Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sağol canım Bende de 6 vardı canım Şöyle ki canım havuz daha dar bir alan olduğu için denizdeki kulaçlarında ya da hareketini algılamıyor saat onun yerine egzersiz olarak seçebilirsin denizde yüzerken en azından kalorini hesaplarsın.

Kayısılar yetişmiş mi nerelisin ki doğuda daha fındık kararlar afiyet olsun

HuMIsma Ayvalık'tayız şu an canım. Bahçemizde 2 tane kayısı ağacı vardı, iyice olgunlaşmışlardı. Topladığımız kayısıları komşulara, tanıdıklara dağıttık sonrasında. O kadar bereketli bir meyve ağacı ki maşallah.
Sitenin içine kayısı, mürdüm eriği v.b. ağaçlar dikmişler zamanında, ne iyi etmişler.

Son düzenleme:
Acquaa çok teşekkür ederim canım, sağolasın.

HuMIsma Çok teşekkür ederim
Yazın Ayvalık'tayız. Kışın Ankara'dayım. Çok şükür bu sene emekli olunca daha uzun süre kalabildim, geçtiğimiz yıllarda izin döneminde 15 günlüğüne gelebiliyordum.
26 yıl çalışmış idim. Allah isteyen herkese sağlıkla emeklilik nasip etsin inşallah. Senelerce işte yoğun koşturduktan sonra, güzel bir duygu emeklilik.

Son düzenleme:
Günaydınn 1000 kalorilik kahvaltı olur mu olurmuş. Bugün başka bir şey yemicem. Hareket de edersem tamamdır. Ama bir uyku basıyor sabah sabah

Acquaa egzersiz yaptım. Artık okullar açılana kadar böyle. Nabzı zor toparladım ama. Seninde nabzın 180 e çıkıyor mu

Eklentiler

• 20250623_170205.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 6
Ben dünün menüsünü yazdım mı hiç hatırlamıyorum. Ama diyet dışıydı. Ödemi bindi bir güzel. Bugün 1 den sonra açlık yapıyorum. Kahvaltımı sağlam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…