- 2 Temmuz 2024
- 4.540
- 9.544
- 78
Tamamdır Pembe seni izinli yazıyorumBenim yogunlugum başlıyor Çarşamba Perşembe menü paylasimlarimi yapamam büyük ihtimalle cuma tartı resmini atıp önümüzdeki saliya kadar izin istiyorum
espressoc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır Pembe seni izinli yazıyorumBenim yogunlugum başlıyor Çarşamba Perşembe menü paylasimlarimi yapamam büyük ihtimalle cuma tartı resmini atıp önümüzdeki saliya kadar izin istiyorum
espressoc
Canım kötü bişey yok inşallah![]()
Sağolun Allah razı olsun. Annemin sağlığı iyi. Fiziksel bir şey yok. Dua beklerim sadece. İnşallah ferahlarızİyi Akşamlar canım Rabb'im imtihanlarımizi kolaylastirsinne zaman müsait olursan gel
Aslında 2 günlük olmuş oluyor zaten 1 gününü dün gece iletmiş oluyorum şu sıralar çok ağrım var düzenli de beslenemiyorum sizleri yorduysam kusuruma bakmayın ben ayrılayım umarım bütün kızçeler hedefine ulaşır3 günlük menü gelmedi yalnız
Estağfurullah yormak değil tatlım çok aktif değilsin o yüzden sürekli etiket yapmak durumunda kalıyorum hatırlatmak için. Sen de mi hastasin geçmiş olsunAslında 2 günlük olmuş oluyor zaten 1 gününü dün gece iletmiş oluyorum şu sıralar çok ağrım var düzenli de beslenemiyorum sizleri yorduysam kusuruma bakmayın ben ayrılayım umarım bütün kızçeler hedefine ulaşır![]()
Umarım en kısa zamanda sükunet bulursunuzSağolun Allah razı olsun. Annemin sağlığı iyi. Fiziksel bir şey yok. Dua beklerim sadece. İnşallah ferahlarız
Ya haklısınız tabiki de . Halen karaciğer tarafımda ağrılarım devam ediyor maalesef günlük yaşantımı işimi etkiliyor pazartesi ankaraya gideceğim hayırlısı tabi bakalım .Estağfurullah yormak değil tatlım çok aktif değilsin o yüzden sürekli etiket yapmak durumunda kalıyorum hatırlatmak için. Sen de mi hastasin geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Diyetinize devam edemiyorsaniz izin alabilirsiniz sonra yine gelirsiniz ısrar edip sizi gereksiz meşgul etmeyeyim ben grupta olduğunuz için etiket yapıyorumYa haklısınız tabiki de . Halen karaciğer tarafımda ağrılarım devam ediyor maalesef günlük yaşantımı işimi etkiliyor pazartesi ankaraya gideceğim hayırlısı tabi bakalım .
Bugünkü menümü de atayım buraya
Sabah:1 poğaça ve çay
Öğlen : 6 köfte ve tarhana çorbası ekmeksiz
Akşamüstü iş çıkışı baya acıktım grissini yedim 4 tnae
Akşam 18:30 u buldu akşam yemeğim
Kabak yemeği ile geçiştirdim 2 dilim ekmekle
Su baya içtim 3 litre oldu adımlarım azdı maalesef 5 bindi
Chocolita
espressoc
Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın çokomSağolun Allah razı olsun. Annemin sağlığı iyi. Fiziksel bir şey yok. Dua beklerim sadece. İnşallah ferahlarız
Rabbim tez zamanda ferahlığa kavuştursun canımSağolun Allah razı olsun. Annemin sağlığı iyi. Fiziksel bir şey yok. Dua beklerim sadece. İnşallah ferahlarız
Hayrolsun chocom geçmişi okumadım o.ao geçmiş olsun ne oldu o.oSağolun Allah razı olsun. Annemin sağlığı iyi. Fiziksel bir şey yok. Dua beklerim sadece. İnşallah ferahlarız
İyi yolculuklarAy kızlar memlekete gidiyorum otobüsteyim. Bu otobüs nasıl çile ya bu yol nasıl bitecek ,![]()
Vücudu şaşırtmak kalorisi düşük ama çok yer kaplayacak şey yemek .Yani vucut kıtlığa girdiyse tutuyor duraksiyoKızlar ya kilo vermem durdu resmen ben iki günde bir tartılıyorum normalde gün 300-400 gramdan giderdi ama cumadan beri durdu resmen. Yok mu bunun bir çözümü? Hani diyet dışı olsam anlıycam da diğer kilo berdiğim haftalar ne yaptıysam aynısından devam ediyorum. Anlamadım gitti