Aslinda bu hafta programı tam bana göre kahvaltı yerine smothie akşam yemeği yerine bazen çorba gecistirilir harika olurGeçmiş mesajları okuyamadım kızlar. Dünün bildirimlerine bakarken okuyacağım hepsini.
Geçen haftanın Menülerine baktım.
Sıfır yağ haftasıydı.
Yemekler Kızartma yerine yağsız veya buharda/ızgara/haşlama pişirme olacaktı.
5️ alan çıkmadı. 2 ️ alan var. Bu yüzden bu hafta beslenmeden uyarı silme yapamadık. Listeleştirip ilk sayfayada geçmedim.
Diyete uygun, ama yağsız beslenmeye uygun değildi. Bende dahil bu haftaya uyum sağlayamadık. Espressoc yerine geçen hafta menülerini ben aldım. Bu hafta da ben alacağım. Pilav, omlet yağ içeriyor. Köfteler vardı kızartma olduğunu düşünerek️ koymadım.
Pişirme şekli belirtilmeli
Makarnalar vardı. Yağsız pişirdim diye belirtilmediğinden yine️ gelmedi
Bu hafta "Hafiflik Haftası
İlk sayfadaki 4 haftalık beslenme programının 3. Haftası oluyor.
Günde 1.5, 2 litre su
+ 1 öğün sıvı (çorba veya smoothie)
Son öğün 19.00
Menülerde son öğün saatini de belirtmeyi unutmayalım
Arada izinli olanları da etiketledim
@TheDandelion
@Acquaa
@labellevie
yiitee
Pembe Lotus
espressoc
@asliogretmen
D u t
@Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere
@Berrfeelinda
D Drdentist
marmelad01
Arrietty_
Bir ben eksikmişim sizin evdeKızlar çok yorgunum çok beni biraz toparlayın
Bir haftadır hastayım biliyorsunuz serumlar ilaçlar... İki hafta kadar oluyor ailem geldi memleketten 4 5 gün kaldılar koşuşturma temizlik ikram çoluk çocuk çok yoruldum. Arkasından tayini çıkan arkadaşlar vardı uzun oturmaya yemeğe aldım. Onlar bitti eşimin halası geldi bir gece kaldı. Yarın eşimin il dışından arkadaşı ailecek gelecek kahvaltıda burda olurlar ben haftalardır hiç dinlenemedim neler yaşıyorum bilmiyorum artık yorgunluktan milletle sohbet edemiyorum. Herkes uzaktan geliyor gelmeyin de diyemiyorum hem hastayım hem sürekli temizlik yemek tatlı ikramlık yapıyorum çok yorgunumhala yeni gitti birkaç saat oluyor. Ben arkasından çarşaflar lavabolar temizlik yapacağım daha sabah da yeniden misafir evi mi toplayayim ikramlık mi hazirlayayim bilmiyorum
Sende gelBir ben eksikmişim sizin evde
Geçmiş olsun. İşin zormuş. Şu durumda en iyisi dışarıdan yemek, tatlı vs almak. Sadece temizlikle uğraşmak. Kolay gelsin.
Evet tartım bluetooth ile bağlantı sağlıyor telefonla geçmişi de kaydediyor iyi oluyorCanım bu fotosunu attığın uygulama mı
Aaa öyle mi çok güzelmişEvet tartım bluetooth ile bağlantı sağlıyor telefonla geçmişi de kaydediyor iyi oluyor
Hayırr hiç tuzlu yemedim. Geçen haftanın izleri bence.Geçmiş olsun çokom sende dikkat et kendine neden yükseldi tansiyon tuzlu falan mı yedin
Heh bir sen eksiktin deseydin. Ay zaten başın kalabalık yorgunsun şöyle aranmaları yok mu. Gerekli gereksiz yorumlarıKaradul gibi tüm Kara haberleri ben veriyorum bugünaz önce eşim olacak beyefendi çok kilo almışsın bu ne hal benim kiloma geldin nerdeyse dedi kaldım öyle
Hadi hepimiz toplanıp espiye gidelimSende gelteşekkür ederim geçmiyor geçmiyor bir iki dışardan alıyorsun da bunun çayı var kahvesi var atıştırmalık var yemeği var bitmiyor ki anacim
Tamam canım. Özel diyet listen var dışına çıkma bence deGunaydin
Chocom benim listede corba, smoothie yok ama suyu 2 L e cikarmaya ozen gosterecegimChocolita
Evet zaten uyabilsek garanti eksi geliriz bu haftaAslinda bu hafta programı tam bana göre kahvaltı yerine smothie akşam yemeği yerine bazen çorba gecistirilir harika olur
Aksam diyet disiydim choco düğün vardı.
Valla sanki benim şuan kilolarını düşünecek Halim varHeh bir sen eksiktin deseydin. Ay zaten başın kalabalık yorgunsun şöyle aranmaları yok mu. Gerekli gereksiz yorumları
Ay mükemmel olur yaaa gerçekten sıvı diyeti çok başarıliEvet zaten uyabilsek garanti eksi geliriz bu hafta
Geçmiş olsun çiçeğim zaten herşey önce normal görünüyor sonradan patlak veriyorHayırr hiç tuzlu yemedim. Geçen haftanın izleri bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?