnlara da üzülüyorum ya niye yanmış acaba ya ne kadar zor bir durum aslında o aileler çok şanslı çünkü cennetini hazırlıyorlar.
Menün kusursuz gayet güzel olmuş afiyet olsun arkadaşımMenumu vereyim
Sabah 10 00
bir dilim ekmek
Beş tane küçük sarılmış sigara böreği.
Tel peynir
Domates salatalık
Dört küp kaşar peynir
Şekersiz çay
Öğlen 14 00
İki kaşık yeşil fasulye
Bir dilim ekmek
Ara 16 00
Bir bardak meyve suyu
Akşam 17 30
Dört kaşık fasulye
İki kaşık pilav
Dört parça tavuk kanat
Bir çay bardağı salgam migde bulantıma çok iyi geliyor ...
Şu 2 litre
Afiyet olsun canım çok besleyici bir menü olmuş gerçekten sen diyince aklıma geldi ben yazmadım sporu hadi sana kolay gelsin ...Kahvaltı 07:30
Az yağlı tavada 1 yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, tost, yeşil çay
Ara 10:15
1 mandalina
Öğle 12:20
1 kase çorba, avuçiçi fındık
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
Nescafe, 1 dilim ıspanaklı börek
Türk kahvesi, 1 incir 1 ceviz
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası, salata
Ara
Bikaç dilim kavun olabilir
Az dinleneyim spor yapınca onuda yazarım
Kahvaltı 07:30
Az yağlı tavada 1 yumurta, kibrit kutusu peynir, domates salatalık, tost, yeşil çay
Ara 10:15
1 mandalina
Öğle 12:20
1 kase çorba, avuçiçi fındık
Ara farklı zamanlarda
Türk kahvesi
Nescafe, 1 dilim ıspanaklı börek
Türk kahvesi, 1 incir 1 ceviz
Akşam 19:00
1 kase tarhana çorbası, 5 zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Bikaç dilim kavun olabilir
Az dinleneyim spor yapınca onuda yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?