Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDELİM.
Benim her zaman ettiğim Dua ; Allahim Kucağı boş kalanlari , anne olmak hasretiyle yanip kavrulanlari biran önce cok aratmadan kendi katindan en güzel nesili nasip et onlarin yani sira banada nasip et Rabbim. Diye ediyorum. ALLAH kabul eder inşallah
Benim her zaman ettiğim Dua ; Allahim Kucağı boş kalanlari , anne olmak hasretiyle yanip kavrulanlari biran önce cok aratmadan kendi katindan en güzel nesili nasip et onlarin yani sira banada nasip et Rabbim. Diye ediyorum. ALLAH kabul eder inşallah