- 1 Kasım 2025
- 37
- 154
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet duymuştum ama ayrıntılarını bilmiyorumDukan diyeti diye bir diyet var. Bunun kitabı falan da var fransız bir diyetisyen tarafından yazılmış. İşte orda dukan içeceği var detox gibi yağ yakımına yardımcı
Ödem artırıcı demi hep gebelik planladığım için bu tarz diyetleri hiç yapamadımYeşil çay, su, limon, maden suyuyla yapılıyor
Yani evet bir nevi ödem atıcı. Bende pek yapmıyordum ama iki ay doğum kontrol hapı kullandım o süreçte yaptımÖdem artırıcı demi hep gebelik planladığım için bu tarz diyetleri hiç yapamadım
Aaaayyy pembişiiiim14 KASIM ŞAMPİYONU
-1.172
![]()
Tebrikler lotusum80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig olduD u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum
21 Kasım Yıldızlar Ligi
️
Pembe Lotus (-1.172)
️
️
TheDandelion (-1.100)
Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz
Yine ligdesin lotusum
TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın
3. En yüksek yüzdemizD u t
Tebrikler kızlar
️
Çokom emeğine sağlık14 KASIM ŞAMPİYONU
-1.172
![]()
Tebrikler lotusum80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig olduD u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum
21 Kasım Yıldızlar Ligi
️
Pembe Lotus (-1.172)
️
️
TheDandelion (-1.100)
Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz
Yine ligdesin lotusum
TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın
3. En yüksek yüzdemizD u t
Tebrikler kızlar
️
| Aylık Sonuçlar |
|
|
|
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var |
Anlıyorum canım kolay gelsin senin işinde zor. Tartı fotoğrafında erken tartıldığına dair saat gözükecek şekilde ekran atarsan uyarı gelmez. 15.00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir ilk sayfada da yazarErken tartılmıştım ama işte ancak hastalarım çok yoğundu mağlum cuma nefes alacak vaktim kalmadı sabah tartıldım koştur koştur geçti günüm
Chocolita
Hoş geldiniz
İyi diyelim iyi olsun miniğim
Oda olur haftaya. Bende 72 yi ucundan bir görüp 2 haftadır 73 lerde dolaşıyorumBen de 72 yi görürüm dedim ama olmadı![]()