Hayretlerdeyim

Ya geleceğe yönelik ilişki ilerlerse şimdiden belirtmek istemiştir, ya konu fake ya da üstte birinin yazdığı gibi gay olabilir.
Fake olmadığını söyledim burada kimseye yalan borcum yok boş boş konular açınca elime bir şey geçmeyecek. Başkaları yapıyor diye herkes bunu yapıyor değil hayatta böyle garip durumlar da oluyor gördüğünüz gibi bazen

Biz nerden bilelim ya trol müsün nesin
Bilemeyeceğin bir şey yok ortada böyle biriyle sevgili olur muydunuz diye sormuşum önemli olan sevgi midir diye sormuşum bunlara cevabın veya konuyla ilgili bir yorumun yoksa yazmak zorunda değilsin. Şuraya ne zaman bir şeyler yazsam illa ki sinirim bozuluyor sabır ya

Burda her gün o kadar çok değişik konular açılıyor ki, insan inanmakta zorlanıyor gerçekten. 5 cm penis nasıl olur aklım almadı o nedenle şaşkınım. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz karar verdiniz mi?

Ben de garipsediğim için burada paylaşmıştım. Bilmiyorum galiba bir şeylerin ciddileşmesine izin vermeyeceğim bunun dışında da aramızda bazı problemler vardı zaten

Sorduğun soruda hata bulmuyorsun bizde mi buluyorsun

Valla bazıları gerçekten çocuk şeyi gibi oluyor.sinir bozuyor.bir ömür geçirmek istemezdim.

Ya erkekler bunu abartarak söylemez mi genelde, en kallavi bende var gibi bı halleri yok mu? Eğer beş diyorsa.......???? Neyse, birşey demeyeyim.

32 saat suya yatırın uzar belki ama laçkalaşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…