Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi geceler kızlar
Son öğün 18.30
Sabah
Omlet 2 dedim ekmek 2 küp peynir 5 tane zeytin yeşilliğim yok yarın pazara gideceğim
Ara öğünde biraz kaçamak yaptım
Akşam yoğurdunun üzerinde et sote yapmıştım dün Ondan koydum Gerisini de poşetleyip buzluğa attım
Su miktarını 1.5 lt
Adım 6.1k
Chocolita
Bugün sporumu yaptım çok şükür yarın bu kadar yorucu bir antrenman yapmayacağım duruma göre belki 20 dakika lessie yapabilirim

Eklentiler

• 1000040866.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 2
Ah o göbek bende de varr aqua 70 olduktan sonra Bölgesel çalışacağım bende

Biliyorum suyu çok az içiyorum, içemiyorum çünkü. Ama yarından sonra daha fazlasını içmeye çalışacam eskiden o 1 litreyi bile içmiyordum yavaş yavaş arttırıyorum
Aa ne güzel o zaman. Hiç içmeyen biri için 1 litre güzeldir. Bende günde 2 bardak içtiğimi bilirim

Ah o göbek bende de varr aqua 70 olduktan sonra Bölgesel çalışacağım bende

Pamela bacıdan yapıyorum 15 dakika ABS diye bir videosu var vicdansız ya Bir görsen Hayattan soğudum canım ben şöyle düşündüm bir gün işte karın bir gün tüm vücut şeklinde ilerlemeyi Tabii benim tek karın yok iç bacaklarım da çok yapışık chat gbt den bir öneri de alacağım gibi, gözüküyor. Yemek konusunu bir düzene soktuktan sonra spor konusunda düzene sokarım

Yaparsın canım. Haftaya güzel başladık

Evet sonra ciddi bir dinlenme planı yapacağım ya çok yoruldum. Teşekkür ederim dondurucuya börek sardım attım dedim sabah çıkarırım gerisi artık evde ne varsa ağır şeyler yapamayacağım valla. Yorgunluk ve hastalık gozumde büyütüyor aslında ya yoksa halledilmeyecek şeyler değil de işte

Geçmiş olsun

Allah Allah hepsi mi denk gelir. Fazla uğraşma canım eşinde biliyor hastasın. Hiç halim yok benim de ne diyebilir. Keşke senin hasta olduğunu söyleseydi aslında. Sana danıştı mı eşin
Aslında aylar önceden planları vardı söylediler bize biz temmuzda gittik onlara onlar da dedi Kasım'da geleceğiz Afyon'dan geliyorlar. Gerçekten hepsi nasip denk geldi bende hiç anlamış değilim normalde çok seyrek misafir gelir uzaktayiz diye. Bu kez hepsi birden yatılı geldi

Geçmiş olsun çokom sende dikkat et kendine neden yükseldi tansiyon tuzlu falan mı yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…