- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Haram haramSagol karam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haram haramSagol karam![]()
Yarın sabah rastgele bir tabak hazırla o havada balkona çıkar çek hoşuna giderse yap böreğiniCennam hava kötü iki gündür yarında yağışlı değişirse yaparım inşallah
Nasılsın cennam![]()
PisHaram haram![]()
Baģladimda napcam simdi![]()
Hemen çağrışım yaptıAyy vok severim bu şarkiyida![]()
Yok küs olduğum için eşyasına bile dokunmak istemiyorum, kendisine tahammülüm yok şu anIatemeden git al gel![]()
PikiiAcelemiz yok bekleriz![]()
Hamile hassasiyetiYok küs olduğum için eşyasına bile dokunmak istemiyorum, kendisine tahammülüm yok şu ancanım pasta istedi piknikten dönerken, uğrayalım mi dedim, saat 10 a geliyor bu saatte yemen zararlı olabilir dedi bana, ben de bozuldum tamam dedim, yine de gitti önüne park etti pastanenin, iner miyim inmem geçti artık bi kere. Canın istiyorsa alalım ben kötü bi şey demedim ki geç oldu dokunursa diye dedim diyor. Canım istemese neden alalım mi diye sorayım ayrıca noldu akşam 8 den sonra bi şey yemeyen çok sağlıklı bireyler miyiz nedir yani dedim. Tamam inip alalım o zaman diyor ben yok artık onc laftan sonra inmem diyor, bi 10 dk böyle tartıştık arabada pastanenin önünde inmedim, eve geldik, konuşmuyoruz. Bdv ye konu açmış gibi oldum sonunu da öyle bitireyim bari
işte böyle oldu kızlar benim suçum var mi ne yapmalıyım bi akıl verin
Pikii![]()
Gayet güzel gitmis gibi görünüyorBende çok severimde bogazimdan asaya nasil gitti bir bilsen![]()
Güzel gitmiştir filizko çünkü çok lezzetliBende çok severimde bogazimdan asaya nasil gitti bir bilsen![]()
Ama ikinizinde suçu yokYok küs olduğum için eşyasına bile dokunmak istemiyorum, kendisine tahammülüm yok şu ancanım pasta istedi piknikten dönerken, uğrayalım mi dedim, saat 10 a geliyor bu saatte yemen zararlı olabilir dedi bana, ben de bozuldum tamam dedim, yine de gitti önüne park etti pastanenin, iner miyim inmem geçti artık bi kere. Canın istiyorsa alalım ben kötü bi şey demedim ki geç oldu dokunursa diye dedim diyor. Canım istemese neden alalım mi diye sorayım ayrıca noldu akşam 8 den sonra bi şey yemeyen çok sağlıklı bireyler miyiz nedir yani dedim. Tamam inip alalım o zaman diyor ben yok artık onc laftan sonra inmem diyor, bi 10 dk böyle tartıştık arabada pastanenin önünde inmedim, eve geldik, konuşmuyoruz. Bdv ye konu açmış gibi oldum sonunu da öyle bitireyim bari
Pikii![]()
Oyy kuzum benim yaa, kıyamam sanaYok küs olduğum için eşyasına bile dokunmak istemiyorum, kendisine tahammülüm yok şu ancanım pasta istedi piknikten dönerken, uğrayalım mi dedim, saat 10 a geliyor bu saatte yemen zararlı olabilir dedi bana, ben de bozuldum tamam dedim, yine de gitti önüne park etti pastanenin, iner miyim inmem geçti artık bi kere. Canın istiyorsa alalım ben kötü bi şey demedim ki geç oldu dokunursa diye dedim diyor. Canım istemese neden alalım mi diye sorayım ayrıca noldu akşam 8 den sonra bi şey yemeyen çok sağlıklı bireyler miyiz nedir yani dedim. Tamam inip alalım o zaman diyor ben yok artık onc laftan sonra inmem diyor, bi 10 dk böyle tartıştık arabada pastanenin önünde inmedim, eve geldik, konuşmuyoruz. Bdv ye konu açmış gibi oldum sonunu da öyle bitireyim bari
Pikii![]()
Aşkom bir konu açamadı
Hemde çok hemsom 1 saat sporum 21bin adımim varken kahve yap içelim diyen koca karam alip bana uzatti ve son pismanlik neye yarar herseyin sebebi var buraya kadar diyen ben varim