Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bir iki gün diyeti bozunca düzen bozuluyor motivasyonunuzu hemen kazanmamız gerek

Çok çok az yemişsin böyle yapmak yerine protein ağırlıklı beslensen daha sağlıklı olur çünkü böyle yapınca hem kilo verme duruyor hemde açlık krizi oluyor

Niye böyle olduk ki nazar mı değdi noldu
Yo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum
Yilbasina kadar hepimiz hedef koyalım mi ben en az 3 kg vermek istiyorum
Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da

Bende şuan 81 im 78 olmak istiyorum. 69 için kaç kg gerekli sana

Chocolita Ben izin istiyorum chocom bugün de berbat başladık güne bir iki hafta diyet yapamayacağım sanırım
Tamam canım. Anladım ısrar etmiyorum o yüzden. İnşallah bir yerinden yakalar dönersin yine. Bende kafa iznine çıkmıştım. Çok büyük farkla dönmemiştim bazen korktuğumuz gibi olmuyor. Ödem atıyoruz dönünce

Bugünkü menü
Sabah 9:00
1 dincan kahve
2 adet domatesli yumurta
1 ince dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
1 adet salatalık

Akşam 17:00
1 kase soya soslu salata

Ara
Kahve

Su 2 lt
Chocolita espressoc

Bende eksi ile dönerim diye düşünüyorum inşallah
şuan müthiş bir artıda değilim nasıl olsa ..ama çok uzatmam en fazla 2 hafta sonra dönerim. Annemler bir yolculuğa çıksın geleceğim inşallah. Çünkü şu esnada çok misafir olacak devam edeceğim diyet dışı olmaya ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…