Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk canim benimm bitanemmmmm senin verdigin tarifi denedimm gul suyu ise yaradii sabaha kadar kucuk olan sivilceler sonmuss ayyyy cok mutlu oldummmm
Allahim isini rast getirsin ne muradin varsa onu versinnn bitanesin sennnnn seviyorum kiz seniii

Oooo cok sevindim canim.haftada bikac kez yap hicbi zarari yok.bende seni seviyorum kiizzz

Iyi fikir kus gribi Allah iyiligini versin canim guldurdun beni

Valla menu guzel leslie guzel diyecek birsey yok canim.duzenin oturdu masallah.tartiliyor musun hic durumlar nedir?

Selaaammmm rapor isi tamam canlar.imzalar kaseler prosedurler halledildi.kendi doktorum ameliyattaymis bugun.sira geldi benim ameliyat gunumu almaya.Rabbim hayirlisini nasip etsin... eve donuyorum simdi
hadi hayırlısıııı herşeyi sor doktorla görüşünce ne kadar hastane de kalıcan özel beslenme olacak mı v.s. ayyy çok heyecanlı sonun da senelerdir istediğin şey olacak allahın izniyle :))

Oooo cok sevindim canim.haftada bikac kez yap hicbi zarari yok.bende seni seviyorum kiizzz
ben de ondan mı malum dönem de pek bişey çıkmıyor acaba kız kardeşim hediye olarak gül suyundan avonun du galiba yüz temizleme suyu getirmişti onu kullanıyorum aklıma geldikçe bu defa da yüzüm de aman aman bir şey çıkmadı bundan sonra bulabilirsem gerçek gül suyu kullanayım bari iyi ki demişsin tomurcuğum sağol :)

onun canına minnet ne diyecek canım olan benim sinirime oluyor

menüm
sabah
1 ısırık elma( içi yumuşakmış çöpe attım gerisini)
2 patatesli börek

öğle
1 mandalina
1 haşlama yumurta

ikindi
azcık çerez
1 kare bitter

ara
muz

akşam
1 kase yoğurtlu ıspanak kavurması
cacık
1.5 dilim t.b. ekmeği

Selaaammmm rapor isi tamam canlar.imzalar kaseler prosedurler halledildi.kendi doktorum ameliyattaymis bugun.sira geldi benim ameliyat gunumu almaya.Rabbim hayirlisini nasip etsin... eve donuyorum simdi
Ayyyy cok sevindim canimm cok heycanli dusunsene bu ameliyatla istedigin gibi olacaksin belki de ameliyatin etkisi ile iki uc kilo daha verirsinn ohhhh sabahlar olmasinn ....canimmmm hersey gonlunce olsun benim iyi kalpli dostumm

Sen olda takma canım isten yorgun argin geliyorum evimde huzur bulayim diyorum eve yayılmışlar kumanda ellerinde istedikleri gibi davraniyorlar duzen denen bisey yok sen ol takma
Valla Canim daha beterini yaşadım olan bize oluyor diye takilmamaya çalış dedim. Vaktinde kbabam ve tek Odam hastane odası gibi 3 tane solunum cihazı. Bitmeyen hasta akraba ziyaretleri, 3 yaşında kızım 7 aylık karnimla çok şeyler yaşadım. Hasta ne derse o oluyordu başka hickimse dikkate alinmiyordu.üstelik çalışıyordum Yani işin özü bende oldum ve takıldım ama olan bana oldu..

Canim benim çok sevindim hadi hayirli olsun canım. Bu da sana yeni bir tomurcuk katacak

Menumu vereyim
Sabah 1 poğaça çay
Ara şekersiz kahve
Öğle : 1.5 kepçe çorba
1 kepçe ıspanak y.
3 kaşık pilav 1 Baget

Ara: Türk Kahvesi 2 kaşık un helva
bitki cayi
Aksam 18.00: 1 Baget 2 kaşık pilav
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı
2 litre su

Menum gecikti kusura bakmayin.bugun hastanelerde cok kosturunca topuk dikenim azdi.eve gelincede rahat durmadim yemekleri ben yaptim hep kv yapiyor dinlensin diye.sonra pertim cikti tabi elim kolum kalkmiyor.menumde tuhaf zaten ama yazayim
Sabah 7
1 muz 1 hurma

Kahvalti 9
Yarim porsiyon peynirli borek
1 fincan cay

Oglen 13
2 dilim kizarmis ekmek
Uzerine tereyag peynir
Bikac zeytin ve kasar peyniri
1 ck visne receli

Ara
1 kucuk karnabahar koftesi (ogluma yaptim ilk defa yedi ve cok begendi yasasin artik karnabahar da yiyecek )

Aksam 18
1 kase yogurt corbasi
1 tabak taze fasulye

Ara 1 kk kadar dondurma
Su 2 litre

Az az sık sık yontemi ile guzel bir menu olmus canim

Dengelemissin canim abarti birsey yok menude.kararinda hersey

Güzel menu olmuş canım ekmekler gunduzde kalmış şifa olsun canım

Afiyet olsun canım hafif güzel bir gün olmuş

yaşaya yaşaya öğrenmişiz hepimiz :))
çabala çalış yorul üzül ağla düşün sonuç hep aynı olan bize oluyor tecrübe ettikçe öğreniyoruz umursamaz olmayı değeri, saygıyı sadece hak edene vermeyi azcık BEN demeyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…