• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ay kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldum 😅 ama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr🎉
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Maşallah canım ama tansiyonuna dikkat et 🙏 iyi ol

Kızlar dün diyet dışıyım , bugün de

Ara versem diyorum o zaman iyice salarım

Chocolita Chocolita , espressoc espressoc

Canım sen kusura bakma , etiket yaparken çıkmamıştınız zaten sitede sorun varmış Chocolita Chocolita
Sen bilirsin canım ama bence de ara vermesen daha iyi. + gelirsen En fazla egzersizin olur. Sonraki haftada yakalarsın

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Akşam öğününe 1 kepçe pirinç çorbası da var canım yapay yekaya yazmayı unuttum
IMG_1889.webp
IMG_1890.webp

Eklentiler

• IMG_1888.webp
    IMG_1888.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_1887.webp
    IMG_1887.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 5
Sabah 12 de normal kahvaltımı yaptım
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam
2 kepçe çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
1.5 litre su
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Bu öğünü kaçta yemiştin gururlucum
Bugünkü menü
Sabah 9:00
Çavdar ekmeğine tost
1 fincan limonlu bitki çayı

Öğle 12:30
2 servis kaşığı etli havuçlu pilav

Ara
Meyve, ceviz

Akşam 18:00
Yarım porsiyon mantı
1 bardak tuzsuz ayran
Chocolita Chocolita
Su içmiş miydin canım
Iyi geceler

Ilk ogun
Eki Görüntüle 3667365

Ikinci ogun
Makarna salatasi. Diyet listemde vardi

Sabah 30dk spor
Adim 9396

Chocolita Chocolita
Su bilgisi ve son öğün saatini alabilir miyim arrim

Chocolita Chocolita tek öğün yaptığım için tek çorba yapamadım ben çokom plana uyuyor mu
Uyuyor canım çünkü akşam öğünün yine de hafif. Pilav yok Hamur işi yok. Ölçülü protein var sebze var. Ben sadece çorba içmek için proteinle sebzeyi direkt çorbada kullandım. Sıvı beslenmenin tartıya çok katkısı olur

Uyuyor canım çünkü akşam öğünün yine de hafif. Pilav yok Hamur işi yok. Ölçülü protein var sebze var. Ben sadece çorba içmek için proteinle sebzeyi direkt çorbada kullandım. Sıvı beslenmenin tartıya çok katkısı olur
Evet çokom bu hafta başka bişey deniyorum bakalım 🥰 hepimize bol eksiler

Akşam çorba içilmese bile saat ve su kuralına uyanlara yarım puan koyuyorum. 2 gün yarım puan 1✅️ edebilir böylece daha adil olur. Ama çorbayı da deneyin kızlar. Aynı besinleri o yolla da alabiliriz. Her açıdan çok rahatlarız. Ben çorbamı fazla yaptım yarında içerim. Sonra mercimek çorbası yapacağım. Yanına salata ve cacıkla düşünüyorum

Kızlar çok yorgunum çok beni biraz toparlayın 😓
Bir haftadır hastayım biliyorsunuz serumlar ilaçlar... İki hafta kadar oluyor ailem geldi memleketten 4 5 gün kaldılar koşuşturma temizlik ikram çoluk çocuk çok yoruldum. Arkasından tayini çıkan arkadaşlar vardı uzun oturmaya yemeğe aldım. Onlar bitti eşimin halası geldi bir gece kaldı. Yarın eşimin il dışından arkadaşı ailecek gelecek kahvaltıda burda olurlar ben haftalardır hiç dinlenemedim neler yaşıyorum bilmiyorum artık yorgunluktan milletle sohbet edemiyorum. Herkes uzaktan geliyor gelmeyin de diyemiyorum hem hastayım hem sürekli temizlik yemek tatlı ikramlık yapıyorum çok yorgunum 😓😓 hala yeni gitti birkaç saat oluyor. Ben arkasından çarşaflar lavabolar temizlik yapacağım daha sabah da yeniden misafir evi mi toplayayim ikramlık mi hazirlayayim bilmiyorum 😓

Kızlar çok yorgunum çok beni biraz toparlayın 😓
Bir haftadır hastayım biliyorsunuz serumlar ilaçlar... İki hafta kadar oluyor ailem geldi memleketten 4 5 gün kaldılar koşuşturma temizlik ikram çoluk çocuk çok yoruldum. Arkasından tayini çıkan arkadaşlar vardı uzun oturmaya yemeğe aldım. Onlar bitti eşimin halası geldi bir gece kaldı. Yarın eşimin il dışından arkadaşı ailecek gelecek kahvaltıda burda olurlar ben haftalardır hiç dinlenemedim neler yaşıyorum bilmiyorum artık yorgunluktan milletle sohbet edemiyorum. Herkes uzaktan geliyor gelmeyin de diyemiyorum hem hastayım hem sürekli temizlik yemek tatlı ikramlık yapıyorum çok yorgunum 😓😓 hala yeni gitti birkaç saat oluyor. Ben arkasından çarşaflar lavabolar temizlik yapacağım daha sabah da yeniden misafir evi mi toplayayim ikramlık mi hazirlayayim bilmiyorum 😓
Allah Allah hepsi mi denk gelir. Fazla uğraşma canım eşinde biliyor hastasın. Hiç halim yok benim de ne diyebilir. Keşke senin hasta olduğunu söyleseydi aslında. Sana danıştı mı eşin

espressoc espressoc Klasik kahvaltı yeterli extra bir şeyle uğraşma. Şimdi yorgunsun her şey büyüyor gözünde. Madem gelecekler ne yapalım artık. Stres yapma şu an gerilme canım. Sonra o sınırları belirlersin bir süre misafir almazsın dinlenirsin. Kıyamam ❤️

Bu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Ben karın odaklı çalışıyorum canım sezeryan göbeğim var çünkü zaten karın odaklı çalıştıktan sonra bir de tüm vücutta çalışıyorum bir 10 dakika kadar. Benim için ekstra bir şey gerek yok gibi gözüküyor ama çoğunluğun fikrine uyarım

Back
X