- 30 Ocak 2017
- 15.905
- 204.403
- 598
Geçmiş olsun canımChocolita
espressoc
Regl oldum erken geldi benim de belim kopuyor sanırım grip de oluyorum
Eki Görüntüle 3681219 Eki Görüntüle 3681220
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımChocolita
espressoc
Tabi ki yazarım canımYa ben de onu denemek istiyordum hasimato için geçen yıl baslayacakken gebeliği öğrendim, şimdi de emzirdigim için olmaz dediler bekliyorum bakalım, senin adına sevindim rahatlarsan yazar mısın burdan
Kaçıncı sınıfa gidiyor canım?Bugün kızımın okul toplantısında notlarının düşük olduğunu söyledi öğretmeni sozelde iyi sinavlarda düşük dedi 4.senesi üç öğretmen değişti çocukları çoğu böyle olmayanlar özel ders alan öğrenciler
Ne yapmalıyım bugün 1saat öncesine kadar matematik çalıştırdık bı yandan da özel ders saati fiyatlarıni baktık evlere şenlik almış başını gitmiş
bende 69 istiyorum çokkkkkYo bu hafta eksi gelirim. Ama çok savaşarak. Daha rahat yapıyordum bir ara. Şimdi hep görüşmeler oldu hazırlık yemek. Sağım solum diyet dışı olunca habire bir sınanıyorum
Bende 69-70 diyorum. Keşke 69 olsa da
4.sinif ilkokulTabi ki yazarım canım
Kaçıncı sınıfa gidiyor canım?
bende 69 istiyorum çokkkkk![]()
Yilbasina kadar hepimiz hedef koyalım miben en az 3 kg vermek istiyorum
Miraç da aynı. Yıllardır okul kurs mekik dokuyoruz. Artık bir noktada olduğu kadar diyorumBugün kızımın okul toplantısında notlarının düşük olduğunu söyledi öğretmeni sozelde iyi sinavlarda düşük dedi 4.senesi üç öğretmen değişti çocukları çoğu böyle olmayanlar özel ders alan öğrenciler
Ne yapmalıyım bugün 1saat öncesine kadar matematik çalıştırdık bı yandan da özel ders saati fiyatlarıni baktık evlere şenlik almış başını gitmiş
Annem de aynısını söyledi yari yıl tatiline kadar notlarını duzeltemezse kursa yazdiririz artık diye düşünüyorumMiraç da aynı. Yıllardır okul kurs mekik dokuyoruz. Artık bir noktada olduğu kadar diyorum
Sen kaçsın aquaBende bir 75 i görmek istiyorum artık yeni yılda nişana kadarda hedefine ulaşmak istiyorum![]()
Bende 4. sınıf öğretmeniyim. Sınavdan kastettiği ne acaba zümremin? 4. Sınıfta sınav yok ama seneye hazırlık mı olsun demek istiyor. Evet temeli önemli gerçekten. Ama 5’e geçmeden okuma anlama ve dört işlemde çok iyi olursa yeterli.4.sinif ilkokul
Matematik eldeli toplama çarpma işlemlerinde bocaliyor beraber yapınca yapıyor okulda unutuyorum stres oluyorum diyo
Öğretmenide stres hali yok sınav süresinde diyor sürekli tekrar yapın diyor diğer derslerdede
Geçen senelerde olan öğretmenlere suç atılıyor![]()
Canım inan öğretmeni anlayamadım. Sınav ilkokulda kalktı. Deneme mi yapıyor ona göre mi diyor? Normalde nasıl bir öğrenci? Çekingen mi? Ona göre bir yol haritası çizelim.Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor yarı yıl tatiline kadar toparlayabilirmiyiz yoksa beklemeden matematik için özel ders aldiralim mı
asliogretmen
Geçmiş olsun dut benimde kapıda 5 6 günüm varChocolita
espressoc
Pilates bana çok iyi geldi canım, umarım sana da çok iyi gelir.Perşembe günü pilatese başlıyorum![]()
Doğru diyorsun evet fırsatım olmamıştı yemek yapmaya ama yarınki menümü şimdiden hazırladımÇok çok az yemişsin böyle yapmak yerine protein ağırlıklı beslensen daha sağlıklı olur çünkü böyle yapınca hem kilo verme duruyor hemde açlık krizi oluyor
Psikolojik olarak çok iyi gelecek eminim ama zayıflamama pek etkisi olur mu ki yaPilates bana çok iyi geldi canım, umarım sana da çok iyi gelir.![]()