- 24 Haziran 2015
- 40.398
- 155.937
- 798
Yok beyaHayırdır, Behlül mü geldi?![]()
Arkadaşım ve eltileri olaylar olaylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beyaHayırdır, Behlül mü geldi?![]()
Peki kuş yuvası kurabiye ne olduEvet canım 2 yıl üst üste 1.oldu ve yasakladım![]()
Inş evvoşum, hepimiz hep iyi olalım ınş beybimİyi ol hep sosyalim![]()
Oda kara listedePeki kuş yuvası kurabiye ne oldu![]()
Benim gözlemim ,böreklerin biraz daha içini göstererek daha iştah açıcı hale getirerek yapılan sunumlar daha çok beğeniliyor, daha önceki yıllarda yapılan paçangalar üst sıralara çıkamamış,ortalarda kalmış genelde ,geçen yılki paçanga sunumu çok iyiydi, ben de kendimden bir şeyler katarak yine iştah açıcı bir sunum yapmaya çalıştım, beğenildi, sağolsun oy verenlerAcaba kim yapsa 1.olur muydu![]()
Yapardın sen canım ya, niye kendine haksızlık ediyorsun kiBen yapsam olmazdı ziyan ederdim büyük ihtimal![]()
Buda ikinci fülüz aldıkları oya bakYapardın sen canım ya, niye kendine haksızlık ediyorsun ki![]()
Paçanga böyle sunum yapılmalı ciddenBenim gözlemim ,böreklerin biraz daha içini göstererek daha iştah açıcı hale getirerek yapılan sunumlar daha çok beğeniliyor, daha önceki yıllarda yapılan paçangalar üst sıralara çıkamamış,ortalarda kalmış genelde ,geçen yılki paçanga sunumu çok iyiydi, ben de kendimden bir şeyler katarak yine iştah açıcı bir sunum yapmaya çalıştım, beğenildi, sağolsun oy verenlerama burda bir çok arkadaş bu tarifi alsaydı, yine bu kadar oy alırdı diye düşünüyorum, çünkü herkes sunumda çok gelişti
![]()
Ben olsam yapamazdım, tarifi ziyan ederdim yazmıştı da onun üzerine yazdım canım, gayet de güzel yapardıBuda ikinci fülüz aldıkları oya bak![]()
Arkadaşlar başta çok isteyince yok canım o kadar değil diyordum.Ama sunumunu görünce dedim olay bitmiştirBen olsam yapamazdım, tarifi ziyan ederdim yazmıştı da onun üzerine yazdım canım, gayet de güzel yapardıoylarla ilgili bir şey demedim
paçanga sağolsun, iyi oy aldı
![]()
Çok teşekkür ederim canımOff kızlar ellerinize sağlık. Hepsi harika görünüyor.
Ben oyumu Adana böreği ve kol böreğinden yana kullandım.
Yapanların ellerine sağlık![]()
Sen zaten sunumları görür görmez anlıyorsun canım, kaç yıldır uzmanlaşmışsınPaçanga böyle sunum yapılmalı cidden
Renkler,ışık çok iyiydi![]()
Sen son zamanlarda çok geliştirdin kendiniSen zaten sunumları görür görmez anlıyorsun canım, kaç yıldır uzmanlaşmışsınbende de katıldıkça biraz daha görsel planlama oluşmaya başladı, ilk başlarda gelişine çekiyordum
![]()
Ben anlatamadım heraldeBen olsam yapamazdım, tarifi ziyan ederdim yazmıştı da onun üzerine yazdım canım, gayet de güzel yapardıoylarla ilgili bir şey demedim
paçanga sağolsun, iyi oy aldı
![]()
Rica ederim tatlım. Bu boreği kim denemiş diye baktım.Az önce sayfana da yazdım. Seni görünce saşirmadım. Senden bekliyordum güzel tariflere önderlik ediyorsun. Tekrar ellerine sağlık.Çok teşekkür ederim canım![]()
Olumlu ve iyi niyetle yapılan eleştirilere tabi ki açığım canım, senin eleştirilerin de hep o şekilde oluyor zatenSen son zamanlarda çok geliştirdin kendiniBirde eleştiriye açıksın ve bir şey önerildiğinde hemen uyguluyorsun
Bundan dolayı yolun artık açık
![]()
Tamam canım, şimdi anladım, hep bir kendine haksızlık etme durumuBen anlatamadım heraldeyarın dolunay varmış normaldir
şimdi fülüzde sürekli ben almam diyip duruyor sosylade öyle tariflerine güvenmiyorlar gayet iyi oy aldılar demek istedim
![]()
Yaaa gece gece güldurme beni evvam mugeyi izliyorum youtube tan cok heyecanli bosver tarifi bitti gitti önumüze bakalimBen anlatamadım heraldeyarın dolunay varmış normaldir
şimdi fülüzde sürekli ben almam diyip duruyor sosylade öyle tariflerine güvenmiyorlar gayet iyi oy aldılar demek istedim
![]()
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canımRica ederim tatlım. Bu boreği kim denemiş diye baktım.Az önce sayfana da yazdım. Seni görünce saşirmadım. Senden bekliyordum güzel tariflere önderlik ediyorsun. Tekrar ellerine sağlık.![]()