Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfini çıkar annenin yaninda olması çok güzel biseyAnnemi yolcu edeyim gelcem söcöz![]()
İyi akşamlar ne güzel bu çiçeklerMerhabalar,
İyi akşamlar herkese.![]()
Coko ben 80 o gördüğümden beri psikolojik olarak hiç iyi değilimMenüyü yazacaktım ama bugün dışardaydık. Diyet dışı yemiş oldukespressoc komple diyet dışı değildim ama günü yemedim öyle söyleyeyim. Yine de yeşil tabak haftasına uyamadım bugün.
12000 adım attım.
Amaa bana bir istek geldi diyete dair. Hafta sonu bir geçsin, -tabi yarında dikkat etmeye çalışacağım- sonra İnşallah vericem gazı
Şükürler olsun .sormaya da çekiniyorum annenden uzakmisin ?Keyfini çıkar annenin yaninda olması çok güzel bisey![]()
İyi akşamlar ne güzel bu çiçekler![]()
Ah güzel arkadaşım çok iyi anlıyorum bunu. Kendine konduramadığın zaman istekle vazgeçme arasında insan çok bocalıyor. Kendine güven azaldığı için moral zaten yok. Yani o şekilde devam etmek için bütün şartlar sağlanmış oluyor. Malesef hepimiz nasıl bu aşamaya geldim duygusuna yoğunlaşmaktan yıllarca kilo veremedik. Kendine konduramamaktan. Önce iyi hissetmemiz gerekiyor. Bunun içinde normalleştirmen gerekiyor. Kendine kızma. Kilo alıp vermek doğal gelişir. Her şey kilomuzu etkiler. İnsanız kodlanmış robot değiliz. Biz kadınlar bu yaşa gelene kadar neler yaşadık ya. Kendini düşün. Ne savaşlar verdin nelerle imtihan oldun. Neler geçti başımızdan. Kimlerle karşılaştık. Ama hepsinden de çıktık, çıkacağız. Senin aslında her zaman yanında olup yeniden kalkmanı sağlayan espressoca hayran olman gerekiyor. Şimdi hangi duyguyu hak ettiğimize yoğunlaşıp bir daha başlayalımCoko ben 80 o gördüğümden beri psikolojik olarak hiç iyi değilim![]()
Teşekkür ederim pembişimNice mutlu sağlıklı yaşları olsun annesi![]()
Çok iyi anlıyorum seni . Ama bu çok normal. Bunu fırsata çevirip kendini motive etmeye ne dersin ? Koyvermek yerine ben bu hafta öyle bi kilo vericem ki kimse inanamayacak. Daha önce yaptık yine yaparız yapacağız da .Coko ben 80 o gördüğümden beri psikolojik olarak hiç iyi değilim![]()
Evet arabayla 5 6 saat ama gidilmiyor ki öyle her zamanŞükürler olsun .sormaya da çekiniyorum annenden uzakmisin ?
SOn zamanlar herşey üst üste geldi bilmiyorum niye böyle bir türlü düzen tutturamadim 60 li rakamları görünce tüp Bebek tedavisine başlayacağım dedim ben 80 lere çıktımÇok iyi anlıyorum seni . Ama bu çok normal. Bunu fırsata çevirip kendini motive etmeye ne dersin ? Koyvermek yerine ben bu hafta öyle bi kilo vericem ki kimse inanamayacak. Daha önce yaptık yine yaparız yapacağız da .
Ne kadar güzel ve sanatlıespressoc teşekkürler.
Annem için istemiş idim. İlk geldikleri gün saksıda bulunan her bir çiçek kapalı idi. Şimdi her gün yeni bir tanesi çiçek açıyor ve bunu izlemek çok hoş oluyor.
![]()