• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler

Menüm
10:40
Peynirli yumurta yeşillik bir kara buğday patlağı

Öğlen bir bardak kefir sade
Bir armut

Akşam çok acıktım 5 köfte Bir dilim tm buğday ekmeği bı kase mercimek çorbası

Kızımın bugün veli toplantısı vardı ikizleri annem bırakıp okula yürüyerek gittim yoluda uzattım

55dk yürüyüş yaptım

espressoc espressoc

Bugün kızımın okul toplantısında notlarının düşük olduğunu söyledi öğretmeni sozelde iyi sinavlarda düşük dedi 4.senesi üç öğretmen değişti çocukları çoğu böyle olmayanlar özel ders alan öğrenciler

Ne yapmalıyım bugün 1saat öncesine kadar matematik çalıştırdık bı yandan da özel ders saati fiyatlarıni baktık evlere şenlik almış başını gitmiş

İyi Geceler 🌙
2 Aralık Menü ve Spor Bildirimi

12.30 2 yumurta+kıvırcık+kırmızı lahana+havuç salatası
18.00 6 yk taze fasülye yemeği, bol salata
19.00 1 cennet hurması
2,5 litre su
1 saat pilates
7000 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc

Ya ben de onu denemek istiyordum hasimato için geçen yıl baslayacakken gebeliği öğrendim, şimdi de emzirdigim için olmaz dediler bekliyorum bakalım, senin adına sevindim rahatlarsan yazar mısın burdan
Tabi ki yazarım canım ♥️
Bugün kızımın okul toplantısında notlarının düşük olduğunu söyledi öğretmeni sozelde iyi sinavlarda düşük dedi 4.senesi üç öğretmen değişti çocukları çoğu böyle olmayanlar özel ders alan öğrenciler

Ne yapmalıyım bugün 1saat öncesine kadar matematik çalıştırdık bı yandan da özel ders saati fiyatlarıni baktık evlere şenlik almış başını gitmiş
Kaçıncı sınıfa gidiyor canım?
Yo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum

Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da
bende 69 istiyorum çokkkkk 🫠

Tabi ki yazarım canım ♥️

Kaçıncı sınıfa gidiyor canım?

bende 69 istiyorum çokkkkk 🫠
4.sinif ilkokul
Matematik eldeli toplama çarpma işlemlerinde bocaliyor beraber yapınca yapıyor okulda unutuyorum stres oluyorum diyo
Öğretmenide stres hali yok sınav süresinde diyor sürekli tekrar yapın diyor diğer derslerdede
Geçen senelerde olan öğretmenlere suç atılıyor 🤷

İyi geceler kızlar 🦋
Sabah
1 haşlanmış yumurta iki dilim ekmek bir tane portakal

Akşam
Fırında etli patlıcanlı patatesli yemek 1 tabak

Acıktım 2 hurma yedim üzerine

Şu miktarı 1 lt
Adım 8 k

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Bu hafta baya yoğun geçiyor kusura bakmayın yarın ve sonraki gün temizlik yapacağım iki güne böldüm bu hafta çünkü soğuk ve ben üşüyorum 🥲

Eklentiler

• 1000043136.webp
    1000043136.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 3

Miraç da aynı. Yıllardır okul kurs mekik dokuyoruz. Artık bir noktada olduğu kadar diyorum

4.sinif ilkokul
Matematik eldeli toplama çarpma işlemlerinde bocaliyor beraber yapınca yapıyor okulda unutuyorum stres oluyorum diyo
Öğretmenide stres hali yok sınav süresinde diyor sürekli tekrar yapın diyor diğer derslerdede
Geçen senelerde olan öğretmenlere suç atılıyor 🤷
Bende 4. sınıf öğretmeniyim. Sınavdan kastettiği ne acaba zümremin? 4. Sınıfta sınav yok ama seneye hazırlık mı olsun demek istiyor. Evet temeli önemli gerçekten. Ama 5’e geçmeden okuma anlama ve dört işlemde çok iyi olursa yeterli.
Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yarı yıl tatiline kadar toparlayabilirmiyiz yoksa beklemeden matematik için özel ders aldiralim mı
asliogretmen asliogretmen
Canım inan öğretmeni anlayamadım. Sınav ilkokulda kalktı. Deneme mi yapıyor ona göre mi diyor? Normalde nasıl bir öğrenci? Çekingen mi? Ona göre bir yol haritası çizelim.

Kızlar ben cuma il dışında olacağım yine hastane işlerim var tartımı perşembe kendi evimde tartılıp atsam olur mu 🌸🌸🐣 perşembe tartılayım ama cuma atayım nasıl olur öyle çünkü başkasının evinde tartılırken kıyafetsiz de olamam bir de yer farkı olabili bilemedim

Chocolita Chocolita
espressoc espressoc

Back
X