- 28 Haziran 2025
- 54
- 27
- 3
- Konu Sahibi fistikkkkk
-
sorunun trol olduğunu düşünmek istiyorumAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Yok değil niye ki? Bu kadar küçük olması mı inandırıcı gelmedi size desorunun trol olduğunu düşünmek istiyorum
5 cm çük mü olur be, pipi bile daha uzundur. Boyutu değil işlevi önemli derim ben genelde ama 5 cm ile cıks olmaz. Konu fake diye düşünüyorumAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Yani genelde ereksiyon hali söylendiği için sormam kırıcı olur gibi geldiSoraydin ya ereksiyon halinde mi normalde mi diye, bilsek daha iyi cevaplar verirdik
Fake değil ben de şaşkınım ondan sorguluyorum zaten5 cm çük mü olur be, pipi bile daha uzundur. Boyutu değil işlevi önemli derim ben genelde ama 5 cm ile cıks olmaz. Konu fake diye düşünüyorum
Bana öyle söylendi gözümle görmedim henüz ama görmekte istemiyorm açıkçasıÜff allahınıseversen feyk ol. Diilsen 5 cm nebızımkı daha büyük gız
Bunu nasıl söyledi? Yani ozaman size mesaj vermiş beklentiye girmeyin diye. Herşey sevgi mi demişsiniz. Evlılığın ya da bi ilişkinin en önemli olayı cınsellık gibi bişey. Yani yoksa ıkı arkadaşsınız. Sevgı saygı onemlı ama cınsellık haz ten uyumu olmadan olmaz yanı.Bana öyle söylendi gözümle görmedim henüz ama görmekte istemiyorm açıkçası
yani şakalaşırlem söylemiş ya bence şaka olarak söyledi . Yine küçüktür mesela ama 5 cm de değildir. Erkekler bazen böyle saçma şakalar yapabiliyor. Bi tekrardan sorun ciddi miydi diye diyoöuşumAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Sevgi karın doyurmuyor ne yazıkki fıstık hanimcimFake değil ben de şaşkınım ondan sorguluyorum zaten
Ciddi de gibime geliyor çünkü epey zayıf biri benimle aynı kiloda. Görüntüsüne bakarsam orda büyük bir şey olması da zaten absürt olurdu ama bu da fazla yok gibi oluyor yaniyani şakalaşırlem söylemiş ya bence şaka olarak söyledi . Yine küçüktür mesela ama 5 cm de değildir. Erkekler bazen böyle saçma şakalar yapabiliyor. Bi tekrardan sorun ciddi miydi diye diyoöuşum
Sevgi karın doyurmuyor ne yazıkki fıstık hanimcim
Biraz üzülüyorum böyle de sonuçta elinde olan bir şey değil öyle olmasıBunu nasıl söyledi? Yani ozaman size mesaj vermiş beklentiye girmeyin diye. Herşey sevgi mi demişsiniz. Evlılığın ya da bi ilişkinin en önemli olayı cınsellık gibi bişey. Yani yoksa ıkı arkadaşsınız. Sevgı saygı onemlı ama cınsellık haz ten uyumu olmadan olmaz yanı.
Değil gibi ama neysssŞakalaşırken söylemiş ya hahahahha şakadır gahaha yani inş
Erkekler bunun şakasını bile yapmaz , penisi uzun olsaydı övüne övüne söylerdiŞakalaşırken söylemiş ya hahahahha şakadır gahaha yani inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?