Haydi Yine Yeniden...

güzel de gülüm bageti daha fazla yesen de olurmuş bence 1 tane az gibime geldi afiyet şifa olsun

hahaha gözün aydın oğlun artık karnıbahar yiyormuş :)))
üçümüzde sabah börek poğaça tarzı yemişiz :)) ama senin ki azmış
bence güzel olmuş menün arada makarna pilav ekmek tarzı karbonhidrat şart benin ihtiyacı var onlara da

ben niye hep bitki çaylarıyla suyu yazmayı unutuyorum bilmem
genelde günde 2 kere bitki çayı içiyorum suyu en az 2 en fazla 3-3.5 litre içiyorum artık .yazmayı unutsam da içiyorum haberiniz olsun
veeeeeee akşam ben etinin vişneli brownisini yedim niye yedim ben de bilmiyorum canım bu ara turşu ve şekerli çekiyor olmadık zaman da malum dönemin son günleri canımın çekmemsi lazım ama tozuttum işteee

Valla menu guzel leslie guzel diyecek birsey yok canim.duzenin oturdu masallah.tartiliyor musun hic durumlar nedir?

Yine geç yazabiliyorum özür dilerim. Misafirlerim geldi.

Bu sabah kahvaltı yapamadım. Sadece yarım yumurta yedim. Regl olmam gerekiyor olamadım. Midem bulanıyor karnım ağrıyor. Yarım yumurta dışında hiçbirşey yiyemedim. Sonra misafirim geldi. ahvaltılık birşeyler hazılradım.14:00 civarı yarım simit,1 dilim peynir,domates slatalık,zeytinden yedim ben sadece...

1 mandalina yarım muz yedim 18:000 gibi

19:30 1 kase kırmızı mercime çorbası
yoğurtlu kereviz salatası görmekten bıktınız ama birtek ben yediğim çin kaldı bugün bitti zaten :)
3 kaşık etli kuru patlıcam yemeği.

2 litre su,3 mle lesli, 10 ar dan 3 set squat, 20 mekik

Karar verdim ek uygulamalara başlıyorum. Akşamdan 1 cevizi suya koyup sabah içicem.
Ayrıca hergün mutlaka en az 3 set squat yapıcam,squat yapamıyorum ama youtube da gördüm yeni başlayanlar sandalyeye oturur gibi yapıp kalkıyor. sandalyeyle yapıyorum.
Sonraaaa hibiskus emzirenler içebiliyormuş,günde en fazla 2 fincan ondan içicem.

Alarmlarımı kurdum. Artık biraz daha sıkılaştırıyorum programımı...

Bu arada hiç tartılmıyorum ara günlerde. Sadece günü gelince yani sabah tartılıp yazarım.

Gunaydin.gelsin baklavalar gitsin dondurmalar.gelsin borekler gitsin kizarmis ekmekler.vucudumu taniyorum.biraz salsam een arti.ve sonuc 72...
Gecen hafta 71.1
Bu hafta 72
Fark +900 gr
Yilbasina 69 hedef biraz zor gorunuyor artik.ama olsun moral bozmak yok.bugun daha guzel bir motiveyle basladim gune.haydi Bismillah...

Gunaydin kizlarrr .... dun gelemedim aksam yaziyordum bazi sikintilar oldu hepinizden ozur diliyorum menumu veremedim .. dun babamin dogum gunuydu hepimiz kendi evimizden video cektik ortak gruba attik cok mutlu oldu babam ...
Bugun gune cok kotu basladim sabah gozlugumuzu evde unutmusuz yari yoldan donduk geri okula giderken soforun biryle kavga ettim geri zekali yaya gecidini kapatmis onun yuzunden karsiya gecemedim biraz atistik agzima geleni saydim karsidan halk ekmek bufesindeki beyfendi arabanin fotosunu cekmis sikayet etcem dedi .... okulun kapisindan girdik tanidigim bir veli agliyor ogretmenler basinda megerse esi kaza yapmis ve vefat etmis acayip kar var burada yollar berbat kadinin haline cok uzuldum bir ogretmen arabasiyla goturdu kadini .... hayat ne aci sabah esini yolcu ediyorsun bir kac saat sonra olum haberini aliyorsun rabbim herkesi gorunur gorunmez kazalardan korusun

Bosver canim sagligin yerinde olsunda kilo elbet verilir cabuk gelen cabuk gider ...

Gecen hafta 69
Bu hafta 69
Sabitim yine tomurcugum senide biktirdim dimi bir ileri iki geri galiba ilaclar musade etmiyor kilo vermeme kan ilaci cok kabiz yapiyor surekli bagirsak problemi yasiyorumm insallah bir an once dolar depolar da bende ilaclardan kurtulurum ... birde okuma stresi galiba ruhumu teslim etcem cok stresliyim cokkk

bünyen alışık değil biraz sık kaçamak olunca ne yapsa bilemedi demek ki 2-3 güne atarsın hiç moralini bozma

aminnn
çok üzüldüm eşi vefat eden kadına allah sabrını arttırsın ..sen gözlerinle gördün sen ne haldesin kim bilir
cidden yaa daha sabahtan bu kadar olay kötü haber çok fazla olmuş sana inşallah günün kalanı güzel geçer
allah babana da hayırlı sağlıklı sizlerle beraber uzun ömürler versin

kabızlığa rağmen çok iyi gülüm sabit kalabilmen şu ilaçların bitsin bol eksiler seni bekler

Kuzum babacığının doğum günü kutlu olsun.Allah başınızdan eksik etmesin...
Trafikte zaten sakin olabilmek mümkün değil.inşallah şikayeti dikkate alırlar ki hiç sanmıyorum...Bende defalarca şikayet ettim ama aynı tas aynı hamam...
Kadıncağıza üzüldüm ya gerçekten çok acı.Allah sabır versin.Küçük çocukarı da var demekki.Ölüm her an yanımızda bir nefes kadar yakın.Allah imanlı itikatlı hayırlı ömür ve ölüm nasip etsin...

Saol canim kotu bir sabah oldu evet

Olsun canım ne demek.ben çok mu farklıyım sanki.aylardır 7 lerden bi kurtulamadım.tam 72 den kurtuldum dedim yine çıktı karşıma.dediğin gibi canımız sağolsun.insanlar ne sıkıntılarla uğraşırken biz kiloyu takacak değiliz heralde.bugünümüze şükür...

bünyen alışık değil biraz sık kaçamak olunca ne yapsa bilemedi demek ki 2-3 güne atarsın hiç moralini bozma
Arada bir metoyu şaşırtmak da gerek dediğin gibi karbona da ihtiyaç duyuyor insan.bu ara biraz saldığım doğrudur ama olsun,geç olsun güç olmasın...

Arada bir metoyu şaşırtmak da gerek dediğin gibi karbona da ihtiyaç duyuyor insan.bu ara biraz saldığım doğrudur ama olsun,geç olsun güç olmasın...
gülüm işin aslı senin modun düştü sanki gerçi hepimizin düştü
hani şu herşeyden bıkarsın umursamaz olur öylesine yaparsın ya bir şeyleri yemek de dahil o gün ne yesem diye düşünmez ne bulursan yersin arada hepimize olur bir gün boyu umarsızca yeriz yaa işte sen de bu şekilde mi oldun sanki

Sol kuzum .. insallah dikkate alinir ...kadincagiz sen sakrak konuskan hos sohbetli bir bayan iki oglu varmis rabbim evlatlarina uzun ömürler versin ..esmer bi bayandi yuzu kirec gibiydi canim yaa .. allah rahmet eylesin ....

Aynen öyle oldum ekimcim.geçen hafta yaşanan olaylar gerçekten psikolojimi mahvetti.patlamalar ve Halep'deki olaylar neyin peşindeyim ben ne için çabalıyorumu getiriyor akla ve kendini unutup dediğin gibi ne bulsan yiyecek konuma geliyorsun.insanlar yiyecek ekmek bulamazken ben kahvaltıda ne yedim,ara öğünde ne yaptım,ekmek pilav yedimmi düşüncesine,moduna geçemedim bir türlü...
Şöyle bir gerçek ve söylemesi de çok hoş olmayan bir tabir var;hayat devam ediyor...Devam ettiği sürece de biz bazı şeylerin mücadelesini vermek durumundayız...

aynı şeyleri yaşıyoruz ben de de aynısı oldu ne yediğimi bile hatırlamadım akşam buraya yazayım dedim yok yedim mi yemedim mi bilmiyordum
bir de benim oğlanın sigara içtiğini öğrendim zaten önceden bir kere kokusundan anlamış yakalamıştım sadece denedim demişti son zamanlarda çok fazla para harcamaya sabah daha erken evden çıkmaya akşam her yemek sonrası ben 5-10 dk yürüycem diyip dışarı çıkmaya başlamıştı v.s. işte servis şöförü aradı sabah görmüş içerken adamdan allah razı olsun aradıda söyledi .. babamız öğrense evden atar ve direk bana saldırır senin yüzünden içiyor sen içmesen içmezdi diye belki ikimizi de evden atar
önce içiyormusun doğruyu söyle diye konuştum gözümün içine baka baka yalan söyledi hayır içmiyorum o bir kereydi diye ben yıkıldım yalan söylemesine ertesi günü aldım karşıma konuştum içtiğini biliyorum görenler var diye kendimi tutamadım ağladım da söz verdi içmiycem dedi ertesi günü benim paketten 2 sigara eksik gittim odasına içeri geç babana söyliycem artık böyle olmuyor dedim beni boşarsa da boşasın ama senin kötü alışkanlığın olmasın dedim yalvardı yeminler etti bakalım sözünü tutacak mı
bu aralar bir gün olsun huzurlu ya da normal geçmiyor bu halimize şükür insanlar açlıktan yada kurşunla bombalar tepesin de yaşıyor yadaaaa ölüyor bizim dertlerimiz basit kalıyor onların yanın da hele de zayıflamaya çalışmak
ama ya allah bize 20-30 belki de 50-60 yıl daha ömür verirse ve biz kilodan dolayı sağlıksız hasta olarak sürünerek yaşarsak... bazı şeyleri engellemek elimizde değil gücümüz dahilin de değil ama kendi bedenimizi sağlığımızı kontrol altın da tutmak elimiz de önce biz sağlıklı olucaz ki evlatlarımıza eşimize ailemize sağlıklı bakabilelim amannn çenem düştü yineee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…