1.tulipa(gülsen)-Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası-22cuma
2.redroseee(candan)-yunus a.s duasını gunde 41 defa Ya fettah 489,ya latıf 129,ya vedud 20,ya vehhab 18 defa-23cumartesi
3.mine_d-489 tane Ya Fettah-24pazar
4. Rainbyte -7Taha suresi25pazartesi
5. Sevgilim06 -Esmaül Hüsna-26salı
6. Pupilla34 -27carsamba
7. pamuk_helva (Neslihan)-28persembe
8.elmascan-29cuma
9.nazliesma -30cumartesi
10.BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-70 Yâ Bediassemavati vel ard-01pazar
11.Aybirgen-02pazartesi
12.MissCherryBlossom-Yasin , Meryem ve Furkan suresi-03salı
13.ddilsah--04carsamba
DUALARIMIZ
1)tulipa:Yüce Rabbim....''Ol'' deyince olduran Rabbim..Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....
Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....
Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...
İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....
Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..[/QUOTE]
2)redroseee:Görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş.
3)mine_d:Allah'ım Mine'ye senin sevdiğin, Mine'nin de onu sevebileceği, Onunda Mine'yi sevebileceği bir eş nasip et.
Ya Rabbi! dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi, saygı, sadakat olan, Kavgasız ve huzur dolu bir yuva kurmayı nasip et.. Kurduğumuz yuvada Allah , din ve ibadet sevgisi eksik olmasın.
Mine'nin geçmişini verdiği mutlulukla unuttursun. Öyle çok sevsinler ki hiçbir kötülük bu sevgiye yaklaşamasın. Ömür boyu sürsün ve hiç pişman olmasınlar..
Ailelerin anlaşabildiği, ailesini sevebileceği , ailesinin de Mine'yi sevebileceği. Ailesine hayırlı damat olup karşılık birbirlerini sevebilecekleri bir eş nasip et..
Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, Maddi ve manevi evliliğe hazır. Yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et.
Allah'ım bizi bu dünyada günahlardan uzak tut. İbadet sevgisi ver. Günahlarımızı hatalarımızı bağışla. Evlenmek isteyen tüm kardeşlerimizi hayırlı eşler ver -Amin
4)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.
5)sevgilim06:Allahım sen bana merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailemin seveceği ve onun ailesininde beni çok seveceği , senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmayı tez zamanda nasip et.Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Amin
6)pupilla34:Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et... Ve bu aralık ayındaki atamalara hayırlı bi şekilde yerleşmek istiyorum
7)pamuk_helva:Bismillahirrahmanirrahim. Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedYa Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin..Allahummesalli Alaseyyidina Muhammed Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
8)elmascan:kızlar bu da duam (sevgilim,sevdiğimle evlenip mutlu huzurlu bir yuvam olmasını istiyorum bunun için dua edeceğim )
Allah’ım, bütün hamdler Sanadır. Sen, yerin, göğün ve onlarda olanların nurusun. Hamd yine Sanadır. Çünkü Sen yerin göğün ve bunlarda olanın yegane idare edenisin. Ve gene bütün övgüler Sana aittir. Ki Sen, Hak’sın, va’din, sözün, Seninle karşılaşmak, cennet ve cehennem, peygamberlerin, Muhammed (sav)’in kıyamet saati, bütün bunlar haktır. Allah’ım, Sana teslim oldum, Sana inandım, Sana tevekkül ettim, Sana yöneldim. Allah'ım sevdiğimin hayırlısıyla eşim olmasını nasip eyle Yarabbim. Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum. Amin Amin Amin.
10)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu):allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Ya Rabbi ! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak , Senden istiyorum.Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum.Duygunun Gönlündekiyle beraber yaşlanacakları hem bu dünyada hem ahirette beraber olacakları ve bir ömür birbirlerini sevip sayıp sadakatle baglı olacakları hergün Sana şükür edecekleri Çocuklu huzurlu hayırlı mutlu Bir Yuva nasip et ve onları birbirlerine hayırlı ve helal eyle Allahım Onları nazarlardan bütün kem gözlerden belalardan koru,hiçbir sorun olmadan kolaylıkla evlilik yolunda ilerleyip düğünlerini yapıp hayırlı mutlu cocuklu yuvalarına kavusmayı nasip et Allahım..Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle ! Onun hürmetine duâmı kabul et .dua listesindeki herkesin mutlu hayırlı çocuklu yuvasına en yakın zamanda kavusmayı nasip et Allahım.allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Amin Amin Amin
12)MissCherryBlossom:Allahim, bu kuluna kalbindeki erkegi hayirli nasip, kismet eyle yarabbi! Bu kulunun onunla evlenmesine yardim et, gonlunun muradini ver.
Allah herkese yıllar sonra bile yüzlerine bakıpta iyiki varsın iyi ki sevmişim seni diyebileceğim eşler nasip etsin ,,,
Rabbim sen hayırlı dileklerimizi duyan ve bizi en güzel şekilde cevaplayansın sen bizim dualarımıza en kısa zamanda hayırlı bi şekilde cevap ver... AMİN
"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:
"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)
[COLOR="#8B4513"]Arkadaşlar bugün benim dua zamanım.Herkes okumadı sanki?
Ben de bu gece 12 de nöbetten gelince ,diğer arkadaşarın duasını birer kez okuyup evlilik duasını 1er kez herbirine okuyacağım..[/COLOR]
şimdi okudum gece de okurum belki.