- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #35.621
Evet haklısın ben de baktım olmuyor küçük küçük hedefler yapmaya karar verdimiyi yaptın canım anlatmakla,herkesin kilosu kendine fazla tabi.senin gördüğün en kilolu olduğun rakam benim şuanda bulunduğum kilo.bende 117 den 71 e düştüm.sende inşallah hedeflediğin kiloya inersin.stres yapma dert etme.dengelemesini toparlamasını bil bol su iç ve olabildiğince hareketli ol yeter,gerisi gelir zaten.daha önce de 59 ile hamile kalmışsın zaten.48 sanki çok uzak bi hedef.bu da seni kasar haliyle gözünde büyütürsün.55 falan olduğunda düşünmeye başla ve artık tecrübe ettin 2. hamileliğinde daha doğru beslenerek en makul kilo ile doğum yaparsın inşallah
60 olaydım keşkem ah keşkemmMaşallah size Bekarken 72 dim okul ve evlilikti derken 52 oldum
59 ile gebe kaldım 72 ile tekrar doğuma girdim doğum sonra 54 e kadar düştüm
Şimdi 60 kiloyum eşim yeniden Bebek istiyorum 48 kilo olmak istiyorum ama motivasyon yok mutsuzum kiloluyum
Kusura bakmayın anlatmak istedim
Biraz oyleyimdirAy allah iyiliğini versin canım güldürdün beni,nickiniz kadar kilo verdine kadar zekice bi espri bayıldım
Boyum 163 kızım 16 aylık eşime kalsa şimdi 2. yi de doğurmuştum60 olaydım keşkem ah keşkemmcanım boyun kaç kilon çok görünmüyor rakam olarak ama tabi boy kilo yag oranı çok önemli. Tomurcukun dediklerine harfiyen katılıyorum yeterki beynimizdeki hedef görüntüyü unutmayalım gerisi gelir bebek ne kadarlık bu arada benim de iki tane var 3. Istiyorum ama 58 le hamile kalıp 70 bile olmadan doğuma gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse
Amin canım inşallahBoyum 163 kızım 16 aylık eşime kalsa şimdi 2. yi de doğurmuştum
Rabbim bağışlasın seninkini de inşallah hedeflediğimiz kilolarda oluruz
Canım aslında buradan yazmayayım dur özelden atayım sana...Nasıl yani yaptırdıktan ne kadar sonra bi daha yaptiracam canım. Kaç kere yaptiracam.
Oğlum 20 aylık birde kızım var 5 yaşındabende 360 aylığım bu gece beyefendi bana 3-5 nöbeti tutturdu. Sonra 7.30 da eşim için kalktım kahvaltı hazırladım ona. Off kadın olmak diyorum ve susuyorum
Olsun canımBaşlangıç kilon yazacaktım canım kusura bakma ne günü
İnşallah canımGün gelip 65 e düşünce onu bile begenmeyeceksininş kararlılıkla ulaşacaksın canım
Canım o zaman başlangıca 105 yazacağız.Gokce29 canım uğraştırıcam seni ama 65 hedef değil de ilk düşmek istediğin hedefi yazalım biz öyle yaptık.yani 99 olur vs. o hedefin tuttuktan sonra yeni hedef gireriz.
başlangıç kilona da gördüğün en yüksek kiloyu girebilirsin.mesela benim 117 kg idi
3. Yü de beraber yaparız tevafuk...60 olaydım keşkem ah keşkemmcanım boyun kaç kilon çok görünmüyor rakam olarak ama tabi boy kilo yag oranı çok önemli. Tomurcukun dediklerine harfiyen katılıyorum yeterki beynimizdeki hedef görüntüyü unutmayalım gerisi gelir bebek ne kadarlık bu arada benim de iki tane var 3. Istiyorum ama 58 le hamile kalıp 70 bile olmadan doğuma gitmek istiyorum Rabbim nasip ederse
Abooovvv...Boyum 163 kızım 16 aylık eşime kalsa şimdi 2. yi de doğurmuştum
Rabbim bağışlasın seninkini de inşallah hedeflediğimiz kilolarda oluruz
Estağfurullah Can'ım ne yapayım eşim zayıf istiyor eşim çocuk istiyor her şey koca için ne yapalım el mahkumAbooovvv...
Ben o boyla 70 lere razıyım
Napcan kız 48iiii
Şoka girişimi mazur gör,
Tabi ki saygı duyuyorum.
Anladım canımEstağfurullah Can'ım ne yapayım eşim zayıf istiyor eşim çocuk istiyor her şey koca için ne yapalım el mahkum
Tamam canım işledim bilgileriCanım o zaman başlangıca 105 yazacağız.
Bu ilk hedef işini sevdim, daha ulaşılabilir. Siz de bu yüzden böyle istiyorsunuz sanırım
O zaman hedef de 95 diyelim @ tomurcuğum...
Şu anki kiloma bakma 98 dim bir- iki hafta önce
Onun hatrına 95 olsun
Canım çok sevindim harika kilo vermişsin.Bu arada senin ilk hedefini de 79 yazdım bilgin olsunArkadaşlar herkese merhaba,
Ben fotoları yükleyememiştim bu yüzden karışıklık olmasın diye hem mesajımı hem fotoları birdaha yükledim. SağolsunMislisse nasıl yükleyeceğim konusunda fikir verdi ve yükleyebildim.
Bilgisayarım bozuldu. Yani bozulmadı da virüs var galiba , 1 saatte sayfayı açıp yükleyebildim.
Şimdi pc ye format atıcam
Bu arada çok mutluyum. 84,8 kg çıktı kilom. Yakında 7 li sayılara geleceğim galiba :) suyu fazla içmediğim halde yulaf kepeğinin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Çok fark etti.
Bugünkü menüm...
10:30 kahvaltı: 1 domates* 1 salatalık* 1 haşlanmış yumurta* 1 dilim tam buğday ekmeği * 6 zeytin *
ara30 da yapacağım... 2 kaşık yulaf kepekli ayran ve 1 soda
Öğlen 16:00 : 3-4 parça brokoli * 3 köfte * 1 küçük kase yeşil mercimek çorbası (yağsız,sadece soğanlı)
Ara 17:00 3 çorba kaşığı kepekli ayran
Akşam 19:30 didilmiş tavuk. yarım kase yeşil mercimek orbası, salata
şimdi leslie 3 mile yapıcam. 1 litre su içebildimama daha erken.
Bugünkü planım bu. Erken yazma sebebim pc ye format etıcam. Biter mi bitmez mi giremeyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?