Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içiyorum cnm
bende hayıp tohumu hapı ıcıyorum canım bıonorıc agnutostan
dogrudur cnm bana regl sancıı için verdı doktor hormonlarım normel degerde benım eşi asker 1 ay 10 gun sonra ızıne gelcek bakalm ınsallah kalırım[/QUOTE
İnşallah canım guzel haberlerini bekliyoruz
Ne zaman basladin ne kadar iceceksin faydasini gördünmü canim
ben de 1 buçuk aydır kullanıyorum tek gördüğüm faydası regl ağrılarımı çok azalttı değerlerime daha baktırmadım tabi
yok canım hiç öyle şeyler yaşamadım acaba senin vücudun tepki mi verdi dozunu ne kadar atıyorsun suyun içineYa ne alaka diceksiniz ama sizde mantar veya grip yaptımi ???
yok canım hiç öyle şeyler yaşamadım acaba senin vücudun tepki mi verdi dozunu ne kadar atıyorsun suyun içine
ben de günde bir kere akşam yemekten 2 saat sonra falan içiyorum canım saati düzenli olmuyor pek ama ben bir çay kaşığını tam doldurmuyorum acı oluyor diye :)1 cay kaşigi cnm birde gunde 1 kere iciyorum ben
ben de günde bir kere akşam yemekten 2 saat sonra falan içiyorum canım saati düzenli olmuyor pek ama ben bir çay kaşığını tam doldurmuyorum acı oluyor diye :)
Allah Allah şaşırdım açıkçası araştırdım ama bu etkileri göremedim düzelir inşallahBende oyle yapiyorum.
Abtibiotik etkisi falanmi var bunun acaba.
Cunku sadece antibiotik kullandigim zaman mantar ve grip olurum çok saskinim
Allah Allah şaşırdım açıkçası araştırdım ama bu etkileri göremedim düzelir inşallah
rica ederim canımInşallah cnm yaa tesekkur ederim bilgilerin icin
Gecen ay basladim reglim bittkten sonra basladm. Regl sancilarim icin bisey diyemicem sanciyi kesti
Bugun regl olmam lazm daha olmadm aksama olurm. ama siskinlige cok iyi geliyor...
3 ay kullanicam ben.
Insallah bebek haberlerin de gelir![]()