Neyse gidersen yarın gelirsinBu arada ben gidebilirim polemikten, inşallah konuyu açar öyle giderim ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse gidersen yarın gelirsinBu arada ben gidebilirim polemikten, inşallah konuyu açar öyle giderim ya![]()
İnşaalasıSessiz ve derindenUykum geldi ama ,açsın artik
![]()
Erkekler düz,az beklenti,full huzurPeki ondaki hassasiyetsizlik
Bi daha oku bak onda suç var bence
Dimi ya, üstelik birkaç gündür pasta yiyesim var dün aldık bugün pikniğe götürdüm ama tadı güzel gelmedi bana bozuk gibiydi yemedim içimde kaldı yani ondan dedim eve geçerken uğrayalım mı diye. Sana da hiçbir şey söylenmiyor ağzımdan bi cümle çıktı ya tamam bitti hemen istemiyorum diyorsun geldim işte bak önüne inip alalım lütfen diyor ben de diyorum ki bu kadar yaygaradan sonra asla inmem. Hayir gece 12 de pizza söyleyen insanlarız ha 10 da pasta alsam ne yapacak bana![]()
Bu arada ben gidebilirim polemikten, inşallah konuyu açar öyle giderim ya![]()
Madem gidecek postaneye neden öncesinde saat 10 a geliyor bilmem ne diyor ki o zaman. Ben bu konuda böyleyim hani bunu dediyse bitmiştir benim için o da iyi biliyor(bu kötü bir huy farkındayım hamile değilken de hep böyleydim yaniGebelik alınganlığı başlamış adam bir şey yapmamış.Cilveleşmişsiniz
![]()
Allah yardımcısı olsun kardeşiminMadem gidecek postaneye neden öncesinde saat 10 a geliyor bilmem ne diyor ki o zaman. Ben bu konuda böyleyim hani bunu dediyse bitmiştir benim için o da iyi biliyor(bu kötü bir huy farkındayım hamile değilken de hep böyleydim yani) banlanmadan açaydım konuyu ya, uyusa da alsam telefonu
![]()
Af geldi ya banlar 1 günHa 1 gün sürerse sıkıntı yok![]()
Pasta beklemiştim tekErkekler düz,az beklenti,full huzur![]()
Git en güzelini al ye canımın iciiiiPasta beklemiştim tekyarın gidem kendim alam, kendi işini kendin görcen şu hayatta ya bunu anladım
Hep söyler sana hiçbir şey denmiyor ağzımızı açmıycaz fikrimizi söylemiycez hemen kızıyorsun der. Elimde değil aslında bu konuda törpülesem kendimi iyi olur. Çocuktan sonra belki üşenirim küsmeye falan düzelir bu durum ne dersinAllah yardımcısı olsun kardeşimin![]()
Aynen öyle yapayım güzelciğimm vallaGit en güzelini al ye canımın iciiii![]()
Huylu huyundan vazgeçmez ama yumuşayabilirsinHep söyler sana hiçbir şey denmiyor ağzımızı açmıycaz fikrimizi söylemiycez hemen kızıyorsun der. Elimde değil aslında bu konuda törpülesem kendimi iyi olur. Çocuktan sonra belki üşenirim küsmeye falan düzelir bu durum ne dersin![]()
Çok iyi anladım ben seni wundercanim, öyle dedikten sonra kıymeti kalmiyoPeki ondaki hassasiyetsizlik
Bi daha oku bak onda suç var bence
Dimi ya, üstelik birkaç gündür pasta yiyesim var dün aldık bugün pikniğe götürdüm ama tadı güzel gelmedi bana bozuk gibiydi yemedim içimde kaldı yani ondan dedim eve geçerken uğrayalım mı diye. Sana da hiçbir şey söylenmiyor ağzımdan bi cümle çıktı ya tamam bitti hemen istemiyorum diyorsun geldim işte bak önüne inip alalım lütfen diyor ben de diyorum ki bu kadar yaygaradan sonra asla inmem. Hayir gece 12 de pizza söyleyen insanlarız ha 10 da pasta alsam ne yapacak bana![]()
Hiç yaniÇok iyi anladım ben seni wundercanim, öyle dedikten sonra kıymeti kalmiyoaa tabi hayatım ne demek sen iste yeter ki dese nolurdu sanki
![]()
Hayırlı olsunActimmmgerisi sendeeee
![]()