- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
KatılıyorumTamam canım, şimdi anladım, hep bir kendine haksızlık etme durumuhalbuki hem tarifleri , hem de sunumları çok güzel oluyor her zaman
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumTamam canım, şimdi anladım, hep bir kendine haksızlık etme durumuhalbuki hem tarifleri , hem de sunumları çok güzel oluyor her zaman
![]()
Kendi tarifim gibi bakıyorum canımOlumlu ve iyi niyetle yapılan eleştirilere tabi ki açığım canım, senin eleştirilerin de hep o şekilde oluyor zateninşallah canım, çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ❤❤❤
Bende aynı fikirdeyimYaaa gece gece güldurme beni evvam mugeyi izliyorum youtube tan cok heyecanli bosver tarifi bitti gitti önumüze bakalim![]()
Bieşey de demeyelim zatenYaaa gece gece güldurme beni evvam mugeyi izliyorum youtube tan cok heyecanli bosver tarifi bitti gitti önumüze bakalim![]()
De kiz de aman atı alan üsküdari gectiBieşey de demeyelim zaten![]()
Ama illa 1.likten bahsetmiyoruzDe kiz de aman atı alan üsküdari gecti![]()
Sabah anlat aretimUyumuşum aretim yedi gibi şimdi uyandım ne rüyalar ne rüyalar![]()
![]()
Liste her geçen gün kabarıyorOda kara listedeBugün saydım kara liste mi
![]()
Pacanga zaten basli basinca sevilen bir börek bunu kabul etmek lazim bana sor ben sevmem cunki pastirma sevmiyorum avcı boregini ver yiyimAma illa 1.likten bahsetmiyoruzİyi oy almaktan bahsediyoruz
En baştan beri biliyorduk
Sosyete,avcı,kol böreği ve paçangadan emindim
![]()
Hep merak ettiğim bir börekti.Kesinlikle senin tarifini deneyeceğim.Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım
Farklı olsun istedimAksilikler yaşadım ama pişman değilim iyi ki yaptım
![]()
Benim sorunum onlarla değil canım veya 1.likle kendimle tarifimle beni tarifim ilgilendiriyorDe kiz de aman atı alan üsküdari gecti![]()
Aslında gayette güzel amaHala sonuncuyumpiknik alanına gittim hususi, evde çektiklerimden daha düşük oy aldım ya
![]()
Aynen kabarıkListe her geçen gün kabarıyor![]()
Bende gittim de ne oldu komşuHala sonuncuyumpiknik alanına gittim hususi, evde çektiklerimden daha düşük oy aldım ya
![]()
Önümüzdeki maçlara bakalım kuzumBenim sorunum onlarla değil canım veya 1.likle kendimle tarifimle beni tarifim ilgilendiriyor♀ Açıkcası beklediğimi bulamadım ve dile getirdim hakkım olduğunu düşünüyorum kendimce
![]()
Emin misinBeni de eleştirin, geliştirin beni![]()
Yeşillik sevmedi KK bu seferBende gittim de ne oldu komşu![]()
Haklısın canim kim olursa üzüluyor bende olsam üzülüyorumBenim sorunum onlarla değil canım veya 1.likle kendimle tarifimle beni tarifim ilgilendiriyor♀ Açıkcası beklediğimi bulamadım ve dile getirdim hakkım olduğunu düşünüyorum kendimce
![]()