Haydi Yine Yeniden...

Ben sizin sınıfta zannetmistim o yüzden o kadar etkilendi zannettim. Kesinlikle onların öğretmenliği ni yapmış biri olarak onların ve ailelerinin hayatı o kadar zor ki...

Menum
Sabah 1 yumurta 4 zeytin kk peynir maydanoz 2 k kayısı
Ara: şek kahve 1 tane bisküvi
Öğle: 3 kaşık patates kavurma
1 kase çorba salata
Ara: 1 tane mandalina
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba Yoğurtlu kabak yemeği 5 kaşık
Ara: Türk Kahvesi 1 k incir, 1 k kayısı
2.5 litre su

Aç karna
Maydonoz çayı

Kahvaltı (10:30)
2 haş yumurta, kk peynir, 3 zeytin, az reçel, 1 dilim tb, çay

Ara (12:00)
Yarım armut, 7-8 çiğ fındık

Öğle (14:00)
1 kepçe çorba, 1 tavuk baget, yarım kase yoğurt

Ara (15:30)
Ş.siz Nescafe sütlü, 2 d bitter

Akşam (18:00)
1 kase çorba, yeşil salata (içine az kaşar rende), küçük kase sebze sote

Yatmadan
Maydonoz çayı

2,5 lt su

75 squat
15 dk karışık egzersiz

Canım öğle yemeğini azaltmışsın sanki ama güzel olmuş. Ay ben de pek severim kabak yemeği yarın yapim :) Afiyet olsun.

Canım kahvaltın biraz karbon olmuş hem ekmek hem börekler. Sadece börek fazla olmuş. Yağda kızarıyor malum ama kahvaltını eritmişsindir yürüyüşün çok güzel. Öğlende de az yemişsin kız :) aslında dengelenmiş gibi. Meyve suyu kendin mi yapıyosun? Akşam da pilav yememeni tercih ederim salata yoğurt tüketseydin keşke süpper olurdu canım. Bu arada ben de şalgam severim :)

Canım tam diyecektim akşamın az olmuş ama kavun yersen güzel olur. Afiyet olsun.

Sabah 8
1 kk peynir 1 yumurta 1 tk tereyag ile omlet
Yarim domates 1 salatalik
2 kil biber
3 zeytin

Ara 12
10 adt findik
1 bitter ve nescafe

Oglen 14.30
2 kk kadar tavuk gogus eti firinda
3 yk yogurt
2 adt ceviz

Ara yapamadim midem cok yandi rennie falan cignedim ama fayda etmedi

Aksam 19.30
2 kk kadar tavuk gogus eti firinda
2 yk kiymali mantar

Su 2.5 litre

Spor: yarim saatten fazla yuruyus ve hemen pesine egzersiz programi

Menünün çok güzel canım suyunda iyi sporu da ekledinmi on numara beş yıldız olcak afiyet olsun canım...

Yine harika bir menü sporda var daha ne olsun çok beğendim Menünü afiyet olsun

Börekler hem ince hemde normalden çok ufak ti oğlumun beslenmesine sigsin diye küçük sardım pilav konusunda haklısın yemesem iyi ama kendimi durduramıyorum motive yerlerde bu ara salgam dün bir yudum içtim midemin bulantısıni kesti bugün de çay bardağı ile içtim ilginç mideme dokunmadı galiba bu hafta boşa geçti

Nescafe yapmıştır canım o yanmayı sen pek içemez din nescafe bu ara içiyorsun ondan olmuştur kesin menün bu arada çok iyi hep protein gelsin eksiler

Suyu az daha cogaltirsan iyi olur canim.yatana kadar icersin heralde.yuruyusunle borekler yanmistir menun guzel zaten

Sarmalar da eklenince aksam dengelenmis iyi olmus canim spor da eklenince super olur

Menun super canim baya dengeli afiyet olsun

Menun de sporunda mukemmel canim supersin

Nescafe yapmıştır canım o yanmayı sen pek içemez din nescafe bu ara içiyorsun ondan olmuştur kesin menün bu arada çok iyi hep protein gelsin eksiler
Gecen hafta hep ictim nescafe ama bisey olmamisti.belki usutmusumdur.simdi soda iciyorum bakalim o nasil gelecek

Menün Biraz karbonlu olmuş ama sporla yakmissindir canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel menu. Börek mi var orada, böreği görmedim ki
Kusursuz afiyet olsun canım
Bol proteinli harika bir menü canım. Nescafe 3 u birarada ise o miden yakmış olabilir canım.

Şahane şahane şahane olmuş
Spor yok yok menü hangisi harika bilemedim süper olmuş
Geçmiş olsun canım menü harika sporda iyi artık iyice düzene koydun süpersin

Kizlar ben hizimi alamadim squat programi uygulamasi indirdim simdi.telefonu iki elinizle gogus hizasinda tutuyosunuz ordan yapiyosunuz squati.70 tane falan da ordan yaptim.yakinda bacak kaslarimla Roberto Karlos gibi dolaşicam

Kızlar bugün çok dolu bi gündü öğrencilerim ilk kez harfle tanıştı üstüne nöbetçiydim üstüne veli toplantısı yaptım kızımı bakıcıdan aldım yemek yaptım kuzumla ödev yaptım şimdi onları uyutucam ufaklığın burunları akıyo bugün biri diyo sararmışsın diye yorgunluktan sanırım

Yok canim sutsuz sekersiz icerim hep.nescafe gold...

Meslegin cok zor.hep enerji isteyen bir istesin canim.sararirsin da solarsin da.ama onemli an genel sagliginin yerinde olmasi.kizina da gecmis olsun.tam hastalik havalari.okullarda hele daha da yulseliyor bu oran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…