Bol eksiler canım bugun dinlenme günü yaptım zaten gerek kasık gerek bel sancısı olsada rahat etsem30 dk spor şimdi bacak içi sarkmasın diye bir kaç hareket öğrendim onları yaparken size yazayım dedim siz ne yaptınız hiç
Bu adımın ekran görüntüsünü almam gerekiyor canım ceza egzersizi yerine sayacağım2 Mayıs cuma menüm
8.30 kahvalti
3 dilim peynir
Domates
Salatalık
İki minik ince dilim ekmek
7 zeytin
12.30 öğlen
2 yumurtadan sucuklu kaşarlı omlet
Portakal receli tereyag
Bir lokma poğaça
Zeytin
Fıstık ezmesi
17.30 akşam
Şehriye çorba
Nohut
Bulgur
Cacık
20.00
Elma
Cips
Puding
Çekirdek
Hurma
Kayısı
Çikolata
Su 2 litre
Adım telefona göre 8832
Allah can sağlığı versin önce canım her şey hallolur çok geçmiş olsunValla çok yorgunum kışlık yazlıkları ayırdım boynum ağrıyor bu gün kaza geçirdiğimin bir yılı doldu daha boyunluk takıyorum gönlümce gezip tozmak istiyorum ama çok şükür öyle bir kazadan çocuklarımla sağ Salim kurtulduk bende durum böyle dertleşmek geldi içimden
Tebrik ederim canım3 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu
HuMIsma (-1.158)
Eki Görüntüle 3586586
Harikasınsadece bu hafta değil başladığından beri hep kilo vererek ilerliyorsun. Aylık sonucun çok güzel olacak
Dokunulmazlık hakkın var canım ️
Denp da bu hafta ligi kaptırsa da güzel kilo verdi. Kaybeden yok bence 🏋 tebrikler denp
Tebrik ederim kızlar sizleride maşallah size
Ay cezaya kalmısımHaftalık sonuç egzersizi
Chocolita
labellevie
sudem34
3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar
Aylık sonuç egzersizi
TheDandelion (0.45)
Denp (0.50)
Sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya 30/40 dk egzersiz
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa nasip eylesin.Dularınız kabul olsun inşallahÇok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Dün sabah akşam kahvaltılık ettik. Yanında börek vardı küçük 2 dilim yedim. Yemek de yapamadım
Geçmiş olsun çokomÇok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Dün sabah akşam kahvaltılık ettik. Yanında börek vardı küçük 2 dilim yedim. Yemek de yapamadım
Valla çok yorgunum kışlık yazlıkları ayırdım boynum ağrıyor bu gün kaza geçirdiğimin bir yılı doldu daha boyunluk takıyorum gönlümce gezip tozmak istiyorum ama çok şükür öyle bir kazadan çocuklarımla sağ Salim kurtulduk bende durum böyle dertleşmek geldi içimden
Çok geçmiş olsunÇok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Teşekkür ederim canım
Çok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Ay cezaya kalmısımyaparız inşallah kaptanım vallahi gram gram gidiyor ama bunada şükür
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa nasip eylesin.Dularınız kabul olsun inşallah
Eline emegine saglık canım benim
Sağol dutumGeçmiş olsun çokom
Sağol delficim
İnşallah canımTeşekkür ederim canımbu hafta iyi çalıştım haftayada böyle devam edeceğim Hırs yaptım doğum günümde kadar en az 70 ı göreceğim sonra düğün var orda da fit görüneyim
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Hemşeri miyiz yoksa? Biz de yazın Kastamonu’ya gidiyoruz, gelirsen görüşelim.Çok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam
Amin canım denp çok sağol
Senin hedefin çok yakın. Bu kilonda aslında ayda 500 gramda güzel canım. Yaklaştıkça durma noktasına gelir
Sağol dutum
Sağol delficim
İnşallah canımbenimde doğum günüm eylülde. Bende bir düğüne gidiyorum o zaman onu Hedef belirledim kendime
Sayenizde buradaki azmi görünce kendime geldim teşekkür ediyorum herkese3 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu
HuMIsma (-1.158)
Eki Görüntüle 3586586
Harikasınsadece bu hafta değil başladığından beri hep kilo vererek ilerliyorsun. Aylık sonucun çok güzel olacak
Denp da bu hafta ligi kaptırsa da güzel kilo verdi. Kaybeden yok bence 🏋 tebrikler denp
Bu yazıyı görmek çok motive etti gerçekten3 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu
HuMIsma (-1.158)
Eki Görüntüle 3586586
Sağol canım inşallah. Annem tosyalı. Tosya Kastamonu diye geçiyor köyümüz tosyaya yakın. Hemşeri sayılırız aynenÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Hemşeri miyiz yoksa? Biz de yazın Kastamonu’ya gidiyoruz, gelirsen görüşelim.
İyi ki aramızdasınBu yazıyı görmek çok motive etti gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?