Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aysenin konusunu görünce halime şükrettim dünden beri anksiyetem arttı doktor bulsamda gitsem diyordum. Insanlar ne acılar yaşıyor ben ruhuma söz geçiremiyorum, hey allahım
Aysenin konusunu görünce halime şükrettim dünden beri anksiyetem arttı doktor bulsamda gitsem diyordum. Insanlar ne acılar yaşıyor ben ruhuma söz geçiremiyorum, hey allahım
Merhaba arkadaşlar yonca poğaça için sizlerle birlikteyim🤗 Malzemelerimiz 1 su bardağı süt 1su bardağı su 1 su bardağı sıvı yağ 2 yumurta 1i üzerine 1,5 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket yaş maya. İç malzemeleri Peynir (isteğe bağlı maydanoz) Süslemek için zeytin Tüm...
Evva
isme mi oy veriyorlar acaba ASSOSyal
benim tarif için ne kadar görsel s2cenek varsa baktım ben nevroş ta attı böyle böyle bak baktığım kadarıyla yola çıktım ama olmamış demekki