- 11 Şubat 2016
- 4.108
- 19.075
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım ama tansiyonuna dikkat etAy kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldumama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Sağol Aslım inşallah iyi olurumMaşallah canım ama tansiyonuna dikkat etiyi ol
Sen bilirsin canım ama bence de ara vermesen daha iyi. + gelirsen En fazla egzersizin olur. Sonraki haftada yakalarsın
18.00 canım sonrasında bir şey yemedim. YemeyeceğimSon öğün kaçta canım afiyet olsun
Bu öğünü kaçta yemiştin gururlucum
Su içmiş miydin canımBugünkü menü
Sabah 9:00
Çavdar ekmeğine tost
1 fincan limonlu bitki çayı
Öğle 12:30
2 servis kaşığı etli havuçlu pilav
Ara
Meyve, ceviz
Akşam 18:00
Yarım porsiyon mantı
1 bardak tuzsuz ayran
Chocolita
Su bilgisi ve son öğün saatini alabilir miyim arrimIyi geceler
Ilk ogun
Eki Görüntüle 3667365
Ikinci ogun
Makarna salatasi. Diyet listemde vardi
Sabah 30dk spor
Adim 9396
Chocolita
Uyuyor canım çünkü akşam öğünün yine de hafif. Pilav yok Hamur işi yok. Ölçülü protein var sebze var. Ben sadece çorba içmek için proteinle sebzeyi direkt çorbada kullandım. Sıvı beslenmenin tartıya çok katkısı olurChocolita tek öğün yaptığım için tek çorba yapamadım ben çokom plana uyuyor mu
18 gibiydi 7 den sonra yememeye çalışıyorum elimden geldiğinceBu öğünü kaçta yemiştin gururlucum
Su içmiş miydin canım
Su bilgisi ve son öğün saatini alabilir miyim arrim
Evet çokom bu hafta başka bişey deniyorum bakalımUyuyor canım çünkü akşam öğünün yine de hafif. Pilav yok Hamur işi yok. Ölçülü protein var sebze var. Ben sadece çorba içmek için proteinle sebzeyi direkt çorbada kullandım. Sıvı beslenmenin tartıya çok katkısı olur
Allah Allah hepsi mi denk gelir. Fazla uğraşma canım eşinde biliyor hastasın. Hiç halim yok benim de ne diyebilir. Keşke senin hasta olduğunu söyleseydi aslında. Sana danıştı mı eşinKızlar çok yorgunum çok beni biraz toparlayın
Bir haftadır hastayım biliyorsunuz serumlar ilaçlar... İki hafta kadar oluyor ailem geldi memleketten 4 5 gün kaldılar koşuşturma temizlik ikram çoluk çocuk çok yoruldum. Arkasından tayini çıkan arkadaşlar vardı uzun oturmaya yemeğe aldım. Onlar bitti eşimin halası geldi bir gece kaldı. Yarın eşimin il dışından arkadaşı ailecek gelecek kahvaltıda burda olurlar ben haftalardır hiç dinlenemedim neler yaşıyorum bilmiyorum artık yorgunluktan milletle sohbet edemiyorum. Herkes uzaktan geliyor gelmeyin de diyemiyorum hem hastayım hem sürekli temizlik yemek tatlı ikramlık yapıyorum çok yorgunumhala yeni gitti birkaç saat oluyor. Ben arkasından çarşaflar lavabolar temizlik yapacağım daha sabah da yeniden misafir evi mi toplayayim ikramlık mi hazirlayayim bilmiyorum
![]()
Aaa evet 1 lt içmiştimBu öğünü kaçta yemiştin gururlucum
Su içmiş miydin canım
Su bilgisi ve son öğün saatini alabilir miyim arrim
Bu haftaki egzersiz yine kendi belirlediğimiz olsun. Bir egzersizin fayda vermesi için devamlı yapılması gerekiyor. Karın kol tek tek verdiğimiz zaman evet hiç yoktan iyidir ama sonraki hafta devamı olmazsa pek bir fayda da göremiyoruz. Kas gelişimi istiyorsak eğer ya üstüne koyarak devam etmek lazım ya da herkes en sevdiği egzersiz programını düzenli yapsın diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda