Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben bunlari buldum chocom
Yinede yazmadigim gunler de var. Daha dikkatli olurum
Sali bildirimi

Ilk ogun
200 gr balik
200 gr salata
25 gr köy ekmegi

Son ogun
1 tavuk but
200gr salata
1 muz

Su 1,5 L
1 bardak badem sutlu soguk kahve
30 dk hulahoop
Adim 8652

Chocolita

Gunaydin
Uyuya kalmisim,menumu yazayim

Carsamba menusu

Ogle
Balik ekmek(marul,yesilsogan,koy ekmegi ve biraz mayonez)

Ara
1 Elma
1 protein bar

Aksam
Tavuklu,sebzeli noodle

Su 1,5L
Adim 10800
Chocolita

Gunaydin
Persembe menumu yazmamisim

Ilk ogun
Kiymali borek

Ara
Protein bar

Aksam
200 gr Kuzu sis
200 gr Salata
1bardak ayran

Su 1 L maalesef
Adim 7488

Chocolita

Annemdeyim 1,5 saate eve gececegim. Tartimi ozaman atacagim

Iyi geceler

Ilk ogun
Eki Görüntüle 3667365

Ikinci ogun
Makarna salatasi. Diyet listemde vardi

Sabah 30dk spor
Adim 9396

Chocolita

Günaydın kızlar
Artış olmuş ama beklediğimden az olmuş açıkçası ona çok sevindim

Geçen hafta 78.1
Bu hafta 78.5
Fark +400
Chocolita
Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız

Artı dayım yine ben bu işi beceremeyecegim
Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin

Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.

Kızlar çok çok üzgünüm buraya güzel haber vermeye gelecektim nasip olmadı galiba kimyasal gebelik geçiriyorum
Ah Noram Rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım

Süpersin sen yaparsın biliyorum.

Dutum öyle diyet olmaz ara öğün yap mutlakabende iki aydır diyetisyene gidiyorum 10kg verdim
Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah
Daim olsun

Günaydın delficim nasılsın?

elimdekini ayva hayal et
Leslie de yapabilirsin canım 20 dk

Tamam canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım

Leslie yaparsam nasıl olacak benim saatim yok

Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız
Ben regl dönemi gelince bayağı ödem topluyorum bir de bu hafta suyu da çok içmediğim için o yüzden kendimden umudum yoktu ama artı da olsam tartıya çok sevindim

Bu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Bi silkelendik

İnşallah cokocum diyetisyenle devam ediyorum bakalım sizede bu yolda başarılar

Aşkım diyet dışı çünkü her gün yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…