- 1 Mayıs 2024
- 744
- 1.315
- 33
- 31
Geçen mayısta da hamile kalmış hatta kalp atışı bile duymuştuk ama düzensiz ve yavaş artan beta yüzünden düşük yapmıştım sağlıksız demişti doktor. Şimdi de bir buçuk yıl sonra zor bela kaldım o da kimyasal oldu ne diyim ki nasip değilmişOlsun canım nasip değilmiş üzülme tedavi falan olmadiysan bak demek ki pozitif olabiliyorsun. Ne zamandir istiyorsunuz
Tamam canım sağolunSende iyi ki varsın noracımİstediğin zaman dönebilirsin. İzinlisin zaten. 1 ay süresi oluyor. Dönüş olmazsa listeden çıkarıp döndüğünde yeni başlangıç yapıyorum
Ay valla öyle ya 2-3 litre içenler nasıl içiyor acaba. Bide sürekli afedersin çişin geliyor gece bile1,5 L oldu suan.
Ne zor su icmek ya.
Ama sen izin aldın canımAy mükemmel olur yaaa gerçekten sıvı diyeti çok başarıli
Evett 2 litre içtiğimde habire wc taşındım. Yapamıyorum onu. 1.5 litre normal 200 ml bardakla 7.5 bardak ediyorAy valla öyle ya 2-3 litre içenler nasıl içiyor acaba. Bide sürekli afedersin çişin geliyor gece bile
Gündüz tamam da gece çok zor oluyor normalde gece asla kalkmam ama diyete başladığımdan beri 2-3 kere kalkıyorum uyutmuyor. 1 litreye alıştı ama vücudum 1,5 da alışır artıkEvett 2 litre içtiğimde habire wc taşındım. Yapamıyorum onu. 1.5 litre normal 200 ml bardakla 7.5 bardak ediyor
Sadece bu hafta 1.5 içiyoruz canım. Her hafta program değişiyor. Uyabildiğimiz kadarGündüz tamam da gece çok zor oluyor normalde gece asla kalkmam ama diyete başladığımdan beri 2-3 kere kalkıyorum uyutmuyor. 1 litreye alıştı ama vücudum 1,5 da alışır artık
Haaa öyle mi tamam şimdi anladımSadece bu hafta 1.5 içiyoruz canım. Her hafta program değişiyor. Uyabildiğimiz kadar
İlk sayfada 4 haftalık bir görsel var. Biz şimdi 3. HaftadayızHaaa öyle mi tamam şimdi anladım
Evet canım şu an izinliyim birkaç gün sonra kendime geleyim geleceğim inşallahAma sen izin aldın canım
Tamam canımEvet canım şu an izinliyim birkaç gün sonra kendime geleyim geleceğim inşallah
Ay gördüm onu ama ilk kez katıldığım için anlayamamıştım. Şimdi anladım amaİlk sayfada 4 haftalık bir görsel var. Biz şimdi 3. Haftadayız
Siz de fikir verebilirsiniz bu tablo bittikten sonra şu challenge yapalım diyebilirsiniz kızlar. Bende bir liste var ondan seçip oluşturuyorumAy gördüm onu ama ilk kez katıldığım için anlayamamıştım. Şimdi anladım ama
Merhabalar canımYa bende bu hafta + ya sevindim biliyor musun saçma bir şekildeçünkü +1 gelirken 2 günlük atakla +300 grama düşürdüm. Fena değil çabuk toparlarız
Çoğumuz + ydık bu hafta canım. Ama ne dedik yeni ay yeni başlangıç. Dünkü menünde gayet güzel. İyi başladın. Sen olumluyu çağır canım düşmesin enerjin
Bu ödem canım. Ama bu haftada bırakırsan yağ olarak sabitlenecek. O yüzden emeklerini düşün. Yapınca çok güzel yapıyorsun diyetini. Bırakma.
Ah NoramRabbim sabrını versin. Hayırlı zamanda hayırla sonuçlandırsın. Müjdeli haberler almak nasip olsun. Yanındayız canım
Süpersinsen yaparsın biliyorum.
Yaa minnoş çok iyi vermişsin️ maşallah
Daim olsun
Günaydın delficim nasılsın?
Leslie de yapabilirsin canım 20 dk
Çok şükür delfim ne olsun. Okul ödev diyet koşturmacaMerhabalar canımChocolita
Sağolasın, iyiyim. Dün Ankara'ya dönmek için hazırlık, valiz hazırlama vs ile geçti. Bugün de yolda araba kullandım. Şimdi dinlenebiliyorum.
Sen nasılsın, iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?