Haydi Yine Yeniden...

Evet haklısın ben de baktım olmuyor küçük küçük hedefler yapmaya karar verdim
İnşallah sizlerde emeğinizin karşılığını alırsınız

60 olaydım keşkem ah keşkemm canım boyun kaç kilon çok görünmüyor rakam olarak ama tabi boy kilo yag oranı çok önemli. Tomurcukun dediklerine harfiyen katılıyorum yeterki beynimizdeki hedef görüntüyü unutmayalım gerisi gelir bebek ne kadarlık bu arada benim de iki tane var 3. Istiyorum ama 58 le hamile kalıp 70 bile olmadan doğuma gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse

Ay allah iyiliğini versin canım güldürdün beni,nickiniz kadar kilo verdi ne kadar zekice bi espri bayıldım
Biraz oyleyimdir yalan mı kız arada verdiğin kiloyu hatırlamıyorum ki neler yaptığını gorebilesin diye

Boyum 163 kızım 16 aylık eşime kalsa şimdi 2. yi de doğurmuştum
Rabbim bağışlasın seninkini de inşallah hedeflediğimiz kilolarda oluruz

Selam kizlarrr az once okuma listesine bir kisinin katildigini ogrendim sonrasinda bir kisi daha ayy ogretmeni delirtmisler kadin resmen yalan soylemis esim ameliyat olcak erteledik demis yalannnn daha oncede yalanlarini yakalamistim cunku offf suan kafam cok kotu neyse ben artik ogluma vede kendime adepte olmas istiyorum gerside beni ilgilendirmiyor

Canım aslında buradan yazmayayım dur özelden atayım sana...
Sonra internetten ilaç yazan dr diye adım çıkar mazallah

Gün gelip 65 e düşünce onu bile begenmeyeceksin inş kararlılıkla ulaşacaksın canım
İnşallah canım
Yok 65 i beğenirim,
ben iri yapılıyım canım.
Kemiklerim falan iri yani benim çok zayıf olma şansım yok bence
Hatta bana 70 bile olur
Bi ara 85 e inmiştim de annem bi 5kg daha ver yeter diyordu, yani daha az gösteriyorum sıkılaşınca

Canım o zaman başlangıca 105 yazacağız.
Bu ilk hedef işini sevdim, daha ulaşılabilir. Siz de bu yüzden böyle istiyorsunuz sanırım
O zaman hedef de 95 diyelim @ tomurcuğum...
Şu anki kiloma bakma 98 dim bir- iki hafta önce
Onun hatrına 95 olsun

3. Yü de beraber yaparız tevafuk...
Gerçi benim temizinden bi 3-4 senem var

Eveeet arkadaşlar....

Şimdi size önce detay vereyim sonra da fotoları yükleyeyim...

*** Öncelikle listede yulaf kepeği var. Yulaf kepeği ya selva olacak ya da nuhun ankara olacak. Sebebini bilmiyorum , öyle söylemiş dr :)

*** Yulaf kepeğini kullanmak şart. Bu kepek vücuda yağın alınmasını önleyerek bir duvar görevi görüyormuş. Mesela akşam biryere davetlisiniz ve yemeği abartacaksınız. Ya da gündüz arkadaşınıza davetlisinz. Gitmeden yarım saat ila 45 dk önce bu kepeği içerseniz vucut kesinlikle yap depolamıyormuş. Hatta üzerine bir de soda içerseniz midede inanılmaz doygunluk hissi uyandırarak fazla yemenizi önlüyormuş. Ben denedim 2 gündür. Tadı harika. Çok tok tutuyor.

***Bu kepeği aldınız mı? 1 paket. Koyacaksınız büyük bir pilav tenceresine hafif pembeleşene kadar kavuracaksınız. ok da kavurmayın ama az da kavrulmasın. Nasıl söyleyeyim un kavurur gibi olacak kıvamı... Büyük cam kavanoza koy. Koydun mu? Hergün, 1. ara öğünde 2 kaşık, 2. ara öğünde 3 çorba kaşığı olmak üzere 2 çorba kaşığı yoğurtla karıştırıyorsunuz. İsterseniz yoğurtla yersiniz. İsterseniz ayran yapıp ona karıştırırsınız. Ben ayran yapıyorum. 2 kaşık yoğurt fazla dolu olmayacak. Ayran biraz duru olmalı. Fazla yoğurt yok. İşte bu kadar. Belli bir süresi yok. İstediğiniz kiloya gelene kadar hergün içecekiniz

*********ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ : DR BU KEPEĞİ EĞER ATLADIYSAN ÇOK KIZIYORMUŞ. YANİ KAÇAMAK YAPMAYA BİLE BU KADAR KIZMIYORMUŞ,ÇOK ÖENMLİYMİŞ KİLO VERMEDE BU KEPEK...

*** Ekmek en düşük kalorli olan uno denge ligt mış... Günde sadece 1 dilim var. Akşam hariç istediğiniz ana öğünde yiyebiliyorusunuz...

*** Gelelim en önemli noktalardan birine.. Listede her yiyeceğin puanı var... Günlük 13 puanı geçmeyecek şekilde istediğiniz yiyecekten istediğiniz kadar yiyebilirsinz. 0 (sıfır) puan olanlardan istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Ama puanlı olanlardan yemek isterseniz 13 ü geçmeyecek unutmayın...

Edit 30 en geç sonrası yemek yok. 2-2,5 lt su, ve 45 dk leslie. bunu biliyoruz zaten. 30 dk da vucut yediklerini yakarmış. 30 dk dan sonra yağdan yakarmış.

Ahanda size liste... Haydi kolay gelsin :)

@Mislisse çok teşekkür ederim. Sayende yükleyebildim fotoları :)

Eklentiler

• 1-600x800.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 2-600x800.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 3-600x800.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 4-600x800.webp
    30 KB · Görüntüleme: 42
  • 5-600x800.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben fotoları yükleyememiştim bu yüzden karışıklık olmasın diye hem mesajımı hem fotoları birdaha yükledim. Sağolsun Mislisse nasıl yükleyeceğim konusunda fikir verdi ve yükleyebildim.

Bilgisayarım bozuldu. Yani bozulmadı da virüs var galiba , 1 saatte sayfayı açıp yükleyebildim.

Şimdi pc ye format atıcam

Bu arada çok mutluyum. 84,8 kg çıktı kilom. Yakında 7 li sayılara geleceğim galiba :) suyu fazla içmediğim halde yulaf kepeğinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Çok fark etti.

Bugünkü menüm...

10:30 kahvaltı: 1 domates* 1 salatalık* 1 haşlanmış yumurta* 1 dilim tam buğday ekmeği * 6 zeytin *

ara 30 da yapacağım... 2 kaşık yulaf kepekli ayran ve 1 soda

Öğlen 16:00 : 3-4 parça brokoli * 3 köfte * 1 küçük kase yeşil mercimek çorbası (yağsız,sadece soğanlı)

Ara 17:00 3 çorba kaşığı kepekli ayran

Akşam 19:30 didilmiş tavuk. yarım kase yeşil mercimek orbası, salata

şimdi leslie 3 mile yapıcam. 1 litre su içebildim ama daha erken.

Bugünkü planım bu. Erken yazma sebebim pc ye format etıcam. Biter mi bitmez mi giremeyebilirim.

Tamam canım işledim bilgileri Hadi hayırlısı,verirsin sen çok takıntı haline getirme akışına bırak

Canım çok sevindim harika kilo vermişsin.Bu arada senin ilk hedefini de 79 yazdım bilgin olsun
Menün gayet güzel protein ağırlıklı yağ yaktırıcı şeyler...
Listelerine baktım karbonhidrat diyetine çok benziyor.puanlı falan ama karbonhidrat diyetinde puanını 40-50 birim arası tutman gerekiyor.seninkinde baya düşüktü puanlama.o da yulaf kepeğinden sanırım.çünkü yulaf başlı başına karbonhidrat kaynağı

S sultankemer üç hafta üst üste birinciliğe oturdun canım tebrik ederim,harika gidiyorsun
angelina35 tevafuk55 kızlar tebrik ederim gayet iyi eksiler
Bu hafta uyarı listesinde kimse yok. ekim2009 canm seni de sabit geçtim.muhtemelen öylesindir.sabahki sular yanıltıcı rakam verdi.
Hadi bakalım haftaya kimler derecede olacak Gokce29 sara_28 kızlar sizlerden güzel bir atak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…