• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar niyetliydim bugün
Akşam peynir zeytin 2 dilim ekmek yedim
İftarda şehriye çorbası kabak tarator 3-5 de patates çocuklara kizarttim da
Çayın yanına küçük bi waffle gibi yaptım az çikolata sürdüm regl geliyo galiba canım çekti
Sıfır şeker haftasına beni de yazın
Suyumu içiyorum
Türk kahvesi maden suyu içerim gün biter Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• Screenshot_20251128-194034.webp
    Screenshot_20251128-194034.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 5

3 gün 6.000 adım veya
20 dk kanıtlı egzersiz
Tartı
asliogretmen asliogretmen sabit
G Goklerce +
D Drdentist +
Acquaa Acquaa +

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere az da olsa - vardı canım o yüzden dahil olmadın. Ama yine de hareket olsa güzel olur. Düşün tok karnına gelen tartıyla bile sonuç + gelmedi. Demek ki aslında iyi kilo vermişsin.

2 gün sonra aralığa giriyoruz. Kendimizi yeni aya hazırlayalım. Hazır sıfır şeker haftasına girdik. En azından paketli gıdalardan uzak durabiliriz bu hafta. Tatlı yememeye gayret ederiz. Bunun dışında karbonhidrat kısıtlaması yok. Bu hafta bir şaşırtalım kendimizi kızlar. Yapabiliriz. 2026 ya güzel bir girişimiz olsun 🔥

2 gün sonra aralığa giriyoruz. Kendimizi yeni aya hazırlayalım. Hazır sıfır şeker haftasına girdik. En azından paketli gıdalardan uzak durabiliriz bu hafta. Tatlı yememeye gayret ederiz. Bunun dışında karbonhidrat kısıtlaması yok. Bu hafta bir şaşırtalım kendimizi kızlar. Yapabiliriz. 2026 ya güzel bir girişimiz olsun 🔥
Sıfır şeker haftası çok güzel olacak 🌹😍

3 gün 6.000 adım veya
20 dk kanıtlı egzersiz
Tartı
asliogretmen asliogretmen sabit
G Goklerce +
D Drdentist +
Acquaa Acquaa +

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere az da olsa - vardı canım o yüzden dahil olmadın. Ama yine de hareket olsa güzel olur. Düşün tok karnına gelen tartıyla bile sonuç + gelmedi. Demek ki aslında iyi kilo vermişsin.
Aynen choco çok iyi gidiyordu da ..bugün öğle arası okulda işlerimin olması sabahtan çocukları hazırlamak derken tartıyı unuttum bence de hareketsiz çok iyi gidiyor :)

İyi geceler kızlaar

Sabahki menüm
12 gibi bu fotoğraftaki bowlu yedim
3 gibi bir flate white içtim
Yaklaşık 40 dk yürüyüş yaptım
5 gibi 4 kare bitter çikolata yedim %80 kakaolu
18:30 da ise sardalya konserve balıklı salata yedim ekmeksiz
Film izlerken de yarımdan az armut ve yarım muz yedim 🌸🌸 8-9 arası

Suyum 3 litre oldu

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• FCFB15CB-B232-42F5-B3BA-7B40A2540CD5.webp
    FCFB15CB-B232-42F5-B3BA-7B40A2540CD5.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 2
Listedeki son kilona göre + denge egzersizi gelir canım. Sorun değil hepimiz yaşıyoruz bunları. Halledersin. Ama şu var, 2. Uyarıda izne çıkmıştın. Bu hafta izinden döndükten sonra sadece salı ve perşembe menüleri geldi. Menüleri vakitli göndermeye özen gösterirsek güzel olur. Uyarı sildirmek içinde yüzlerde ilk 3 e girmek veya bu haftaki beslenme programına en az 5 gün uyum sağlamak gerekir. Sıfır şeker haftasına girdik. Egzersiz yarım puan edip beslenme puanına eklenir
Bu hafta daha dikkatli olacağım 🥹🥹 sporda düzenli devam ettireceğim inşallah

İyi akşamlar kızlar dışardaydim anca geldim
28.11.25
10.00
2 sahanda yumurta, 1 dilim peynir
1;dilim ekmek, 1 Tk labne ve bal

15.00
2 dolma, haşlanmış patates, yoğurt,

Kahve,2 hurma
1 küçük muz

20.30
1 dilim ekmek, kıymalı patlıcan yemeği