- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Bu çok iyiydi minnoşKesin bende bir yanlışlık var da, seninkinde sorun yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok iyiydi minnoşKesin bende bir yanlışlık var da, seninkinde sorun yok![]()
Evet abla burda resmen naylon kokusu geliyor sıcaktan acayip nem var.Hava sıcak bugün markete gittim geldim .
Pehhh canin çok gülmek istedi sanirimBu çok iyiydi minnoş![]()
Seninkin de sorun yok demiş ya koptumPehhh canin çok gülmek istedi sanirim![]()
Sorun tarifimde degil bendeSeninkin de sorun yok demiş ya koptum![]()
Tamam sorun bendeSorun tarifimde degil bende![]()
Dün burası öyleydi nem çok fazlaydı bide,çamaşır bile zor kurudu.Evet abla burda resmen naylon kokusu geliyor sıcaktan acayip nem var.
Sunumunda güzel ama ben sana oy verdimSorun tarifimde degil bende![]()
Hadiyaaa nedenArtık girmicem yarışmaya![]()
Teşekkür ederim canım gördümSunumunda güzel ama ben sana oy verdim
Rabbim tez zamanda acılarını dindirsin canım ayşom, çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsunTeşekkür ederim kızlar. Geçenlerde geldim bi gece yazdım ama yoktunuz. Kuyruk sokumundan iğne sokup sinirleri uyuşturdular. Hafif sakinleştirici verdiler ama uyumadım. canlı canlı soktular kolum kadar iğneyi. sakinleştirici şimdi etki ediyor. Ben endoskopi olurken gibi uyurum sandım ama öyle değilmiş. Çok acıdı canım. Ağlıyorum hatta. Bir duygu boşalması yaşıyorum şu an. Çok yoruldum artık.
Unutursun için yana yanaaaaaArtık girmicem yarışmaya![]()
Ben bişey mi kaçırdım nevoş2 tanesini yazacaksınız diğerleri yasaklar hariç serbest![]()
Hep kötü oy alıyorum ya kötü yapıyorum o ayrıdaHadiyaaa neden![]()
Sıcaklar yeni başlıyor gibi ablacım.Dün burası öyleydi nem çok fazlaydı bide,çamaşır bile zor kurudu.
Korkup kaçıyorsun yaniArtık girmicem yarışmaya![]()
Vallaaa simdi bisey demicem nedesem alinma ihtimaliniz varHep kötü oy alıyorum ya kötü yapıyorum o ayrıdakendi evimde yaparım artık kasımdaki yarışmaya katılırım
Öyle sohbet ediyoruzBen bişey mi kaçırdım nevoş![]()
Minnoşum tarifine emek veriyon ya az daha derli toplu ve kızartılması gereken şeyleri kızartsan olur benceHep kötü oy alıyorum ya kötü yapıyorum o ayrıdakendi evimde yaparım artık kasımdaki yarışmaya katılırım