- 28 Haziran 2025
- 54
- 27
- 3
- Konu Sahibi fistikkkkk
-
Fake olmadığını söyledim burada kimseye yalan borcum yok boş boş konular açınca elime bir şey geçmeyecek. Başkaları yapıyor diye herkes bunu yapıyor değil hayatta böyle garip durumlar da oluyor gördüğünüz gibi bazenYa geleceğe yönelik ilişki ilerlerse şimdiden belirtmek istemiştir, ya konu fake ya da üstte birinin yazdığı gibi gay olabilir.
Bilemeyeceğin bir şey yok ortada böyle biriyle sevgili olur muydunuz diye sormuşum önemli olan sevgi midir diye sormuşum bunlara cevabın veya konuyla ilgili bir yorumun yoksa yazmak zorunda değilsin. Şuraya ne zaman bir şeyler yazsam illa ki sinirim bozuluyor sabır yaBiz nerden bilelim ya trol müsün nesin
Burda her gün o kadar çok değişik konular açılıyor ki, insan inanmakta zorlanıyor gerçekten. 5 cm penis nasıl olur aklım almadı o nedenle şaşkınım. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz karar verdiniz mi?Fake olmadığını söyledim burada kimseye yalan borcum yok boş boş konular açınca elime bir şey geçmeyecek. Başkaları yapıyor diye herkes bunu yapıyor değil hayatta böyle garip durumlar da oluyor gördüğünüz gibi bazen
Ben de garipsediğim için burada paylaşmıştım. Bilmiyorum galiba bir şeylerin ciddileşmesine izin vermeyeceğim bunun dışında da aramızda bazı problemler vardı zatenBurda her gün o kadar çok değişik konular açılıyor ki, insan inanmakta zorlanıyor gerçekten. 5 cm penis nasıl olur aklım almadı o nedenle şaşkınım. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz karar verdiniz mi?
Sorduğun soruda hata bulmuyorsun bizde mi buluyorsunBilemeyeceğin bir şey yok ortada böyle biriyle sevgili olur muydunuz diye sormuşum önemli olan sevgi midir diye sormuşum bunlara cevabın veya konuyla ilgili bir yorumun yoksa yazmak zorunda değilsin. Şuraya ne zaman bir şeyler yazsam illa ki sinirim bozuluyor sabır ya
Valla bazıları gerçekten çocuk şeyi gibi oluyor.sinir bozuyor.bir ömür geçirmek istemezdim.Aramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
Yoo çok var öyleleri.5 cm çük mü olur be, pipi bile daha uzundur. Boyutu değil işlevi önemli derim ben genelde ama 5 cm ile cıks olmaz. Konu fake diye düşünüyorum
28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha.
Sana mı denk geldi eyvahlar olsunYoo çok var öyleleri.
Sorumda bir hata yok. Senden başka boş yorum yapan da yokSorduğun soruda hata bulmuyorsun bizde mi buluyorsun
Öyle abartarak söyleseydi de gördüğümde komik bir duruma düşmüş olacaktı amaYa erkekler bunu abartarak söylemez mi genelde, en kallavi bende var gibi bı halleri yok mu? Eğer beş diyorsa.......???? Neyse, birşey demeyeyim.
Seni ciddiye alamamSorumda bir hata yok. Senden başka boş yorum yapan da yok
5cm olanla evlenilmez bence5 cm için donumu indirmem kusura bakmasin.
32 saat suya yatırın uzar belki ama laçkalaşabilirAramızda cinsellik yaşanmadı ama bir keresinde şakalaşırken şeyinin 5 cm bile olmadığını söylemişti. Bu nasıl olabiliyor düşünüyorum ereksiyonsuz hali mi acaba diye ama sanırım öyle değil. Böyle biriyle sevgili olur muydunuz? Çünkü hani yok gibi bir şey bence. Bir şey yaşasak diye düşünüyorum ama garip geliyor. 28 yaşından sonra da büyümez herhalde daha. Önemli olan sevgi midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?