Ben su böreği gelecek diye yazmadım canım bu su böreği:)Aa senin börek adanaya özgü su böreğimiymis nevoş![]()
Adana'ya özgü ama her şehirde Levent ,Bülent börek olarak dükkanları var.Burada şu sıra çok popüler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben su böreği gelecek diye yazmadım canım bu su böreği:)Aa senin börek adanaya özgü su böreğimiymis nevoş![]()
Ben evde hep böyle yaparım bu böreği , risk almadımBenim çarsaf boregine benzemis
Bendeki gibi taliksizsin elif![]()
Ben dedim yapacak öyle alacak ben tek kol böreğinden korktumBenim çarsaf boregine benzemis
Bendeki gibi taliksizsin elif![]()
Tüm parça tek dilim kesip pizza gibi geri çekseydin :)O kadar sunum konuştuk:)Yok yaw ben batırdım böreğibi yamukluk var hala çözemedim
![]()
Sağol kuzum hatta margaret kim aldı kurabiyemi diyede sormuştu:))Çok güzeldi o tarifin abla![]()
Aynen pazartesi doktora gideez yine randevu aldım .Daha iyi olsun inşallah ablacım❤
Burdada var bülent börek evetBen su böreği gelecek diye yazmadım canım bu su böreği:)
Adana'ya özgü ama her şehirde Levent ,Bülent börek olarak dükkanları var.Burada şu sıra çok popüler:)
E ben rulo börek istedim bileydim böyle yapacağınıBen evde hep böyle yaparım bu böreği , risk almadım![]()

Allah seni evvoşBen dedim yapacak öyle alacak ben tek kol böreğinden korktum![]()
Bu o işte canım:)Burdada var bülent börek evet![]()
Sunum şahaneydiSağol kuzum hatta margaret kim aldı kurabiyemi diyede sormuştu:))
Aynen pazartesi doktora gideez yine randevu aldım .
Reklamlari var bursadada var bulent borek ama cok pahali yemek isterim annemde dedi bigun kiyalım.paraya gidelimBen su böreği gelecek diye yazmadım canım bu su böreği:)
Kendiniz yapın birebir aynısı oldu:)Reklamlari var bursadada var bulent borek ama cok pahali yemek isterim annemde dedi bigun kiyalım.paraya gidelim
Yapmamki yerim sonraKendiniz yapın birebir aynısı oldu:)
Bide evde değildim uygun tabak yoktu sunum için kızımdaydım o ara gene iyi iş çıkarttık yaniSunum şahaneydihayırlı sonuçlansın ablacım ❤
Çok masraflı ondan pahalıYapmamki yerim sonra![]()
Nevoş yaaaa fırında yapılsa nasıl olur bu börek denemek lazımKendiniz yapın birebir aynısı oldu:)
Bomba tabi peynir peynir peynir yufka yufka yufka ohh tereyagda varÇok masraflı ondan pahalı
Kalori bombası![]()
Olur ablam inan hiç farkı olmaz:)Nevoş yaaaa fırında yapılsa nasıl olur bu börek denemek lazım
Hakket yaa kaç kalori acabaÇok masraflı ondan pahalı
Kalori bombası![]()