- 1 Eylül 2021
- 5.286
- 19.803
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni tartı günümüz pazartesi canım yarınbunu dün sabah çekmiştim![]()
Dön canım toparlarız. İzindeydin olur o kadarcık. Belki çok az bir kısmı yağdan geliyordur ödem almışsındır
Geçmiş olsun canım.İyi geceler kızlar
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta 1 sqlatalık 1 kapya biber 1 peynir 5-6 tane zeytin
Ara öğün
Biraz kaçamak var
Akşam
bir tabak bezelye yemeği 2-3 kaşık pilav salata
Şu miktarı 1.5
Adım 5.3 k
Chocolita
Bugün ve yarın temizlik günü ilan ediyorumbugün cam tuvalet banyo genel düzenle ilgilendim. Yarın da koltuk vs sileceğim benim oğlum da hasta oldu midesini üşüttü temizlik şartlar oldu
salı da doktor bavul hazırlama derken çarşamba günü güzel bir spor yaparım diye düşünüyorum
regl de oldum aslında ağrım var ondan dolayı spor yapamadım
![]()
Sen bugüne çok kontrollü geldin maşallah. Acıkıp salatalıkla kapamak da ayrı bir iradeOff bu saatte fena acıktım. Kahve yaptım hemen ve salatalık yedim 2 tane. Bugün tam macrolarımı tutturamadım sanırım. Ondan öyle oldu. Artık yavaş yavaş etli öğünlere başlıycam bakalım. O zaman daha yemek yiyorum gibi olur![]()
Geçmiş olsun canım.
Spor yapmış sayabilirsin kendini. Ben cam silerken çok kalori harcıyorum
Benimki büyüdü ama bende ikiye bölüyorum. Silip süpürme banyo işiyse tek gün. Ama cam giriyorsa bölüyorum yoksa çok yorgunluk oluyorSağ ol canım Teşekkür ederim
Evet cam silmek çok yorucu çocukla hele daha da yorucu oldu benim için. Şimdi küçük olduğu için ev işlerimi yarıya bölmek zorunda kalıyorum. Yarısını bir gün yarısını diğer gün yapıyorum ki. Hem çocuk huysuzlaşmasın hem de ben de çok yorulmuyorum açıkçası![]()