- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #31.881
Bende ondan içiyorum canım genelde. Sek kahve dediğim oYok canim sutsuz sekersiz icerim hep.nescafe gold...
Bu süreçler çok zor canım aman aman sen kendine dikkat et ki güçten dusmeyesin. Rabbim yardımcımız olsun.Kızlar bugün çok dolu bi gündü öğrencilerim ilk kez harfle tanıştı üstüne nöbetçiydim üstüne veli toplantısı yaptım kızımı bakıcıdan aldım yemek yaptım kuzumla ödev yaptım şimdi onları uyutucam ufaklığın burunları akıyo bugün biri diyo sararmışsın diye yorgunluktan sanırım
sara_28 senin adına sevindim güzel kararlar almışsın onlara misafir gibi davranmamak doğru hareket en azından enerjilerini böyle harcayıp sana bulaşmazlar
Akşam pilav olmasa bide ara öğünler eklesen tadından yenmezBende menumu yazayım
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Biraz peynir
Öğle 12.00
Bir porsiyon pilav
Bir kase cacık
Akşam 20.00
Iki kaşık merulcan kavurması
Bir kase cacık
Iki kaşık taze fasulye
Dört kaşık pilav
Bugün yürüyemedim çünkü yagmur yağıyordu su iciyorum kızlar ama bugun anca bir litre oldu
Zor ama meyvesi güzel olcak umutsuzluk yok kızım için üzgünüm ama Rabbim şifa verir düzelir tez zamanda inşallahMeslegin cok zor.hep enerji isteyen bir istesin canim.sararirsin da solarsin da.ama onemli an genel sagliginin yerinde olmasi.kizina da gecmis olsun.tam hastalik havalari.okullarda hele daha da yulseliyor bu oran
Amin canım meyve kuruyemiş ihmal etmiyorum ama boğazım acıyor işler rayına girince oda düzelecektir öyle umut ediyorumBu süreçler çok zor canım aman aman sen kendine dikkat et ki güçten dusmeyesin. Rabbim yardımcımız olsun.
Oglenki pilavi bi sekilde yakarsin canim ama aksam tuketmemeni tavsiye ederim.suyuda yatana kadar azcik daha cogalt canimBende menumu yazayım
Sabah 08.00
Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Biraz peynir
Öğle 12.00
Bir porsiyon pilav
Bir kase cacık
Akşam 20.00
Iki kaşık merulcan kavurması
Bir kase cacık
Iki kaşık taze fasulye
Dört kaşık pilav
Bugün yürüyemedim çünkü yagmur yağıyordu su iciyorum kızlar ama bugun anca bir litre oldu
Oglenki pilavi bi sekilde yakarsin canim ama aksam tuketmemeni tavsiye ederim.suyuda yatana kadar azcik daha cogalt canim
Börekler hem ince hemde normalden çok ufak ti oğlumun beslenmesine sigsin diye küçük sardım pilav konusunda haklısın yemesem iyi ama kendimi durduramıyorum motive yerlerde bu arasalgam dün bir yudum içtim midemin bulantısıni kesti bugün de çay bardağı ile içtim ilginç mideme dokunmadı galiba bu hafta boşa geçti
Tadini biliyorsun sonucta canim.1 kasigi da ayni tat 1 tabagi da.hep bunu dusunerek ye kilo aldirabilecek seyleri.Melrinin dedigi gibi ara ogunlerini saglam yaparsan aksam daha az aciktigini ve dolayisiyla daha az yedigini farkedeceksinHaklısın canım biliyorum pilav fazla oldu daha dikkatli olacam su içerim daha
Neyse üzülme canım maydanoz çayı iç istersen belki iyi gelir ödemine benimde bu haftam boşa geçti galibaGünaydın kızlar
Benim moral yerlerde çünkü regl oldum ve yarın kaçınılmaz sonum arti olacak
canoom beni anlatmışsın sanki bende aynıyım ne olucaz biz böyleBugün çok halsiz yorgun isteksiz bir halim var bir türlü diyete motive olamıyorum aklım hep başka şeylerde yetemedigimi yetisemedigimi hissediyorum ruh halim iyi değil
kilo değil ama reglden onu biliyoruz hiç canını sıkmaya değmez haftaya büyük eksi bildirim yaparsın gülümGünaydın kızlar
Benim moral yerlerde çünkü regl oldum ve yarın kaçınılmaz sonum arti olacak
okul durumları seni olumsuz etkiledi canım.orası düzene girdiğinde sende daha iyi adapte olacaksın.yarına takılma genelin iyiydi bu haftaBugün çok halsiz yorgun isteksiz bir halim var bir türlü diyete motive olamıyorum aklım hep başka şeylerde yetemedigimi yetisemedigimi hissediyorum ruh halim iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?