• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar. Dünün bildirimlerine bakarken okuyacağım hepsini.
Geçen haftanın Menülerine baktım.
Sıfır yağ haftasıydı.
Yemekler Kızartma yerine yağsız veya buharda/ızgara/haşlama pişirme olacaktı.
5 ✅️ alan çıkmadı. 2✅️ alan var. Bu yüzden bu hafta beslenmeden uyarı silme yapamadık. Listeleştirip ilk sayfayada geçmedim.
Diyete uygun, ama yağsız beslenmeye uygun değildi. Bende dahil bu haftaya uyum sağlayamadık. Espressoc yerine geçen hafta menülerini ben aldım. Bu hafta da ben alacağım. Pilav, omlet yağ içeriyor. Köfteler vardı kızartma olduğunu düşünerek ✅️ koymadım.
Pişirme şekli belirtilmeli
Makarnalar vardı. Yağsız pişirdim diye belirtilmediğinden yine ✅️ gelmedi

Bu hafta "Hafiflik Haftası 💧
İlk sayfadaki 4 haftalık beslenme programının 3. Haftası oluyor.
Günde 1.5, 2 litre su
+ 1 öğün sıvı (çorba veya smoothie)
Son öğün 19.00

Menülerde son öğün saatini de belirtmeyi unutmayalım

Arada izinli olanları da etiketledim

@TheDandelion
@Acquaa
@labellevie
yiitee yiitee
Pembe Lotus Pembe Lotus
espressoc espressoc
@asliogretmen
D u t D u t
@Sisko ama gururlu
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
@Berrfeelinda
D Drdentist
marmelad01 marmelad01
Arrietty_ Arrietty_
Aslinda bu hafta programı tam bana göre kahvaltı yerine smothie akşam yemeği yerine bazen çorba gecistirilir harika olur

Kızlar çok yorgunum çok beni biraz toparlayın 😓
Bir haftadır hastayım biliyorsunuz serumlar ilaçlar... İki hafta kadar oluyor ailem geldi memleketten 4 5 gün kaldılar koşuşturma temizlik ikram çoluk çocuk çok yoruldum. Arkasından tayini çıkan arkadaşlar vardı uzun oturmaya yemeğe aldım. Onlar bitti eşimin halası geldi bir gece kaldı. Yarın eşimin il dışından arkadaşı ailecek gelecek kahvaltıda burda olurlar ben haftalardır hiç dinlenemedim neler yaşıyorum bilmiyorum artık yorgunluktan milletle sohbet edemiyorum. Herkes uzaktan geliyor gelmeyin de diyemiyorum hem hastayım hem sürekli temizlik yemek tatlı ikramlık yapıyorum çok yorgunum 😓😓 hala yeni gitti birkaç saat oluyor. Ben arkasından çarşaflar lavabolar temizlik yapacağım daha sabah da yeniden misafir evi mi toplayayim ikramlık mi hazirlayayim bilmiyorum 😓
Bir ben eksikmişim sizin evde 🤣

Geçmiş olsun. İşin zormuş. Şu durumda en iyisi dışarıdan yemek, tatlı vs almak. Sadece temizlikle uğraşmak. Kolay gelsin.

Bir ben eksikmişim sizin evde 🤣

Geçmiş olsun. İşin zormuş. Şu durumda en iyisi dışarıdan yemek, tatlı vs almak. Sadece temizlikle uğraşmak. Kolay gelsin.
Sende gel 😂 teşekkür ederim geçmiyor geçmiyor 😓 bir iki dışardan alıyorsun da bunun çayı var kahvesi var atıştırmalık var yemeği var bitmiyor ki anacim

Karadul gibi tüm Kara haberleri ben veriyorum bugün 😂 az önce eşim olacak beyefendi çok kilo almışsın bu ne hal benim kiloma geldin nerdeyse dedi kaldım öyle 😂

Karadul gibi tüm Kara haberleri ben veriyorum bugün 😂 az önce eşim olacak beyefendi çok kilo almışsın bu ne hal benim kiloma geldin nerdeyse dedi kaldım öyle 😂
Heh bir sen eksiktin deseydin. Ay zaten başın kalabalık yorgunsun şöyle aranmaları yok mu. Gerekli gereksiz yorumları 🤦‍♀️

Back
X