• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita
Screenshot_20251114_172852_Gallery.webp

Güncel kilom 79.3
Hedef 59
Boy 1.55

🌟 14 KASIM ŞAMPİYONU 🌟

-1.172

Screenshot_20251114_183109_VivaVideo.webp

Tebrikler lotusum ❤️ 80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu D u t D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum 💪

21 Kasım Yıldızlar Ligi

⭐ Pembe Lotus Pembe Lotus (-1.172) ⭐
⚔️
⭐ TheDandelion TheDandelion (-1.100) ⭐

Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz 🌟
Yine ligdesin lotusum
TheDandelion TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın 🫡
3. En yüksek yüzdemiz D u t D u t
Tebrikler kızlar

🌟 14 KASIM ŞAMPİYONU 🌟

-1.172

Tebrikler lotusum ❤️ 80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu D u t D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Gurur duyuyorum 💪

21 Kasım Yıldızlar Ligi

⚔️

Yine ligdesin lotusum
Tebrikler kızlar

Aaaayyy pembişiiiim Pembe Lotus Pembe Lotus tebrik ediyorum 🥳🥳🥳🥳🥳

🌟 14 KASIM ŞAMPİYONU🌟

-1.172

Gurur duyuyorum 💪

21 Kasım Yıldızlar Ligi

⚔️

Yine ligdesin lotusum
Tebrikler kızlar

Çokom emeğine sağlık 😘😍
TheDandelion TheDandelion tebrik ederim başarılar diliyorum 😍
Ben genelde bi hafta verip bir hafta beklemeye geçiyordum bu hafta onu kırdım 🥳🥳🥳

Haftalık Denge Egzersizi 6000 adım/
20 dk kanıtlı egzersiz
espressoc espressoc +
D Drdentist +

Aylık Sonuçlar
Pembe Lotus Pembe Lotus -1.65 👏
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere 0.75 👏
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var

Moral bozmayalım ❤️ kabullendik artık. Nasıl şekil vereceğimizi de biliyoruz. İstediğimiz zaman istediğimiz şekli verebilecek iradeye sahip olduğumuzu da burada kanıtladık. Bazen böyle oluyor. + gelmek, haftalarca sabit gelmek, koca ayın sonunda gramlarla eksilmek oluyor. Bazende eksilmemek. Ama dönüp dolaşmalar hedeften alıkoymuyor bizi. Bu yüzden hepimizle ayrıca gurur duyuyorum. Bu virajları çok aldık. Bu da onlardan biri. Bende dahil üstesinden geleceğiz.

Son düzenleme:
Erken tartılmıştım ama işte ancak hastalarım çok yoğundu mağlum cuma nefes alacak vaktim kalmadı sabah tartıldım koştur koştur geçti günüm
Chocolita Chocolita
Anlıyorum canım kolay gelsin senin işinde zor. Tartı fotoğrafında erken tartıldığına dair saat gözükecek şekilde ekran atarsan uyarı gelmez. 15.00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir ilk sayfada da yazar

Yeni katılan arkadaşlar E Esmusum K KendiminEnIyisi ilk sayfada 4 haftalık bir zayıflama programımız var.
Şu an 1. Haftadayız.
Sağlıklı karbonhidrat haftası.
Tabloda uzak durmamız gerekenler ve serbest olanlar yazar.
Uyum sağlayabilirim derseniz menülerde karbonhidrat alımıyla ilgili detaylı yazabilirsiniz.
1 Gün programa uyumlu beslenmek 1 puan getiriyor. Toplam 5 puan o hafta gelecek 1 uyarıyı sildiriyor.
Günlük adım atılıyorsa, veya egzersiz yapılıyorsa onlarda yarım puan olarak ekleniyor.

Uyamam derseniz menülerde belirtmenize gerek yok. Uymaya çalıştım bu kadar oldu derseniz oda yarım puan getiriyor.
Tabi kendi rutininize göre de beslenebilirsiniz. Bu haftalık challenge ler ana kuralımız değil.
Sadece buna da uyanlar fayda görüyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ☘️

Back
X