• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Menüyü yazacaktım ama bugün dışardaydık. Diyet dışı yemiş olduk espressoc espressoc komple diyet dışı değildim ama günü yemedim öyle söyleyeyim. Yine de yeşil tabak haftasına uyamadım bugün.
12000 adım attım.
Amaa bana bir istek geldi diyete dair. Hafta sonu bir geçsin, -tabi yarında dikkat etmeye çalışacağım- sonra İnşallah vericem gazı
Coko ben 80 o gördüğümden beri psikolojik olarak hiç iyi değilim 😓

Ah güzel arkadaşım çok iyi anlıyorum bunu. Kendine konduramadığın zaman istekle vazgeçme arasında insan çok bocalıyor. Kendine güven azaldığı için moral zaten yok. Yani o şekilde devam etmek için bütün şartlar sağlanmış oluyor. Malesef hepimiz nasıl bu aşamaya geldim duygusuna yoğunlaşmaktan yıllarca kilo veremedik. Kendine konduramamaktan. Önce iyi hissetmemiz gerekiyor. Bunun içinde normalleştirmen gerekiyor. Kendine kızma. Kilo alıp vermek doğal gelişir. Her şey kilomuzu etkiler. İnsanız kodlanmış robot değiliz. Biz kadınlar bu yaşa gelene kadar neler yaşadık ya. Kendini düşün. Ne savaşlar verdin nelerle imtihan oldun. Neler geçti başımızdan. Kimlerle karşılaştık. Ama hepsinden de çıktık, çıkacağız. Senin aslında her zaman yanında olup yeniden kalkmanı sağlayan espressoca hayran olman gerekiyor. Şimdi hangi duyguyu hak ettiğimize yoğunlaşıp bir daha başlayalım 🩷

Çok iyi anlıyorum seni . Ama bu çok normal. Bunu fırsata çevirip kendini motive etmeye ne dersin ? Koyvermek yerine ben bu hafta öyle bi kilo vericem ki kimse inanamayacak. Daha önce yaptık yine yaparız yapacağız da .

Günaydınnnn 🩷 hedefler gözümüzde büyümesin kızlar giden 1 kilonun bile çok fark ettiğini unutmayalım. 5 kiloda 1 beden değişiyor. Bunun içinde ödemde var.
Hedefe ulaşmak bir anda olmayacak evet, ama Süreci azımsıyoruz. Süreç bizi çok mutlu edecek. Adım adım incelmek çok güzel bir his olacak. Buna odaklanırsak yolumuz düşündüğümüzden de kısa 🌟

Mutlu hafta sonları🌸 6 gram tereyaglı kahvemi içip peşine hemen bunu yaptım

Kahvaltım keto bowl
Çeyrek avakado 2 dolu yk süzme yogurt 1 yk %35 yaglı krema 1 tk şekersiz fıstık ezmesi 1 tk chia ve keten tohumu 1 tk hindistan cevizi tozu 2 kare bitter 3 badem 🌸( su ile yogurt krema ve chia yı şişirdim)

Eklentiler

• 1000218365.webp
    1000218365.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000218615.webp
    1000218615.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1
Çok iyi anlıyorum seni . Ama bu çok normal. Bunu fırsata çevirip kendini motive etmeye ne dersin ? Koyvermek yerine ben bu hafta öyle bi kilo vericem ki kimse inanamayacak. Daha önce yaptık yine yaparız yapacağız da .
SOn zamanlar herşey üst üste geldi bilmiyorum niye böyle bir türlü düzen tutturamadim 60 li rakamları görünce tüp Bebek tedavisine başlayacağım dedim ben 80 lere çıktım

Back
X