- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
Hepimize pericim sağol ..Sağlıklı uzun ömürler versin abla .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimize pericim sağol ..Sağlıklı uzun ömürler versin abla .
Vallahi ablam yaaKoşturcan gene desene yasom .
Yasocan sıcak gelisme diyoVallahi ablam yaa
Yoruldum artık![]()
Günaydınlar mervişimgünaydın hayırlı cumalar![]()
Sana niye sormamış misafir davet ederken şehzaden,çok yorma kendini sakın yasocum.Vallahi ablam yaa
Yoruldum artık![]()
Yeni açtım fülüzüm ne oldu ne kaçırdımYasocan sıcak gelisme diyo
Jandarmalar gelcekmis mügeye
Günaydın hayırlı cumalar ❤![]()
Günaydın canım jandarma geldi canlı yayina özel ekip kurulmus bakalim neler olcakYeni açtım fülüzüm ne oldu ne kaçırdım![]()
Günaydın fülüzüm nasılsınGünaydın canım jandarma geldi canlı yayina özel ekip kurulmus bakalim neler olcak
Iyiyim canim seni sormaliGünaydın fülüzüm nasılsın![]()
öyle yazmış sakin konuşuyorlar şimdi
![]()
Evet, mutfağı temizlerken duydum FilizCanYasocan sıcak gelisme diyo
Jandarma ekibi kurulmuş ozel
Allah iyilik versin fülüzüm bende iyiyim şükürIyiyim canim seni sormali
Heyecanla bekliyoruz

Huyudur ablam, sormazGünaydınlar mervişim
Sana niye sormamış misafir davet ederken şehzaden,çok yorma kendini sakın yasocum.
Valla bana sormadan kackere benimkide cagardi bağıra bağıra soyledim yeter diye ben bakalim hastamiyim yorgunmuyum müsaitmiyim sor hele çagirHuyudur ablam, sormaz
Hatta şunu dedi bana, “hanımına danışmadan bana yanıt veremedi”?
Bende dedim, “olması gereken o. Asıl senin bana sormadan misafir çağırman yanlış. Hanıma danışmadan iş yapılmaz.” dedim.
Sırıttı
Dinlene dinlene yapıyorum ablam, hava çok bunaltıcı![]()
Yanlış yapmış önce sana soracaktı .Huyudur ablam, sormaz
Hatta şunu dedi bana, “hanımına danışmadan bana yanıt veremedi”?
Bende dedim, “olması gereken o. Asıl senin bana sormadan misafir çağırman yanlış. Hanıma danışmadan iş yapılmaz.” dedim.
Sırıttı
Dinlene dinlene yapıyorum ablam, hava çok bunaltıcı![]()
Bizde hiç olmuyor böyle davetler,gerçi kmsede yok burada iyide oluyor aslında.Valla bana sormadan kackere benimkide cagardi bağıra bağıra soyledim yeter diye ben bakalim hastamiyim yorgunmuyum müsaitmiyim sor hele çagir
Hiç sormaz, telefonla konuşurken sorar, ben o zaman tepki veremem çünkü.Valla bana sormadan kackere benimkide cagardi bağıra bağıra soyledim yeter diye ben bakalim hastamiyim yorgunmuyum müsaitmiyim sor hele çagir