Hayırlı eş için birlikte dua edelim

evinamin için 10.000 ihlas okumaya başlıyoruz

10.000 ihlas suresi okunan miktar

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=400
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3700

KALAN=6300

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hepimiz için 313 Ayetel kürsi listemiz.
(2.TURU OKUYORUZ):21:

1. Esrazambak =50
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=89
Kalan=224

1. Esrazambak =20
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=400
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=3700

KALAN=6300

1. Esrazambak =50
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=11
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=100
Kalan=213

Kızlar gerçekten dualarımız öyle sonuçlar getiriyor ki insanın karsısındaki hhayırsız olanlar uzaklaşıyor.inanmayacaksınız ama 1 yıldır peşimden koştuğu halde bir türlü düzenli birşeye başlayamadıgım kişi bugün ben aslinda evlenmeyi hiç düsünmedim senle diye itiraf etti.cok şaşırdım yaa konuşmalarına.rabbime çok şükür hiç böyle bir itiraf beklemiyordum

Kızlar gerçekten dualarımız öyle sonuçlar getiriyor ki insanın karsısındaki hhayırsız olanlar uzaklaşıyor.inanmayacaksınız ama 1 yıldır peşimden koştuğu halde bir türlü düzenli birşeye başlayamadıgım kişi bugün ben aslinda evlenmeyi hiç düsünmedim senle diye itiraf etti.cok şaşırdım yaa konuşmalarına.rabbime çok şükür hiç böyle bir itiraf beklemiyordum
Canım benim bende buna inanıyorum. Benide geçen yıl Nisan ayında biri istedi.kariyer sahibi, yakışıklı, maddi olarak durumu cok iyi olan, süper bir işi olan biri .bende çok sevdim onu olsun istedim ama tanımak güvenmek öyle evlenmek istedim.3 ay görüştük annem bigün dua edip uyuyor bu çocuk kızım için hayırlı ysa guzel bir ruya göster Allahım diye.ruyasinda yerde bir ceviz buluyor dışı gayet güzel kırıyor cevizi içi fos çıkmış, ayağa kalkmış birsürü evin yandigini gormus. ...Bana anlattı aman rüya dedim geçtim.sonra ufak şeyler yüzünden kavga etmeye başladık en sonunda ayrıldım. Üstünden 7 ay geçti geçen hafta msj atmış bana zibidi diye hitap ediyor mesajında daha neler neler yazdı. Ben ondan ayrıldıktan sonra ona hiç betdua etmedim "Allahım benimle kurduğu bütün hayalleri yaşat ona"diye dua ettim hep .Şimdi Sukrediyorum olmadığı için ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR .Dualar bizi kötü insanlar dan , şerden koruyor bende buna inanıyorum. ...

Çok ilginç canım ya ne güzel Rabbim göstermiş sana

Canım benim bende buna inanıyorum. Benide geçen yıl Nisan ayında biri istedi.kariyer sahibi, yakışıklı, maddi olarak durumu cok iyi olan, süper bir işi olan biri .bende çok sevdim onu olsun istedim ama tanımak güvenmek öyle evlenmek istedim.3 ay görüştük annem bigün dua edip uyuyor bu çocuk kızım için hayırlı ysa guzel bir ruya göster Allahım diye.ruyasinda yerde bir ceviz buluyor dışı gayet güzel kırıyor cevizi içi fos çıkmış, ayağa kalkmış birsürü evin yandigini gormus. ...Bana anlattı aman rüya dedim geçtim.sonra ufak şeyler yüzünden kavga etmeye başladık en sonunda ayrıldım. Üstünden 7 ay geçti geçen hafta msj atmış bana zibidi diye hitap ediyor mesajında daha neler neler yazdı. Ben ondan ayrıldıktan sonra ona hiç betdua etmedim "Allahım benimle kurduğu bütün hayalleri yaşat ona"diye dua ettim hep .Şimdi Sukrediyorum olmadığı için ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR .Dualar bizi kötü insanlar dan , şerden koruyor bende buna inanıyorum. ...

Kızlar kesinlikle tesir ediyor ben de aklımda kalıp ya olsamıydı diye düşündüğüm çocuğu dün gece rüyamda gördüm ve çok ilginç onunla ilgili hayırsız olduğunu hissettim ilk defa bu kadar yakinen, ve içim soğudu birden çok şükür bin şükür.. Bugün iyi ki olmadı diye sua ettim hep ya , mükemmel birşey Allah bir rüya ile bile gösteriyor, devam edelim dualarımızaa. Ve bu topikte baştan beri olan ve bekar olan arkadaşların düğünü oldu ortada hiçbişey yokken, hamile olan var. Yani birlik olmak çok güzel.

Aynen kızlar ben bu adami önceden taniyodum ve 1.5 yıl öncesinden bana karsı birseyler hissettiginin farkindaydım.bana açılması 9 ay önceydi.o zamandan bu yana 1-2 gun görüsüyoruz sonra tartısıp 1 ay falan görüşmüyoduk.sonra dayanamayıp yine ariyodu.simdiye kadar o kadar umut vaad eden adam bir anda böyle birsey itiraf etti.ama duyunca ilk düşündüğüm şey dualarımızın etkisi oldu.hepinizden allah razı olsun.rabbim hayırsız insanlardan korusun bizi

Aynen kızlar ben bu adami önceden taniyodum ve 1.5 yıl öncesinden bana karsı birseyler hissettiginin farkindaydım.bana açılması 9 ay önceydi.o zamandan bu yana 1-2 gun görüsüyoruz sonra tartısıp 1 ay falan görüşmüyoduk.sonra dayanamayıp yine ariyodu.simdiye kadar o kadar umut vaad eden adam bir anda böyle birsey itiraf etti.ama duyunca ilk düşündüğüm şey dualarımızın etkisi oldu.hepinizden allah razı olsun.rabbim hayırsız insanlardan korusun bizi
Dokuz aydır demeyen adamın şimdi demesi tesadüd olamaz canım ya gerçekten duaların hikmeti var insan yaşayınca anlıyor. Ve dualardan dolayı olmasının aklına gelmesi de hikmet bence. Zaten dünyada tesadüf yok herşey tevafuk.. Hayırlı olsun canım o zaman inşallah hakkında hayırlı kapılar açılır

1. Esrazambak =320
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=400
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=4000

KALAN=6000

1. Esrazambak =103
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=11
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=153
Kalan=160

Dokuz aydır demeyen adamın şimdi demesi tesadüd olamaz canım ya gerçekten duaların hikmeti var insan yaşayınca anlıyor. Ve dualardan dolayı olmasının aklına gelmesi de hikmet bence. Zaten dünyada tesadüf yok herşey tevafuk.. Hayırlı olsun canım o zaman inşallah hakkında hayırlı kapılar açılır
Kesinlikle canım ya.bugüne kadar hep umut vaad eden birinin bugun itiraf etmesi beni de çok etkiledi ve açık konuşmak gerekirse dinini çok fazla yaşayan biri degildim bu topikte dua etmeye başlayana kadar.ama şu an inancim o kadar kuvvetlendi ki anlatamam

Kesinlikle canım ya.bugüne kadar hep umut vaad eden birinin bugun itiraf etmesi beni de çok etkiledi ve açık konuşmak gerekirse dinini çok fazla yaşayan biri degildim bu topikte dua etmeye başlayana kadar.ama şu an inancim o kadar kuvvetlendi ki anlatamam
Ne güzel canım ya, başlangıç burada olacakmış belli ki. Ben namazlarıma da dikkat etmeye çalışıyorum. Namazdan sonraki dualar da çok etkili gerçekten. Kılamıyorsan tavsiye ederim muhteşem bir huzur, bu huzuru hiç bir şeyde bulamadım şimdiye kadar.

Canim 5 vakit namaz kılamıyorum ama ara ara kılıyorum.belki de bu sayede namaza da başlarim...
İnşallah canım her akşam yatsıyı kılarak bsşlayabilirsin mesela, bence Allah önce kötülüklerden temizliyor, aklımızdaki kişileri siliyor, Allaha dönmemizi sağlıyor ve sonra nasip ediyor sanki vereceğini. Acıyla ben de çok yoğruldum aşk anlamında konularımdada var. Şimdi kafam boş ve o günü bekliyorum. Bak seni de o çocuktan kurtarmış. Adım aslında bu da

İnşallah canım her akşam yatsıyı kılarak bsşlayabilirsin mesela, bence Allah önce kötülüklerden temizliyor, aklımızdaki kişileri siliyor, Allaha dönmemizi sağlıyor ve sonra nasip ediyor sanki vereceğini. Acıyla ben de çok yoğruldum aşk anlamında konularımdada var. Şimdi kafam boş ve o günü bekliyorum. Bak seni de o çocuktan kurtarmış. Adım aslında bu da
Kesinlikle güzel bir adım hem de.aynen söyledigin gibi canım aklımızı ttemizleyip kendi yoluna dönmemizi sagladı ve artik inşallah en kısa zamanda bizler icin hayırlı olan kisileri de çıkarır karşımıza

Kesinlikle güzel bir adım hem de.aynen söyledigin gibi canım aklımızı ttemizleyip kendi yoluna dönmemizi sagladı ve artik inşallah en kısa zamanda bizler icin hayırlı olan kisileri de çıkarır karşımıza
Amin, ve de karşımıza çıkınca da doğru insan olduğunu bize hissettirsin ve de onu sevdirsin bize.

1. Esrazambak =320
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=400
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=4000

KALAN=6000

1. Esrazambak =103
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=11
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=153
Kalan=160

1. Esrazambak =320
2.redvelvetcake =100
3.huyluduygu=700
4. elanur84=750
5.evinamin=100
6.frikadelle=2000
7.namaria=180

Ek olarak Lucia28=200

OKUNAN=4350

KALAN=5650

1. Esrazambak =103
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=11
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=
8.sevimlikartanesi=
9.ikaross=
10.perigunlugu=
11.lucia28=
12.nisa1234=

Okunan=153
Kalan=160

Kızlar olabildiğince çok okumaya çalışıyorum çünkü birkaç gün sonra regl olucam .Olmadan bolca okumak istiyorum, şimdi ısyerindeyim eve geçince yine okuycam

OKUNAN=4350

KALAN=5650

1. Esrazambak =103
2.redvelvetcake =
3.huyluduygu=39
4. elanur84=11
5.evinamin=
6.frikadelle=
7.namaria=