Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sağol canım varlığı bir dert yokluğu yaraa

geçmiş olsun anneciğine tekrardan canım
damatlardan utanmakta da haklı hani

Kalite farkı yawrummm
Çok gıcığım biliyorumm

Ewde giyeceğimmm ama olur yaneee bluzz ayrı bi güzell,
Elbise ayrı bi güzel iyi ki almışım len

benim siparişimde ertesi gün saat 11 gibi gelmişti hemde ilk siparişimdi senle alakası yok yanii

Alışveriş yaptığım sitenin bana kıyağı bu yawrumm dewamlı ordan alışveriş yaptığım için

vay anasını yaaaaaaa..

ballı kızsın heee...

bak o fuşya bluzun altına lacivert pantolon süper gider..dün aklıma geldi emme işlerimden yazamadım

vay anasını yaaaaaaa..

ballı kızsın heee...

bak o fuşya bluzun altına lacivert pantolon süper gider..dün aklıma geldi emme işlerimden yazamadım

Kıycam paraya kız alcam mavi jeanstan beyaz kot..
Ewettt lacivertte güzelll olurrr emmee dar paça demiii

benim siparişimde ertesi gün saat 11 gibi gelmişti hemde ilk siparişimdi senle alakası yok yanii

ben siparişi verdiktens sonra e-mail geliyor ve hızlı kargodan yararlanıyorsunuz diyor..
Hatta sayfanın yanında da aynı şey çıkıyorr..

Son düzenleme:
Kıycam paraya kız alcam mavi jeanstan beyaz kot..
Ewettt lacivertte güzelll olurrr emmee dar paça demiii

eveeett..bol paça geçmişte kaldı.olmaz ..paçalı tavuk gibi duruyor ..yaşasın dar paça....

he ama kumaş pantolonda güzel olur..hani şu etek gibi duruyor ya karşıdan..o derece bol paça yaniii.

Son düzenleme:
bende şimdi ezogelin çorba rosto köfte salata yedim
ama acıkmışım sabah boş miğdeye indirdimmm

rica edirmmm

aaa giy bakalımmm nasıl olceeekkkk

Bende sadece çorba ve salata yedim birde 2-3 çatal börek yedim

muhallebimi aldım yanı başımda duruyor onu yiyeceğim saat 4 gibi

Alışveriş yaptığım sitenin bana kıyağı bu yawrumm dewamlı ordan alışveriş yaptığım için

hadi bakalım güzel güle kullan canımm

ben siparişi verdiktens sonra e-mail geliyor ve hızlı kargodan yararlanıyorsunuz diyor..
Hatta sayfanın yanında da aynı şey çıkıyorr..

farkeden ney benimkinde çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum ama banada aynı şekilde hıp hızlı geliyor

Bende sadece çorba ve salata yedim birde 2-3 çatal börek yedim

muhallebimi aldım yanı başımda duruyor onu yiyeceğim saat 4 gibi

hadi bakalım güzel güle kullan canımm

zeliş sen bu gidişle 45 kilo olmassan bakk..yazıyorum buraya bak ..kk ya yazdım hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…