• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Olsun canım nasip değilmiş üzülme tedavi falan olmadiysan bak demek ki pozitif olabiliyorsun. Ne zamandir istiyorsunuz
Geçen mayısta da hamile kalmış hatta kalp atışı bile duymuştuk ama düzensiz ve yavaş artan beta yüzünden düşük yapmıştım sağlıksız demişti doktor. Şimdi de bir buçuk yıl sonra zor bela kaldım o da kimyasal oldu ne diyim ki nasip değilmiş

Ben bu hafta iki gün doğum gününe davetliyim o iki gün diyet dışı olacak büyük ihtimal. O yüzden diğer günleri çok çok sıkı tutmam lazım💪

Sabah 9:30
Çavdar ekmeğine tost
1 fincan kahve

Öğle 13:00
1 kase sebze çorbası
1 ince dilim çavdar ekmeği

Ara
1 adet elma
1 fincan kahve

Akşam 17:30
1 kase dolusu sebze çorbası

Su 1,5 litreyi bitiriyorum
Chocolita Chocolita

Evett 2 litre içtiğimde habire wc taşındım. Yapamıyorum onu. 1.5 litre normal 200 ml bardakla 7.5 bardak ediyor
Gündüz tamam da gece çok zor oluyor normalde gece asla kalkmam ama diyete başladığımdan beri 2-3 kere kalkıyorum uyutmuyor. 1 litreye alıştı ama vücudum 1,5 da alışır artık

Ya bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekilde 😅 çünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız

Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin ❤️

Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.

Ah Noram 😞 Rabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım ❤️

Süpersin 💥 sen yaparsın biliyorum.

Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah 🌸
Daim olsun

Günaydın delficim nasılsın?

Leslie de yapabilirsin canım 20 dk
Merhabalar canım Chocolita Chocolita
Sağolasın, iyiyim. Dün Ankara'ya dönmek için hazırlık, valiz hazırlama vs ile geçti. Bugün de yolda araba kullandım. Şimdi dinlenebiliyorum.
Sen nasılsın, iyi misin?

İyi akşamlarr
Bugün kısmen uyum sağladım
Sabah 2 yemek kaşığı lor peyniri
1 domates
2 haşlanmış yumurta (1 tanesinin sadece beyazı)
Akşam kv geldik
lahmacun yapmış. Şekli pide gibi ama daha küçük. Ondan 2 tane yedim.
Salata
1 kepçe çorba
Suyum 1.5 litre
Son öğün 18.00
Lahmacundan dolayı hafifliğe sayamadım
Yarım puan getirir.
Adım yok bugün

Kahvaltı 11.30

Kiymali yumurta 2 yemek kasigi kadar
2 kasik mantarlı omlet
Domates peynir
Yesl zeytin salatalık