• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi geceler kızlar🦋
Son öğün 18.30
Sabah
Omlet 2 dedim ekmek 2 küp peynir 5 tane zeytin yeşilliğim yok yarın pazara gideceğim😂😂😂
Ara öğünde biraz kaçamak yaptım😔
Akşam yoğurdunun üzerinde et sote yapmıştım dün Ondan koydum Gerisini de poşetleyip buzluğa attım
Su miktarını 1.5 lt
Adım 6.1k
Chocolita Chocolita
Bugün sporumu yaptım çok şükür yarın bu kadar yorucu bir antrenman yapmayacağım duruma göre belki 20 dakika lessie yapabilirim 😌

Eklentiler

• 1000040866.webp
    1000040866.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 4
1.5 litre olsaydı programa yarım puan dahil olurdu. Yemek 18.00 de bitmiş ne güzel 💪
Biliyorum suyu çok az içiyorum, içemiyorum çünkü. Ama yarından sonra daha fazlasını içmeye çalışacam eskiden o 1 litreyi bile içmiyordum yavaş yavaş arttırıyorum

Ben karın odaklı çalışıyorum canım sezeryan göbeğim var çünkü zaten karın odaklı çalıştıktan sonra bir de tüm vücutta çalışıyorum bir 10 dakika kadar. Benim için ekstra bir şey gerek yok gibi gözüküyor ama çoğunluğun fikrine uyarım
Ah o göbek bende de varr aqua 🥲 70 olduktan sonra Bölgesel çalışacağım bende

Ah o göbek bende de varr aqua 🥲 70 olduktan sonra Bölgesel çalışacağım bende

Pamela bacıdan yapıyorum 15 dakika ABS diye bir videosu var vicdansız ya 🥲Bir görsen Hayattan soğudum canım 😂😂 ben şöyle düşündüm bir gün işte karın bir gün tüm vücut şeklinde ilerlemeyi Tabii benim tek karın yok iç bacaklarım da çok yapışık chat gbt den bir öneri de alacağım gibi, gözüküyor. Yemek konusunu bir düzene soktuktan sonra spor konusunda düzene sokarım😔

Pamela bacıdan yapıyorum 15 dakika ABS diye bir videosu var vicdansız ya 🥲Bir görsen Hayattan soğudum canım 😂😂 ben şöyle düşündüm bir gün işte karın bir gün tüm vücut şeklinde ilerlemeyi Tabii benim tek karın yok iç bacaklarım da çok yapışık chat gbt den bir öneri de alacağım gibi, gözüküyor. Yemek konusunu bir düzene soktuktan sonra spor konusunda düzene sokarım😔
Yaparsın canım. Haftaya güzel başladık

Bende maalesef öyleyim.

Bu bobrekleri etkiliyor mu bilmiyorum.

Gecen kan verdim. Alat sayim yuksek mesela. Doktorun dönüs yapmasini bekliyorum 🫣
Bilmem ki şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı. Valla eksikliğini hissetmiyorum sadece diyetteyim diye zorla içiyorum🙄

espressoc espressoc Klasik kahvaltı yeterli extra bir şeyle uğraşma. Şimdi yorgunsun her şey büyüyor gözünde. Madem gelecekler ne yapalım artık. Stres yapma şu an gerilme canım. Sonra o sınırları belirlersin bir süre misafir almazsın dinlenirsin. Kıyamam ❤️
Evet sonra ciddi bir dinlenme planı yapacağım ya çok yoruldum. Teşekkür ederim 😍 dondurucuya börek sardım attım dedim sabah çıkarırım gerisi artık evde ne varsa ağır şeyler yapamayacağım valla. Yorgunluk ve hastalık gozumde büyütüyor aslında ya yoksa halledilmeyecek şeyler değil de işte 😒

Ay kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldum 😅 ama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr🎉
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Geçmiş olsun💐

Allah Allah hepsi mi denk gelir. Fazla uğraşma canım eşinde biliyor hastasın. Hiç halim yok benim de ne diyebilir. Keşke senin hasta olduğunu söyleseydi aslında. Sana danıştı mı eşin
Aslında aylar önceden planları vardı söylediler bize biz temmuzda gittik onlara onlar da dedi Kasım'da geleceğiz Afyon'dan geliyorlar. Gerçekten hepsi nasip denk geldi bende hiç anlamış değilim normalde çok seyrek misafir gelir uzaktayiz diye. Bu kez hepsi birden yatılı geldi

Ay kızlar ben bugün hafif beslendim. Bir mutlu oldum 😅 ama tansiyonum çıktı. Yatıyorum şu an. Geçen haftanın izleri bunlar. Vücut hiçbir şeyi unutmuyor. Neyse bu hafta rayına girer inşallah
Bugün ne yedim
Sabah yağsız lor peyniri 2 yemek kaşığı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık

Akşam kıymalı sebze çorbası.
O kadarrr🎉
Suyum 1.5 litre
Malesef saati tutturamadım. 19.30 son öğün saati. Eve geç geldim
Limonlu su içiyorum şimdi
Geçmiş olsun çokom sende dikkat et kendine neden yükseldi tansiyon tuzlu falan mı yedin

Back
X