- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #3.721
Kızlar, bütün listenin dualarını okudum.
Mübarek cuma gecesini hürmetine kabul olur inşallah.
Okumadan yatmaya gönlüm razı olmadı.
Şu an kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim onu hayırlısıyla gidersin. Kimin bir hastalığı varsa Rabbim ona şifa versin. Kimin gönlü mahzun ve kırıksa, Rabbim gönlünü ferahlatsın.
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar, bütün listenin dualarını okudum.
Mübarek cuma gecesini hürmetine kabul olur inşallah.
Okumadan yatmaya gönlüm razı olmadı.
Şu an kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim onu hayırlısıyla gidersin. Kimin bir hastalığı varsa Rabbim ona şifa versin. Kimin gönlü mahzun ve kırıksa, Rabbim gönlünü ferahlatsın.
Hayırlı cumalar hepimize.
kızlar listeyi takip edemedim. benide ekleyin lütfen. duamı değiştireceğim. daha sonra yazarım. çok gerginim bu ara ben yaa. açıkcası dua etme isteğimde kalmadı. neden böyle oldu bilmem:/ eski erkek arkadaşım aradı. kahve içmek istedi. yok dedim. adama dert oldu. neden öyle dedin. bir sorun mu var. iyi değilsin sen. anlat bana. canını sıkan neulan ayrıldık. bu ilgiyi daha önce gösterecektin artık çok geç dedim
Kızlar ya size bişey sorcam.
bütün duaları günü gününe okuyormusunuz
canım listeye yazdım seni yanlız sana hangi duaların okunmasını degil senin hangi duaları okuyacagını belirtmelisin herkes okuyabilecegi duaları yazıyor canım
Canım bence çok güzel olmuş, mümkün olduğunca sık okuyalım bu duayı, listenin sonuna da ekleyelim[B]Herkes istediğini istediği yere ekleyebilir.fikrini yazabilir .aklımıza gelenler varsa yazalım...guzel uzun ve kapsamlı bir duamız olsun bence.mesala arda sırada haftada bir iki kez okuruz ne dersiniz bence iyi olur.[/B]
Bismillâhirrahmânirrahiym Elhamdülillahi Rabbil Âlemîn
Essalâtu Vesselâmu alâ Seyyidinâ Muhammedin
ve alâ âlihî ve sahbihî ecmaîn Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab.
Allah'ım burada ettiğimiz bütün dualarımızı hayırlısıyla kabul et.Hepimize ,hergün sana şükür edeceğimiz,mutlu huzurlu ,çocuklu hayırlı yuvalar kurmayı nasip et. Evlilik yolunda olan arkdaşlarımızın işlerini kolaylaştır.Haklarında hayırlısını nasip et.Evlenmek isteyip de Evlenemeyen arkdaşlarımızın karşılarına kimlerle evlenmeleri hayırlı ise onu çıkar..Dünyalarını ve Ahiretlerini güzelleştirecek bir ömür boyu mutlu olacakları , değerlerini kıymetlerini bilen ,anlayışlı ,merhametli ,,güzel ahlakalı,her yünden uyumlu olup iyi anlaşacakları,iyi ve hayırlı bir mesleği işi olan ,iyi aile babası olacak ,düzgün karakterli ,vicdanlı ,aileleri yönünden uyumlu,Düşünce yapıları ve karakterleri birbirlerine uyumlu ,evlendiklerine pişman olmayacakları ,yıllar sonra yüzlerine bakıpta iyiki seni sevmişim iyiki evlenmişim diyecekleri senin de sevdiğin hayırlı kullarınla hayırlı mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar kurmalarını nasip et.Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete ayunin vecalnâ lil muttekîne imâmâ...Yarabbim bütün işlerimizi hayırla sonuçlandır.Bizleri kimsenin eline ,diline düşürme Yarabbi..Hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip et.Bizleri günahlardan haramlardan ,musibetlerden kazalardan belalardan koru..Günahlarımız bağışla.
Allahım! Peygamberin Muhammed (s.a.s.)in Sana sığındığı şeylerden biz de Sana sığınıyoruz.
Allahım! Biz, peygamberin Muhammed (s.a.s.)in Senden istediği hayırlı şeyleri istiyoruz,
Allahım! Senden bütün hayırlı işlerde sebat etmeyi ve doğruda kararlı olmayı istiyoruz
Allahım! (haktan) ayrılmaktan, iki yüzlülükten ve kötü ahlaktan Sana sığınıyoruz
Allahım! Sana teslim olan bir kalp, doğru sözlü bir dil, dosdoğru bir ahlak istiyoruz.
Allahım! Senden dinimiz, dünyamız, aile fertlerimız ve mallarımız hakkında af ve afiyet diliyoruz.
Rabbim! Bizleri, Sana çok şükreden, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana itaat eden, Sana saygı gösteren, Sana yönelen kimseler yap
Allahım! Kederden ve üzüntüden, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç yükünden ve insanların kahrından Sana sığınıyoruz..
Allahım! Verdiğin nimetin yok olup gitmesinden, lutfettiğin afiyetin bozulmasından, ansızın vereceğin cezadan ve Senin gazabını üzerime çekecek her şeyden Sana sığınıyoruz.
Allahım! Seni anmak, Sana şükretmek ve Sana güzelce kulluk etmekte bana yardım et.
Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat..(şu şeklide selavat çekip .Fatiha okuyoruz. Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed El FATİHA....)
Allah kabul etsin inş.
Kızlar bugün malum şahısın yüzüğünü falan gönderdim, bundan sonra hakkımda hayırlısı için dualarınızın devamını bekliyorum, Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin, hayırsız olanları bizlerden uzaklaştırsın. Beddua etmiyorum ama hakkımı helal de etmiyorum o kişiye, onu Allah a havale ediyorum, Allah ım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Amin.
canım bence pişman olmus özel günündeysen o etki ediyodur canım bide hani onun bu gel gitlerinden dolayı canım.haklısın canım insallah hakkında hayırlısı olur ...hayırlıysa barısın hayırsızsa hayırlın en yakın zamanda karsına cıksın amin
cnm hakkında hayırlı ne ise o olsun inş..Allah yardımcın olsun.biz dua edelim...Allah karar vermende yardımcı olsun inş cnm.Allah hepimize doğru karar vermeyi nasip eder inş..
Kızlar bugün malum şahısın yüzüğünü falan gönderdim, bundan sonra hakkımda hayırlısı için dualarınızın devamını bekliyorum, Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin, hayırsız olanları bizlerden uzaklaştırsın. Beddua etmiyorum ama hakkımı helal de etmiyorum o kişiye, onu Allah a havale ediyorum, Allah ım hiçbirimizi nasip etmeyeceği bişeyin peşine düşürmesin. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?