Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Hıdırellez gül ağacını ben d eyapacam.Nezamanmış hıdırellez..

kızlar bende katılmak istiyorum dua grubuna...
kabul eder misiniz?:92::92::92::92::92::92:

:119::119:

canım birşey sormak istiyorum...toprağamı gömmek lazım kağıdı yoksa dikenine tutturmak mı? Bir de mesela aşk isteğimiz var hayatımızda kimse yoksa...resim çizerekmi istekte bulunayım...işte hayırlı bir evlilik mesela gelin damat resmimi çizeyim ?

Selam canim evlilik icin kagida gelin damat resmi cizeceksin.Yada tez zamanda hayirli evlilikte yazabilirsin cizimin iyi degilse. bide kirmizi bisey bagla gul dalina kurdela gibi.ister gom ister as.Ama suya atilip atilmama konusnda bilgim yok :)

Gul yoksa cevrenizde balkona cizebilirsiniz.Yada pencere onune..kagida cizip veya yazarak balkonada asilabilir.sonra sabah ezanindan sonra kagit aliniyor suya atiliyor yada dilek gerceklestiginde suya atiliyor.Kirmizi kurdela gibi bisey baglaniyor.
Ama unutmayalim Hizir(as) vesile ederek Allahtan istiyoruz :) Onun hurmetine kabul eder insallah :)

6-missnunu-
7-carmenn-

Canlarim Rabbim duanizi tez zamanda kabul etsin.Hersey gonlunuzce olsun insallah :) Guzel haberlerinizi en kisa zamanda duyalim insallah :)Tez vakitte yuvanizi kurun, kuralim hayirlisiyla :)

nedense sonbaharı özledim bugün....

$unnamed.gif

kızlar regl oldugum için dua edemiyorum şuan yarın recep ayının 1.günü oruç tutmak çok sevap ben tutamıcam regldan dolayı ama sizlere haber vermek istedim.Hadis-i Şerif'te buyuruluyor:
"Receb büyük bir aydır. ALLAH bu ayda hasenatı kat kat eder. Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır. On gün oruç tutana, ALLAH istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, “Geçmiş günahların affoldu” der. Receb ayında ALLAHu Teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da, Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti." [Taberânî]
tutacak arkadaşlar ALLAH rızası için benim hayırlı evliligim içinde dua edersen çok memnun olurum şimdiden ALLAH razı olsun.

Karmen,mavigece,nazliesma,buju kizlar okudum dualarinizi..allah hepimizin gonlune gore verir insallah...dualarimiz tez vakitte kabul eder insallahh :)ask acisi cektirmesin hic birimize dogrunkisi kimse onunla karsilasalim insallahhhh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

Nazlıesmacığım canım duanı okudum rabbim inşallah en kısa zaman da kabul eder.....:16:

karmen ,nazliesma duanızı ettim cnlarm Allah kabul etsin...atladığım yoktur inşallah herkesinkini okumaya çalışıyorum... hadi inşallah artık nasibimiz çıksın evlenelim :16::16::16:

Son düzenleme:
Selam canim evlilik icin kagida gelin damat resmi cizeceksin.Yada tez zamanda hayirli evlilikte yazabilirsin cizimin iyi degilse. bide kirmizi bisey bagla gul dalina kurdela gibi.ister gom ister as.Ama suya atilip atilmama konusnda bilgim yok :)

canım inşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olsun...damat çizicem hatta deneme çizimi falan yapmaya başladımda..biraz güzel çizemiyorum vucudu orantılı çizemiyom gibi artık beğendiğim bir yabancı şarkıcı vardı onu baz alarak çiziyorum sonuçta model olsun bana :16:

kızlar bende katılmak istiyorum dua grubuna...
kabul eder misiniz?:92::92::92::92::92::92:

:119::119:

arkadaşlar aranıza katımak istedim...

ama bir dönüş alamadım...

dua grubuna katılmak için ne yapmalıyım.....?

sevgiler ve hayırlı kısmetler herkese.......

1-00Turkuaz
2-Sevgilim06
3-esrazambak-
4-ece06-
5-Aybirgen
6-missnunu-
7-carmenn
8-mavigece0
9-nazlıesma
10-Buujuu

Canlarım inşallah Allah bekarlara hayırlı evlilikler nasip etsin ve hepimize de hayırlı evlatlar nasip etsin amin amin amin.... Okudum duaları geç oldu ama kusura bakmayın öpüyorum hepiniziiiiiiiiii

arkadaşlar
yarın regaib kandili
5. hatmimizi yarın bitirmek ve hatim duası yapmak istiyoruz
ancak 22. ve 23. cüz okunmadı
yarına birini bile okuyabilecek olan varsa önemle destek bekliyoruz
hem hatimde payınız da olur
hem de hayırlı dilekleriniz niyetine okuyabilirsiniz

****YENİ LİSTEMİZ ****

1-00Turkuaz-22 nisan salı
2-Sevgilim06-23 nisan çarşamba
3-esrazambak-24 nisan perşembe
4-ece06-25 nisan cuma
5-Aybirgen-26 nisan cumartesi
6-missnunu-27 nisan pazar
7-carmenn-28 nisan pazartesi
8-mavigece07-29 nisan salı
9-nazlıesma-30 nisan çarşamba
10-Buujuu-1 mayıs perşembe

1)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidinamuhammed.
Hayy ve Kayyum olan Allah'ım 00Turkuazın ve tüm müslümanların günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, bütün azalarımızdan gelecek bütün kötülüklerden koru, 00Turkuazı vesveselerden kurtar.Bütün işlerini kolaylaştır ve hayatını hayırlısıyla yoluna koymasına yardım et.Sıkıntılarında yar ve yardımcısı ol.Dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hayırlı eş nasip et.
Gönlündeki isteklerini hayırlısıyla nasip et hakkında hayırlı olanları gönlüne razı eyle.
Hayırlı insanlarla karşılaştır.Nerde çalışması hakkında hayırlıysa kolaylaştırarak nasip et.
İbadet etme isteği, ders çalışma isteği, sağlık, huzur, esenlik, sabır, güç ve güzel ahlak ver.
Hakkında herşeyin hayırlısını takdir et.
Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina
muhammed.Amin Amin Amin.EL FATİHA
2)Sevgilim06: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rahman ve Rahim olan Allahım Sen sevgilim06 kuluna onu çok sevecek,merhametli,çalışkan,namuslu evine ve eşine sadakat gösterebilecek dogacak çocuklarına iyi bir baba olabilecek güzel bir mesleği olan ,kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş ,ailesinin seveceği ve onun ailesininde sevgilim06 i çok seveceği , senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmasini tez zamanda nasip et.Bahtini aç işlerini kolaylaştır sağlık ve huzur ver.Rabbim..Gönlündeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin hürmetine kabul et Rabbim.Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ..Amin...

3)Esrazambak: Esragfirullah Allahumme salli ala seyyidina Muhammed. Allah im sen esrazambak rumuzlu kulunun gunahlarini affet ve en hayirli zamanda kendisini cok seven ve onun da cok sevdigi hayirli bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et. Esrazambak rumuzlu kuluna ve bu duayi okuyan buradaki tum evlenmek isteyen bekar kizlara ; Dinini yasayan hayirli bir ailesi memleketi meslegi olan guven veren bir es nasip et ve hayirli evlatlar nasip et amin Allahummesalli ala seyyidina Muhammed

4)Ece:Rabbim Ece'nin evleneceği,çok sevileceği,seveceği,eşim diyeceği,bir ömür aynı yastığa baş koyacağı,sadık,güvenilir,
yakışıklı,anlayışlı,hayırlı,sorumluluk sahibi,eğitimli,ekmeğinin peşinde,gönlüne göre doğru insan tez zamanda hayatına girsin..
Huzurlu,mutlu,sevgi ve aşk dolu,ailelerin birbirini sevdiği,anlaştığı,bereketli yuvalarını tez zamanda kursunlar..
Bu mutlu yuvayı hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarla taçlandır..Duasını kabe de edilen dualardan eyle,tez zamanda kabul et;
Ece'nin günahlarını bağışla;daha iyi bir insan olmasına yardımcı ol,ailesine uzun ömürler ver;
ailesiyle arasının en kısa zamanda düzelmesine vesile ol ve nasip et,eski mutlu günlerine tez vakitte dönsünler Allahım.
Ece'yi Bir ömür yalnızlıkla ve yanlış insanlarla imtihan etme lütfen..,ona hayırlı iş kapıları aç Rabbim,tez vakitte gönlüne göre bir işi olmasını nasip et..AMİN
allahumme salli ala seyidina Muhammedin ve ala,ali seyidina Muhammed

5)Aybirgen : Estağfirullah estağfirullah estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahım aybirgen rumuzlu arkadaşımızın ve bizlerin günahlarımızı bağışla, hatalarımızı, kusurlarımızı affeyle, eksiklerimizi tamamla, sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ve huzur ver, bizleri Senin sevdiğin, razı olduğun kullarından eyle, sevdiklerini sevdir, sevdiklerin tarafından sevilebilmeyi ve Senin sevdiğin ortamlarda bulunabilmeyi nasip et. Allahım aybirgenin görüşmeye başladığı kişi onun için hayırlı olacaksa birbirlerini çok sevsinler, her yönden birbirlerine çok yakışsınlar ve birbirlerini çok iyi anlayabilsinler, birlikte Senin rızan doğrultusunda güzel işler yapabilsinler, birbirlerine Sana yaklaşmakta vesile olabilsinler, evlilik yolunda haramdan, günahtan uzak bir şekilde kolaylıkla ilerleyebilsinler, hem dünyada hem de ahirette mutlu olsunlar. Mutlu, huzurlu yuvaları hayırlı evlatları olsun. Eğer birbirleri için hayırlı değillerse bir şekilde bir vesileyle bitsin ve karşısına onun için hayırlı kişi çıksın. Allahım hiçbirimizi nasip etmeyeceğin bir şeyin peşine düşürme. Bizleri nazardan, kazadan, beladan, büyüden, her türlü kötülük ve musibetten muhafaza eyle. Bizlere affın ve merhametinle muamele et. Amin amin amin. Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

6)Misnunu: Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed,Rabbim Hayırlı, senin rızasını kazanmış, helalı haramı bilen, gözu dısarda olmayan,cocuklarıma baba olabılcek durust namuslu ıyı ahlak sahıbı benı sonsuza dek sevıcek benımde sevebılcegım aileme-ailesine-bana uygun calıskan..evıne aılesıne duskun birinin karsıma cıkmasını ve hayırlı bir evlilik yapmamı nasip eyle rabbım..bı omur pısman olmadan bı hayatı paylasabılecegım aıle babası babam gıbı bı es olsun...ne benı ne kendını kımseye muhtac etmıyecek herzaman helalıyle yasayan ıs guc sahıbı ıyı gunde kotu gunde yanımda olacak ınanclı kotu huyu olmayan boyu boyuma huyu huyuma gonlume gore senin razı olacağın bir insanla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuva kurmami tez zamanda nasip et
Rabbim..Gönlümdeki duaları kabul et..Duamı Ulu Kabede yapılan dualardan eyleyip Peygamber Efendimizin
hürmetine kabul et Rabbim.Amin

7)Karmen :Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Rabbim benim, Karmen rumuzlu arkadaşın ve diğer tüm arkadaşların günahlarını bağışla, sıkıntıları gider, dualarını ve ibadetlerini sen kabul et. Rabbim iki cihanda da eşi olabilecek bir insanla hayatını birleştirmeyi nasip et. Rabbim sen herşeyin en iyiysini bilensin ama bu kulunu diğer tüm evlilik isteyen arkadaşları bekletme Rabbim en kısa zamanda hayırlı insanlarla karşılaştır, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuva nasip et. Karmen ve diğer arkadaşların gönlünden ne geçiyorsa sen hayırlı eyle Ya Rabbim elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed (S.a.v) Efendimizin yüzü suyu hürmetine sen dualarımızı kabul et Amin Amin Amin ...

8)mavigece07 : Euzubillahimineşşaytanirracim Bismillahirrrahmanirrahim...estağfrullah estağfrullah estağfrullah.Allahümme salli ala seyyidine ve nebine muhammed.Sevgili Allahım mavigece07 rumuzlu kulun için lütfen en kısa en çabuk süre içinde sağlıklı,yakışıklı,karizmatik,iyi niyetli ,güzel ahlaklı , kibar, sanatsal bir ruha sahip ,mavigece07 rumuzlu kulunu çok sevecek çok mutlu edecek , dürüst , Allah korkusu olan,ibadetlerini yapıyor olan ve olacak, temiz şık ve güzel giyinen,175-180 boylarında , sigara alkol içmeyen , güzel gözleri olan , güzel kaşları olan , etkileyici anlamlı bakışları olan , etkileyici bir gülüşe sahip , mavigece07 kulunla birbirlerini eşit sevip sadakatle bağlanacak , en fazla mavigece07 den 5 yaşa kadar büyük olan , mavigece07 kulunla evliliği çok isteyen ve hemen evlenecek , evlilik hazırlıklarını yapmış, maddi manevi hazır, helalinden çok parası olan ve bonkör , güzel bir işi olan, üniversite mezunu , mavigece07 bu kişinin ailesiyle anlaşacağı ve aileller arası uyum olacak, mavigece07 nin bulunduğu ilde yaşayan ve hep yaşayacak,sakin , anlayışlı , mavigece07 ye romantik sürprizler yapıp ve hep yapacak, kadın ruhundan anlayan, mavigece07 yi her zaman her yerde koruyup kollaycak ruh eşini tez vakiitte karşısına çıkar.ve bu erkeğin mavigece07 ye adım atarak ilişki başlangıçlarını gerçekleştir. Ve bu güzel özelliklere sahip tüm damat adaylarını burada okuyan forumdaki dua sahiplerinede gönüllerine göre eş nasip et. Amin Amin Amin. Allahümme Salli Ala seyyidine ve nebine Muhammed...

9)Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

10)Buujuu: Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım yüce Rabbim sen burcu arkadaşımızın saglıgını koru ona mutlu huzurlu hayırlı uzun ömür nasip et ,sevdiklerini ömründen eksik etme , onu vesveselelerden muhafaza et ve yalnızlıkla imtihan etme.en hayırlı zamanda en hayırlı insanı karşısına çıkar daha fazla bekletme Rabbim evlilik niyetinde burcuyu çok sevicek gözünden bile sakınacak burcununda çok sevecegi yakışıklı,kendi ekmegini kazanan ,kibar ,vicdanlı dürüsüt bir beyfendiyle huzurlu mutlu yuvasını kurmayı burdan mutlu evlilik haberini vermeyi burcu arkadaşımıza nasip et Allahım .Hayalini kurdugu gelinligiyle imrenilesi dügününü yapsın İnşallah.Salih saliha sağlıklı akıllı hayırlı güzel evlatları olsun burcu arkadaşımıza hayırlı kul ,hayırlı evlat,hayırlı eş,hayırlı anne olabilmeyi nasip et ALLAHım vekil olarak sen yetersin sen ol dersen olur inşallah .allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed AMİN.

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)
Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır"(Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

**********Dualarımız***********

(Ya Rabbi, Sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!)

(Ya Rabbi, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden de koru!)

(Ya Rabbi, her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!)

( Ya Rabbi, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım.)

(Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!)

(Allah’ım, sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin, musibet ve sıkıntıların kalkması istenince kaldırdığın ismin hürmetine, senden istiyorum.) (Ya Rabbi, kusurlarımızı ört, korkulardan emin kıl ve borçlarımızı ödememizi nasip et!)

arkadaşlar aranıza katımak istedim...

ama bir dönüş alamadım...

dua grubuna katılmak için ne yapmalıyım.....?

sevgiler ve hayırlı kısmetler herkese.......

Canım listemizde bitti seni yeni listeye ekledim.. Allah kabul etsin dualarını

Son düzenleme:
Back
X