Hayırlı eş için birlikte dua edelim

5 Ekim'de Başlayacak Listemiz

1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
5)BizimdeBebisimizOlsun (Duygu)
6)Rainbyte
7)AsiNaz

1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
6)Rainbyte
7)AsiNaz

Cok tesekkur ederim canlarim. Sirayla okumaya basliyoruz demi.neler okuyacagimiz ve nekadar okuyacagimiz konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim:3:

1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
6)Rainbyte
7)AsiNaz
Prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. sırada ona okuyalım, ben listemizde herhangi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten :16::16::16:
Prenses1006 yarın son gündü neden bugünden liste hazırlandı falan diye mi kızdın anlamadım ki, yarın şimdi ki listemizin son günü ve sana okunması gereken dualar yine okunacak muhakkak (ben okudum zaten), ben listeyi bugünden hazırlamaya başladım çünkü son ana bırakınca karışıklık olabilir, listeye katılmak isteyenleri yeniden bulmak için eski sayfalara dönmem gerekir falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok tesekkur ederim canlarim. Sirayla okumaya basliyoruz demi.neler okuyacagimiz ve nekadar okuyacagimiz konusunda bana yardimci olursaniz cok sevinirim:3:
Canım geçen listede herkes günü gelene kendi okumak istediği duaları belirtti baştan ve günü gelene okudu, bu listede de öyle yapabiliriz veya farklı öneriler varsa alabiliriz.

Prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. sırada ona okuyalım, ben listemizde herhengi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten :16::16::16:

Haklısın canım. Listede adaletsizlik yok, bence de. Dediğin gibi durumu kötü olan, "duaya çok ihtiyacım var" diyen arkadaşlarımızı listenin en başına alıyorsun sen zaten. Buna bizzat şahit olduk/oldum. Ayrıca, ben bu topiğe yaklaşık 1 aydır giriyorum ve hep listenin sonundaydım. Bunu hiç sorun etmedim. Üstelik duaya da öyle ihtiyacım var ki, neyse...
Allah razı olsun senden. Bir topiği/bir sayfayı yönetmek gerçekten gönüllülük işi. Zor ve zahmetli de ayrıca.

prenses1006 sona kaldığı için listelerin adil olmadığını düşündüğünü söylemiş bana özel mesajla, şaşırdım doğrusu, bence sonda ya da başta olmak fark etmez, kendisi katılmak isterse buyursun geçsin benim yerime 4. Sırada ona okuyalım, ben listemizde herhengi bir adaletsizlik olduğunu düşünmüyorum, aklınıza bi kötülük gelmesin lütfen, niyetimiz tertemiz duygularla, başkası adına günahsız dillerle dua etmek, böyle küçük şeylerin hesabını yapmasak daha makbul olabilir dualarımız, kaldı ki listede sadece günü olana değil, listemizde yer alan herkese dua etmeye çalışıyoruz hergün, kalbimizi ferah tutalım lütfen, takılmayalım böyle şeylere, hem listemizde yer alan herkesin fazlasıyla anlayışlı olduğunu düşünüyorum, benim şu gün için özel bi durumum var bana okunacak duaların şu gün okunmasını istiyorum falan denilirse herkes kabul eder zaten :16::16::16:

basta sonda fark etmiyo kuzum ya herkeze aynı duaları okuyoruz niyetimiz aynı.olmazsa cekilişlede sırayı belirleyebilirsin kuzum özel durumu olanlara öncelik verilir.yada istediği gün okunur zaten öyle yapıyoruzki.arkadas yeni oldugu için tereddüte girmiş sanırım:26: Bence böyle iyi herkesin istediğini okuması farklı görüslere saygı duyarım öpüyorum datlıslar...:54::54::54:

cok tesekkur ederiim kizlar. cok sevindim :)) simdi duamizi mi yazmamiz gerekiyor ve bizim icin hangi ayetin okunmasini istedigimizi ?
Canım dualamızı yazalım evet:16:, bi de bizim için okunmasını istediğimizi değil de günü gelene hangi duaları okumak istediğimizi yazıyoruz tatlım :10:

arkadas isterse ilk siraya gecebilir. ancak benim sali gunu cok onemli bir gorusmem var en cok onun icin duaya ihtiyacim var. ilk olmama gerek yok sali gununden once olsa yeterli benim icin :))

Ben listenin sonu,başı,ortası vs diye demedim arkadaşım..dualar ayın 4'ünde bitiyordu..liste 5'inde başlayacaktı..ve ben bugün tesadüfen girdim topiğe..ayın 5'inde girseydim çoktan yazılmış..listeler yapılmış olacaktı diye düşündüm..senin buradan özel msjı aleni yazmanda hoş olmamış açıkçası.benim kalbim ferah zaten..fesatlık anlamında da yazmadım öyle demeye getirmişsin ama msjımı tekrar oku istersen..
msjımda da dediğim gibi Rabbim hepimizin gölüne göre versin..Hakkım varsa da helal olsun

Allahim, ya rabbim yalvariyorum sana. hayirlisiyla birlikte sali gunu universitedeki hocayla olan gorusmem istedigim gibi sonuclanir ve universiteyi en kisa zamanda bitiririm. O gun hocanin kalbini yumusat, beni anlamasini ve istegimi kabul etmesini sagla.

Ya rabbim tez zamanda esim olacak insani cikar karsima. O kisi inshaallah herseyiyle bana ve aileme uygun olur. Ayni sekilde ben de onun ailesine. Dindar, sicakkanli, beni senin emanetin olarak goren ve buna gore davranan, deger bilen, bana deli gibi asik olan ve aski hic azalmayan, bana sahip cikan ve beni savunan, anlayisli, comert, ilgili, saygili, iyi bir baba olacak olan, okumus, iyi bir isi olan veya olacak olan, kara kasli kara gozlu, yakisikli, duzgun fizikli, kafa dengim birini cikar karsima.
Bu insanla mutlulgumuzu, beraberligimizi ebedi eyle ve bizi her turlu nazardan ve kotulukten koru.
Allahim inshaallah bir dahaki ilgi duyacagim insan, esim olacak insan olur ve bos hayaller kurmam olmayacak insanlarla.

Ya Rabbim, benim ve bana dua eden butun arkadaslarimin sIkIntilarini gider dualarimizi kabul eyle, bize kismet kapilarini sonuna kadar ac, gonullerimizdekini bize nasip eyle.

AMIN

41 ayetel kursi+esma ul husna

Kusura bakmayin biraz uzun oldu ama anca bu Kadar kisaltabildim :77:

Bu arada ismim "Esra" buna gore dua ederseniz cok makbule gecer :))

Son düzenleme:
Ben listenin sonu,başı,ortası vs diye demedim arkadaşım..dualar ayın 4'ünde bitiyordu..liste 5'inde başlayacaktı..ve ben bugün tesadüfen girdim topiğe..ayın 5'inde girseydim çoktan yazılmış..listeler yapılmış olacaktı diye düşündüm..senin buradan özel msjı aleni yazmanda hoş olmamış açıkçası.benim kalbim ferah zaten..fesatlık anlamında da yazmadım öyle demeye getirmişsin ama msjımı tekrar oku istersen..
msjımda da dediğim gibi Rabbim hepimizin gölüne göre versin..Hakkım varsa da helal olsun

prensescim yanlis anlama canim. aybirgenin yazisini da okudum ama ben onun seni fesatlikla sucladigi anlamini cikarmadim :50:
bence gayet guzelce aciklamis durumu, seni de fesat dusunmekle suclayamam lutfen yanlis anlama..
evet listenin baslamasi biraz tesadufi. ama kimse kimsenin gonlunun olmasini bekleyemez ki.. bir liste bitince hemen ertesi gun
yeni listeye baslamamiz lazim ki vakit kaybetmeden dualarimiz edebilelim Rabbimize.
hepimizin duaya ihtiyaci var. muhtaciz duaya..
listeye de sonra katilanlar ve hic tanimadigimiz 3 kisi var, aybirgen onlara oncelik vermis yeniler cunku.
duanin usulu nasil olur bilmiyorlar, sonra kendini eklemis, sonra siteye ilk giren de altina kendini yaza yaza listeyi tamamliyoruz.

bi topikte daha dua ediyoruz, inan tamamlayamadik dualari, kac gun gecti, yeni kisinin duasini baslayamadik bile..

yanlis anlama istersen gel gel benim yerime, ben de asinazdan sonra olayim olur muu :16::16:

1)Alabo
2)Reyyan84
3)Reyyan84 ün ablası
4)Aybirgen
6)Prenses1006
7)AsiNaz
8)Rainbyte

:16::16::16::16::16::16:

Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin

1 yasini serif+ esmaul husna+41ihlas
Adim emine.ablaminki nurten bu isimlerle niyet ederseniz cok seviniriz kizlar

Ben ablam adinada kendim adinada duamizi yazdim. Cumle dusuklugu olabilir kusuruma bakmayin lutfen gonlumden kopani yazdim:)

Rabbim benim ve kardeslerimin nasiplerimizi kismetlerimizi ac. Bizlere hayirli imanli senin ve peygamber efendimizin izinden ayrilmayacak iyi niyetli yumusak ahlakli hosgorulu merhametli bizleri sevip kendinden bir parca gibi gorebilecek kendisi guzel temiz ailesi guzel temiz hayirli esler nasip eyle.en tez vakitte insallah.uzerimizdeki nazarlari temizle yok et.kismetimizi bahtimizi riziklarimizi ac bol et. Buradaki iyi niyetli insanlarin okuduklari dualari vesile ederek kabul et dileklerimizi. Rabbim herkesin gonlunde olan en guzelini nasip eyle. Amin amin amin

1 yasini serif+ esmaul husna+41ihlas
Adim emine.ablaminki nurten bu isimlerle niyet ederseniz cok seviniriz kizlar

Ben ablam adinada kendim adinada duamizi yazdim. Cumle dusuklugu olabilir kusuruma bakmayin lutfen gonlumden kopani yazdim:)

Ablamin okuyacagini yazmayi unuttum ozur.

41 salati tefriciye+esmaul husna

BizimdeBebisimizOlsun(Duygu): Allahım önce Senin rızan sonra Duygunun dileği olan; Duygunun Gönlündekiyle Bir Ömür Geçireceği Sevgi Dolu Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva nasip et hayırlısı ile ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım. Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .Amin

51 kez Salat-ı Mecule + Esmaül Hüsna

Son düzenleme:
merhaba kızlar, çok çok kötü durumdayım. dedem (babamın babası) dün gece vefat etmiş. şimdi memlekete gideceğim. 1 Fatiha'da siz okuyun. Benim kendi duam aynen geçerli olsun. Günü olan arkadaşıma da 41 tane İnşirah suresi okumak istiyorum. Şu an aklıma bu geldi. Hakkınızı helal edin. :(((((

merhaba kızlar, çok çok kötü durumdayım. dedem (babamın babası) dün gece vefat etmiş. şimdi memlekete gideceğim. 1 Fatiha'da siz okuyun. Benim kendi duam aynen geçerli olsun. Günü olan arkadaşıma da 41 tane İnşirah suresi okumak istiyorum. Şu an aklıma bu geldi. Hakkınızı helal edin. :(((((

basınız sagolsun canım Allah kalanlara ömür versin.okudum canım mekanı cennet olsun amin

Back
X