• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aslında 2 günlük olmuş oluyor zaten 1 gününü dün gece iletmiş oluyorum şu sıralar çok ağrım var düzenli de beslenemiyorum sizleri yorduysam kusuruma bakmayın ben ayrılayım umarım bütün kızçeler hedefine ulaşır 🌸
Estağfurullah yormak değil tatlım çok aktif değilsin o yüzden sürekli etiket yapmak durumunda kalıyorum hatırlatmak için. Sen de mi hastasin geçmiş olsun

Estağfurullah yormak değil tatlım çok aktif değilsin o yüzden sürekli etiket yapmak durumunda kalıyorum hatırlatmak için. Sen de mi hastasin geçmiş olsun
Ya haklısınız tabiki de . Halen karaciğer tarafımda ağrılarım devam ediyor maalesef günlük yaşantımı işimi etkiliyor pazartesi ankaraya gideceğim hayırlısı tabi bakalım .
Bugünkü menümü de atayım buraya

Sabah:1 poğaça ve çay
Öğlen : 6 köfte ve tarhana çorbası ekmeksiz
Akşamüstü iş çıkışı baya acıktım grissini yedim 4 tnae
Akşam 18:30 u buldu akşam yemeğim
Kabak yemeği ile geçiştirdim 2 dilim ekmekle

Su baya içtim 3 litre oldu adımlarım azdı maalesef 5 bindi

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Ya haklısınız tabiki de . Halen karaciğer tarafımda ağrılarım devam ediyor maalesef günlük yaşantımı işimi etkiliyor pazartesi ankaraya gideceğim hayırlısı tabi bakalım .
Bugünkü menümü de atayım buraya

Sabah:1 poğaça ve çay
Öğlen : 6 köfte ve tarhana çorbası ekmeksiz
Akşamüstü iş çıkışı baya acıktım grissini yedim 4 tnae
Akşam 18:30 u buldu akşam yemeğim
Kabak yemeği ile geçiştirdim 2 dilim ekmekle

Su baya içtim 3 litre oldu adımlarım azdı maalesef 5 bindi

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Diyetinize devam edemiyorsaniz izin alabilirsiniz sonra yine gelirsiniz ısrar edip sizi gereksiz meşgul etmeyeyim ben grupta olduğunuz için etiket yapıyorum

Kızlar ya kilo vermem durdu resmen ben iki günde bir tartılıyorum normalde gün 300-400 gramdan giderdi ama cumadan beri durdu resmen. Yok mu bunun bir çözümü? Hani diyet dışı olsam anlıycam da diğer kilo berdiğim haftalar ne yaptıysam aynısından devam ediyorum. Anlamadım gitti

Kızlar ya kilo vermem durdu resmen ben iki günde bir tartılıyorum normalde gün 300-400 gramdan giderdi ama cumadan beri durdu resmen. Yok mu bunun bir çözümü? Hani diyet dışı olsam anlıycam da diğer kilo berdiğim haftalar ne yaptıysam aynısından devam ediyorum. Anlamadım gitti
Vücudu şaşırtmak kalorisi düşük ama çok yer kaplayacak şey yemek .Yani vucut kıtlığa girdiyse tutuyor duraksiyo

Mesela atıyorum bin kalorilik 3 parça birsey yiyorsan. Kalorisi bin olan 5 parça yemen

Yani tabağı büyütmen lazım ama kalori yine düşük olacak

Back
X