Kese yapmadın ondan olabilir kizAy çok vermemisim ya hep o makarna yüzünden
Fotoğrafı saat bilgisiyle gönderir misin canımKızlar ben fotoğrafı sabah çektim ama atmayı unutmuşum yeni atabildim
Kişiler | Akşam karbonhidratsız Haftası Sonuçları (1 | Egzersiz Kendi Egzersizim (1 🏋= Yarım puan) | Toplam Puan |
|
| 1 | 1.5 | 2.5 |
|
| 2 | 0 | 2 |
|
| 3 | 1.5 | 4.5️ |
|
| 5 | 1.5 | 6.5 |
|
| 6 | 3 | 9 |
|
| 3 | 1.5 | 4.5 ️ |
|
| 6 | 2 | 8 |
|
| 4 | 1 | 5 |
| E Esmusum | 5 | 0 | 5 |
| D Drdentist | 2 | 0.5 | 2.5 |
| 3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz | Tartı |
|
| sabit |
| G Goklerce | + |
| D Drdentist | + |
|
| + |
Eline sağlıkespressoc 1 uyarı vardı silindi canım
Minik Duduklu Tencere 2 uyarıdan 1'i silindi
Kişiler Akşam karbonhidratsız Haftası
Sonuçları
(1️ = 1 puan) Egzersiz
Kendi Egzersizim
(1 🏋=
Yarım puan) Toplam
Puan TheDandelion 1 1.5 2.5 Acquaa 2 0 2 yiitee 3 1.5 4.5️ Pembe Lotus 5 1.5 6.5 espressoc 6 3 9 asliogretmen 3 1.5 4.5 ️ D u t 6 2 8 Minik Duduklu Tencere 4 1 5 E Esmusum 5 0 5 D Drdentist 2 0.5 2.5
Sıfır şeker haftası çok güzel olacak2 gün sonra aralığa giriyoruz. Kendimizi yeni aya hazırlayalım. Hazır sıfır şeker haftasına girdik. En azından paketli gıdalardan uzak durabiliriz bu hafta. Tatlı yememeye gayret ederiz. Bunun dışında karbonhidrat kısıtlaması yok. Bu hafta bir şaşırtalım kendimizi kızlar. Yapabiliriz. 2026 ya güzel bir girişimiz olsun
Aynen choco çok iyi gidiyordu da ..bugün öğle arası okulda işlerimin olması sabahtan çocukları hazırlamak derken tartıyı unuttum bence de hareketsiz çok iyi gidiyor :)
3 gün 6.000 adım veya
20 dk kanıtlı egzersizTartı asliogretmen sabit G Goklerce + D Drdentist + Acquaa +
Minik Duduklu Tencere az da olsa - vardı canım o yüzden dahil olmadın. Ama yine de hareket olsa güzel olur. Düşün tok karnına gelen tartıyla bile sonuç + gelmedi. Demek ki aslında iyi kilo vermişsin.
Yalnız değilsinTarti günü sadece beb salıyorum zannediyordum
Fotoğrafı saat bilgisiyle gönderir misin canım
Bu hafta daha dikkatli olacağımListedeki son kilona göre + denge egzersizi gelir canım. Sorun değil hepimiz yaşıyoruz bunları. Halledersin. Ama şu var, 2. Uyarıda izne çıkmıştın. Bu hafta izinden döndükten sonra sadece salı ve perşembe menüleri geldi. Menüleri vakitli göndermeye özen gösterirsek güzel olur. Uyarı sildirmek içinde yüzlerde ilk 3 e girmek veya bu haftaki beslenme programına en az 5 gün uyum sağlamak gerekir. Sıfır şeker haftasına girdik. Egzersiz yarım puan edip beslenme puanına eklenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?