Haydi Yine Yeniden...

Bu süreçler çok zor canım aman aman sen kendine dikkat et ki güçten dusmeyesin. Rabbim yardımcımız olsun.

Bende menumu yazayım

Sabah 08.00

Bir dilim ekmek
Bir bardak çay
Biraz peynir

Öğle 12.00

Bir porsiyon pilav
Bir kase cacık

Akşam 20.00

Iki kaşık merulcan kavurması
Bir kase cacık
Iki kaşık taze fasulye
Dört kaşık pilav

Bugün yürüyemedim çünkü yagmur yağıyordu su iciyorum kızlar ama bugun anca bir litre oldu

Akşam pilav olmasa bide ara öğünler eklesen tadından yenmez

Meslegin cok zor.hep enerji isteyen bir istesin canim.sararirsin da solarsin da.ama onemli an genel sagliginin yerinde olmasi.kizina da gecmis olsun.tam hastalik havalari.okullarda hele daha da yulseliyor bu oran
Zor ama meyvesi güzel olcak umutsuzluk yok kızım için üzgünüm ama Rabbim şifa verir düzelir tez zamanda inşallah

Bu süreçler çok zor canım aman aman sen kendine dikkat et ki güçten dusmeyesin. Rabbim yardımcımız olsun.
Amin canım meyve kuruyemiş ihmal etmiyorum ama boğazım acıyor işler rayına girince oda düzelecektir öyle umut ediyorum

Oglenki pilavi bi sekilde yakarsin canim ama aksam tuketmemeni tavsiye ederim.suyuda yatana kadar azcik daha cogalt canim

Öyle düşünme canım yaa sen yine de yarını sıkı tut ne olacağı belli olmaz iyi düşün.

Haklısın canım biliyorum pilav fazla oldu daha dikkatli olacam su içerim daha
Tadini biliyorsun sonucta canim.1 kasigi da ayni tat 1 tabagi da.hep bunu dusunerek ye kilo aldirabilecek seyleri.Melrinin dedigi gibi ara ogunlerini saglam yaparsan aksam daha az aciktigini ve dolayisiyla daha az yedigini farkedeceksin

Bugün çok halsiz yorgun isteksiz bir halim var bir türlü diyete motive olamıyorum aklım hep başka şeylerde yetemedigimi yetisemedigimi hissediyorum ruh halim iyi değil
okul durumları seni olumsuz etkiledi canım.orası düzene girdiğinde sende daha iyi adapte olacaksın.yarına takılma genelin iyiydi bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…