• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bir iki gün diyeti bozunca düzen bozuluyor motivasyonunuzu hemen kazanmamız gerek 🙈

Merhabalar kızlaaar 🌸 kendime bu ay için büyük bir söz verdim ben bu seneye girerken 74 kilo idim 🥲 bu sene biterken de kesinlikle 80 in altına ineceğim bu kendime sözümdür 🐣🐣🐣

Bugünkü menümde sabah activianın bowlundan yedim 10 gibi görseldeki
Öğlen ezogelin çorbası içtim ekmeksiz
Akşamüstü baya acıkır oldum yarım poğaça yedim eşim almışmış ondan aldım
Akşam hiçbir şey yemedim bir dilim ananas yedim

Bir de detoks suyu yaptım umarım etkisini görürüm

Spor olarak da leslie 3 mile yaptım ama bu baya yorucu olanmış görsele atıcam hangisi olduğunu diğeri daha kolaydı

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Su 3.5 litre
Çok çok az yemişsin böyle yapmak yerine protein ağırlıklı beslensen daha sağlıklı olur çünkü böyle yapınca hem kilo verme duruyor hemde açlık krizi oluyor

Niye böyle olduk ki nazar mı değdi noldu
Yo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum
Yilbasina kadar hepimiz hedef koyalım mi🥰 ben en az 3 kg vermek istiyorum
Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da

Yo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum

Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da
Bende şuan 81 im 78 olmak istiyorum. 69 için kaç kg gerekli sana

Chocolita Chocolita Ben izin istiyorum chocom bugün de berbat başladık güne o.O bir iki hafta diyet yapamayacağım sanırım o.O
Tamam canım. Anladım ısrar etmiyorum o yüzden. İnşallah bir yerinden yakalar dönersin yine. Bende kafa iznine çıkmıştım. Çok büyük farkla dönmemiştim bazen korktuğumuz gibi olmuyor. Ödem atıyoruz dönünce

Bugünkü menü
Sabah 9:00
1 dincan kahve
2 adet domatesli yumurta
1 ince dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
1 adet salatalık

Akşam 17:00
1 kase soya soslu salata

Ara
Kahve

Su 2 lt

Tamam canım. Anladım ısrar etmiyorum o yüzden. İnşallah bir yerinden yakalar dönersin yine. Bende kafa iznine çıkmıştım. Çok büyük farkla dönmemiştim bazen korktuğumuz gibi olmuyor. Ödem atıyoruz dönünce
Bende eksi ile dönerim diye düşünüyorum inşallah
:dua: şuan müthiş bir artıda değilim nasıl olsa ..ama çok uzatmam en fazla 2 hafta sonra dönerim. Annemler bir yolculuğa çıksın geleceğim inşallah. Çünkü şu esnada çok misafir olacak devam edeceğim diyet dışı olmaya ister istemez.
:silah:

Regl oldum erken geldi benim de belim kopuyor sanırım grip de oluyorum 🥺
IMG_2227.webp
IMG_2228.webp

Eklentiler

• IMG_2229.webp
    IMG_2229.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 0
Back
X