Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aslinda bu hafta programı tam bana göre kahvaltı yerine smothie akşam yemeği yerine bazen çorba gecistirilir harika olur

Bir ben eksikmişim sizin evde

Geçmiş olsun. İşin zormuş. Şu durumda en iyisi dışarıdan yemek, tatlı vs almak. Sadece temizlikle uğraşmak. Kolay gelsin.

Bir ben eksikmişim sizin evde

Geçmiş olsun. İşin zormuş. Şu durumda en iyisi dışarıdan yemek, tatlı vs almak. Sadece temizlikle uğraşmak. Kolay gelsin.
Sende gel teşekkür ederim geçmiyor geçmiyor bir iki dışardan alıyorsun da bunun çayı var kahvesi var atıştırmalık var yemeği var bitmiyor ki anacim

Karadul gibi tüm Kara haberleri ben veriyorum bugün az önce eşim olacak beyefendi çok kilo almışsın bu ne hal benim kiloma geldin nerdeyse dedi kaldım öyle

Karadul gibi tüm Kara haberleri ben veriyorum bugün az önce eşim olacak beyefendi çok kilo almışsın bu ne hal benim kiloma geldin nerdeyse dedi kaldım öyle
Heh bir sen eksiktin deseydin. Ay zaten başın kalabalık yorgunsun şöyle aranmaları yok mu. Gerekli gereksiz yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…