- 30 Ocak 2017
- 15.721
- 203.645
- 598
1.5 litre olsaydı programa yarım puan dahil olurdu. Yemek 18.00 de bitmiş ne güzelAaa evet 1 lt içmiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 litre olsaydı programa yarım puan dahil olurdu. Yemek 18.00 de bitmiş ne güzelAaa evet 1 lt içmiştim
Biliyorum suyu çok az içiyorum, içemiyorum çünkü. Ama yarından sonra daha fazlasını içmeye çalışacam eskiden o 1 litreyi bile içmiyordum yavaş yavaş arttırıyorum1.5 litre olsaydı programa yarım puan dahil olurdu. Yemek 18.00 de bitmiş ne güzel![]()
Ah o göbek bende de varr aquaBen karın odaklı çalışıyorum canım sezeryan göbeğim var çünkü zaten karın odaklı çalıştıktan sonra bir de tüm vücutta çalışıyorum bir 10 dakika kadar. Benim için ekstra bir şey gerek yok gibi gözüküyor ama çoğunluğun fikrine uyarım
Aa ne güzel o zaman. Hiç içmeyen biri için 1 litre güzeldir. Bende günde 2 bardak içtiğimi bilirimBiliyorum suyu çok az içiyorum, içemiyorum çünkü. Ama yarından sonra daha fazlasını içmeye çalışacam eskiden o 1 litreyi bile içmiyordum yavaş yavaş arttırıyorum
Bundan sonra mi yoksa o bildirimde mi chocomBu öğünü kaçta yemiştin gururlucum
Su içmiş miydin canım
Su bilgisi ve son öğün saatini alabilir miyim arrim
O bildirimde canım. Bundan sonrada yazarsan güzel olur. Ona göre not alıyorumBundan sonra mi yoksa o bildirimde mi chocomChocolita ?
Susuz yaşayabilenlerdenim maalesef. Evet benim için 1 bile çok iyi. Yavaşta 1,5 getiricemAa ne güzel o zaman. Hiç içmeyen biri için 1 litre güzeldir. Bende günde 2 bardak içtiğimi bilirim
Ah o göbek bende de varr aqua70 olduktan sonra Bölgesel çalışacağım bende
Ikinci ogun 16 da yapildiIyi geceler
Ilk ogun
Eki Görüntüle 3667365
Ikinci ogun
Makarna salatasi. Diyet listemde vardi
Sabah 30dk spor
Adim 9396
Chocolita
Bende maalesef öyleyim.Susuz yaşayabilenlerdenim maalesef. Evet benim için 1 bile çok iyi. Yavaşta 1,5 getiricem
Yaparsın canım. Haftaya güzel başladıkPamela bacıdan yapıyorum 15 dakika ABS diye bir videosu var vicdansız yaBir görsen Hayattan soğudum canım
ben şöyle düşündüm bir gün işte karın bir gün tüm vücut şeklinde ilerlemeyi Tabii benim tek karın yok iç bacaklarım da çok yapışık chat gbt den bir öneri de alacağım gibi, gözüküyor. Yemek konusunu bir düzene soktuktan sonra spor konusunda düzene sokarım
![]()
Yaparsın canım. Haftaya güzel başladık
Bilmem ki şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı. Valla eksikliğini hissetmiyorum sadece diyetteyim diye zorla içiyorumBende maalesef öyleyim.
Bu bobrekleri etkiliyor mu bilmiyorum.
Gecen kan verdim. Alat sayim yuksek mesela. Doktorun dönüs yapmasini bekliyorum![]()
18.30daSon öğünü kaçta yedin canım
Evet sonra ciddi bir dinlenme planı yapacağım ya çok yoruldum. Teşekkür ederimespressoc Klasik kahvaltı yeterli extra bir şeyle uğraşma. Şimdi yorgunsun her şey büyüyor gözünde. Madem gelecekler ne yapalım artık. Stres yapma şu an gerilme canım. Sonra o sınırları belirlersin bir süre misafir almazsın dinlenirsin. Kıyamam
![]()
Geçmiş olsunAy kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldumama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Aslında aylar önceden planları vardı söylediler bize biz temmuzda gittik onlara onlar da dedi Kasım'da geleceğiz Afyon'dan geliyorlar. Gerçekten hepsi nasip denk geldi bende hiç anlamış değilim normalde çok seyrek misafir gelir uzaktayiz diye. Bu kez hepsi birden yatılı geldiAllah Allah hepsi mi denk gelir. Fazla uğraşma canım eşinde biliyor hastasın. Hiç halim yok benim de ne diyebilir. Keşke senin hasta olduğunu söyleseydi aslında. Sana danıştı mı eşin
Geçmiş olsun çokom sende dikkat et kendine neden yükseldi tansiyon tuzlu falan mı yedinAy kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldumama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Olsun canım nasip değilmiş üzülme tedavi falan olmadiysan bak demek ki pozitif olabiliyorsun. Ne zamandir istiyorsunuzSağol canım 30du 18e düştü dün