Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

buraya da yağsın yaaaaa

ahahahahaa bu bot muhabbeti bizde de vardı.
en son c.tesi gittik aldık beraber ama çıldırttı beni bir şey beğenmiyor
en son dedim sen bilirsin ister al ister alma
daraltıyo ama genic ya on tane link atmış bumu bumu diye al birini işte.senle mi yaşayacak

Ben işte öyle sahipleniyorum bağlanıyorum.
Ama 2.yaparmıyım bilmem.
Yok dayanamam yaparım herhalde

Ben işte öyle sahipleniyorum bağlanıyorum.
Ama 2.yaparmıyım bilmem.
Yok dayanamam yaparım herhalde
yap yap kaldır bi taraflarını aferim sana.benim eltimde öleydi çayının şekerini atıp karıştırıp koyardı önüne,nerdeyse eliyle içirecekti.noldu aldattı sanki degermi biliyorlar.babanem sıçan yaranır derdi

günaydın canım
hayırdır;
bende fulya gelmedi bugün diyordum

iş yeri ayrı dert canım dünde öğretmene canım sıkıldı branş öğretmenleri ve öğretmenimiz dahil 7 öğretmene çicek gönderdik akşam öğretmenimizi pastaneye davet ettik veliler olarak orda ayrıca ona güzel bir gümüş takı seti aldık onu takdim ettik
neyse biz okulun rehberlik servisindeki psikologu unutmuşuz diye öğretmenimiz biraz gergin ve memniyetsiz şekilde neden onu atladınız çok üzüldü bozuldu Aslı hanım dedi benim ve bu işi organize eden diğer iki velinin aklına gelmedi okul müdürünü bile saat 4 gibi aklıma geldi gönderdim çiceğini ama unuttuk dedim
Anlayacağın memnuniyetsizliği çok canımı sıktı Fatmacım
Buda yetmezmiş gibi oğlan dün yerlere yatmış sürünmüş eşim oğlanı almaya gitti onu şikayet etmiş hep oğlumdan şikayetçi hep onu yeriyor bu artık eşimle bende can sıkıntısı veriyor bu durum
Eşimde demiş ben okula gelip sıraya benmi oğlanı oturtacam öğretmen hanım vallahi yeterin artık demiş

bababanenin lafı doğru ve süper

Ben kıyafet konunda böyleydim canım.
Çünkü giyinmeyi bilmezdi.
İnsan içine abuk sabuk uyumsuz bir şeyle çıkmasın diye elim üstündeydi.
Yoksa mutfağa girip yemekte yapardı o şahıs ewide süpürürdü....

fulyacım noldu canım

Fatmaya yazdım canım öğretmenimize canım sıkıldı
vallahi bıktırdı artık dün yavrum o kadar sıkıntı içinde beni nasıl mutlu etti anlatamam
2-3 kelimeye takılma dışında okudu. hep okumada geri sınıfta en sondan 2. çocuk diyordu
ne istiyor anlamadım kiii

Offf allahımm offfff gerçekten işimiz zor.
Ben seneye napıcam bilmiyorum.
Bakalım bizimki nasıl olucak

ya benim anlamadığım siz neden herkese alıyorsunuz biz sadece kendi öğretmenimize aldık
bi de insanın içinden gelerek alması var böyle isteyerek de olmaz ki yani rehberlikçiye de almak zorunda değilsinizdir herhalde
yani öğretmen oğlan yereceğine neden eğitmeye çalışmıyor eşin de iyi söylemiş daha 1. sınıf çocuğu bu sonuçta

sabır sabır

aynı benim oğlan

okuldan mı gelirdi inşattan mı anlamazdımmmmm

hele yağmur yağacak diye ödüm kopardııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…