- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.701
sıradakiiii :)) evet böyle bakman hoşuma gitti.. Takıntılı olmamak doğru zamanda vazgeçmeyi bilmekte önemli bu hayatta... Daha iyisi gelsin inşallah amin....
tamam o zaman okuyabilirim ama listeden çok anlayamıyorum yanında tarih yazıyor ama herkese okuyoruz sanırım ? şimdi ben kime ne okuyacağım bana yardımcı olursan sevinirim canım :26:
Kızlar ya size bişey sorcam.
bütün duaları günü gününe okuyormusunuz
Elimizde geldiğince okumaya çalışıyoruz canım :) Aksamalar bazen oluyo tabi ama iki arkadaşı aynı gün okuduğumuzda oluyor
kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )
Allahım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Haksın, vadin, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allahım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allahım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitabındaki sonsuz rahmetin,İsm-i Azamın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.
Ben 4444 salat-i tefriciye okuyalım istiyorum sizde bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar ne kadar çok okursanız bana o kadar yardımcı olmuş olursunuz yine de çok okuyamayanlar da 41 kere okusunlar. Ben şuan regl dönemimdeyim duasını yazanın duasını okuyacağım yine reglim bitince bu Kur'an dan dua isteyenler olurlarsa onları da reglim bitince okuyacağım. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah Amin.
Eyvaaaaaah yanlis anlamisim
Aksam namazinda Yasin , Meryem ve Furkan suresi okumak istiyorum herkes icin, yeterli olur mu? Cekebildigim kadar esma cekecegim herkes icin.
Dilegim de soyle, bana dua edenler rica etsem:
Allahim, bu kuluna kalbindeki erkegi hayirli nasip, kismet eyle yarabbi! Bu kulunun onunla evlenmesine yardim et, gonlunun muradini ver.
Benim icin bu kadari yeterli.
Ben geciktiriyorum günü gününe olmuyo ve vicdan azabı duyuyorum
kızlar merhaba ne okuyosunuz ben en son sayfadan balıklama atladım hepsini okumadım konunun kusura bakmayın malum çok uzun olduğundan anlatır mısnız lütfen?
Bütün dua kardeşlerimin Alllah gönlüne göre versin inşallahHepimiz mutlu huzurlu yuvalarımıza kavuşalım.Yüce Rabbim dualarımızı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip tez zamanda kabul etsin.
kızlar listeyi takip edemedim. benide ekleyin lütfen. duamı değiştireceğim. daha sonra yazarım. çok gerginim bu ara ben yaa. açıkcası dua etme isteğimde kalmadı. neden böyle oldu bilmem:/ eski erkek arkadaşım aradı. kahve içmek istedi. yok dedim. adama dert oldu. neden öyle dedin. bir sorun mu var. iyi değilsin sen. anlat bana. canını sıkan neulan ayrıldık. bu ilgiyi daha önce gösterecektin artık çok geç dedim
Dua eden herkesten Allah razı olsun arkadaşlar.
Canlarım,merhaba..uzun zamandır internete ve buraya giremedim..çok hastalandım gribal enfeksiyon,
daha sonra da manen ve psikolojik olarak kötüydüm..dualarınızı günü gününe okuyamadım..ayrıca 41 salat-ı tefriciye okuyacağımı
söylemiştim ancak belirttiğim nedenlerden dolayı yapamadım..ne yalan söyleyeyim salih bir kalbe de sahip değildim(
Rabbimin bildiğini sizden saklayacak değilim..HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN??
ancak bugün toparlandım ve psikolojimi düzelttim ve içimden;
Sizler için ayrı ayrı 41 defa RABBENA HEBLENA MİN EZVACİNA VE ZÜRRİYATİNA KURRETE AYUNİN.VECELNA LİL MUTTEKİNE İMAMA
Okumak geldi ve okudum..ayrıca hepimiz için 7 Ayetel kürsi,3 ihlas-1 fatiha okudum.
Rabbim kabul ettiği dualardan eylesin tez zamanda,hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Benim için ettiğiniz dualardan Allah razı olsun,kat ve katını sizlere versin Rabbim..
Duygu'cum çok sevindim..düğünün de hayırlısı ile gerçekleşsin inşallah,bir ömür aynı yastıkta kocayın,
bebişlerinizle taçlandırın bu mutlu yuvayı inşallah:)
Aybirgen çok üzüldüm canım,neden durduk yere böyle oldu anlamadım?ama vardır Rabbimin bildiği,bizim bilmediğimiz..
biz hep hayırlısı dedik,hayırlısını tez zamanda karşına çıkarsın inşallah..bu günleri tez zamanda atlat,kalbine ferahlık versin Rabbim..
Allah'ım hepimizin ettiği duaları tez zamanda kabul etsin..hepimizin gönlüne göre versin..açtığımız elleri,ettiğimiz duaları Kabe'de edilen dualardan eylesin..tez zamanda kabul etsin..AMİN..AMİN..AMİN
kızlar çok canım sıkıldı bu akşam,, görüştüğüm bir çocuk vardı ama nasıl ilgisizdi anlatamam,, aynı şehirde yaşıyoruz ama birbucuk aydır görüşmüyorduk.zaten ilk görüştüğümüzden beri de ne telefon ne mesaj hak getire,,, bu akşam mesaj attım artık fazla olmaya başladı bu ilgisizlik diye,,, başka biriyle görüş ben işime konsantre olcam yazmış...
Nasıl sinirlendim anlatamam((((
Sağlık olsun. Tamam, ben eklerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?