Evet maalesef öyle olduk acilen toparlamak lazım yoksa gidiyorBu hafta hepimiz çöktük
Çok çok az yemişsin böyle yapmak yerine protein ağırlıklı beslensen daha sağlıklı olur çünkü böyle yapınca hem kilo verme duruyor hemde açlık krizi oluyorMerhabalar kızlaaarkendime bu ay için büyük bir söz verdim ben bu seneye girerken 74 kilo idim bu sene biterken de kesinlikle 80 in altına ineceğim bu kendime sözümdür
Bugünkü menümde sabah activianın bowlundan yedim 10 gibi görseldeki
Öğlen ezogelin çorbası içtim ekmeksiz
Akşamüstü baya acıkır oldum yarım poğaça yedim eşim almışmış ondan aldım
Akşam hiçbir şey yemedim bir dilim ananas yedim
Bir de detoks suyu yaptım umarım etkisini görürüm
Spor olarak da leslie 3 mile yaptım ama bu baya yorucu olanmış görsele atıcam hangisi olduğunu diğeri daha kolaydı
Chocolita espressoc
Su 3.5 litre
Yo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorumNiye böyle olduk ki nazar mı değdi noldu
Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa daYilbasina kadar hepimiz hedef koyalım miben en az 3 kg vermek istiyorum
Bende şuan 81 im 78 olmak istiyorum. 69 için kaç kg gerekli sanaYo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum
Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da
Evet canım son 3 kaldı tartı gününeEvet maalesef öyle olduk acilen toparlamak lazım yoksa gidiyor
-4 lazımBende şuan 81 im 78 olmak istiyorum. 69 için kaç kg gerekli sana
Tamam canım. Anladım ısrar etmiyorum o yüzden. İnşallah bir yerinden yakalar dönersin yine. Bende kafa iznine çıkmıştım. Çok büyük farkla dönmemiştim bazen korktuğumuz gibi olmuyor. Ödem atıyoruz dönünceChocolita Ben izin istiyorum chocom bugün de berbat başladık güne bir iki hafta diyet yapamayacağım sanırım
Kuzum aynıyız seninle bende cuma günü 81dim yılbaşına kadar 78-77 hiç fena olmazBende şuan 81 im 78 olmak istiyorum. 69 için kaç kg gerekli sana
Bende eksi ile dönerim diye düşünüyorum inşallahTamam canım. Anladım ısrar etmiyorum o yüzden. İnşallah bir yerinden yakalar dönersin yine. Bende kafa iznine çıkmıştım. Çok büyük farkla dönmemiştim bazen korktuğumuz gibi olmuyor. Ödem atıyoruz dönünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?